Starknet
Persbericht

Starknet kiest voor momentum na een langzame lancering, Aptos probeert vooruit te breken terwijl NuggetRush-voorverkoopkopers de gemakkelijkste winst van het jaar nastreven

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Beleggers hopen dat nieuwe gamingpartnerschappen op Starknet (STRK) het herstel kunnen bevorderen.
  • Aptos (APT) is ook gestegen naar het bereik van $13.
  • NuggetRush (NUGX) toont zijn blue chip-potentieel met een waardestijging van 90%.

Beleggers zijn enigszins teleurgesteld over de tokenprestaties van Starknet (STRK). Aptos (APT) is ook enorm gestegen vanwege de opwinding rond een nieuw DeFi-partnerschap.

De recente stijging van 90% van NuggetRush (NUGX) is een kop die crypto-nieuwssites domineert. De game biedt goudrijke miningnavonturen met mogelijkheden voor groepssamenwerking. Maar kan NUGX één van de beste cryptocurrency-investeringen worden? Laten we bespreken.

NuggetRush Kopen

Het momentum van Starknet vertraagt door de opwinding rond de tokenlancering

Starknet (STRK) heeft de verwachtingen van veel beleggers niet waargemaakt. Experts voorspelden een mega-Starknet (STRK)-prestatie nadat de markt een grote rally inging. Toch heeft Starknet veel investeerders teleurgesteld.

STRK werd op 20 februari verhandeld tegen $1,9541. Het steeg met 15,6% naar $2,2591 op 5 maart. STRK groeide met 6,6% en bereikte $2,4104 op 9 maart.

Sommige analisten zeggen dat de prestaties van Starknet (STRK) zullen verbeteren dankzij de recente samenwerking met Celestia. Starknet (STRK) zal samenwerken met Celestia bij zijn plannen om krachtige L3-netwerken te ontwikkelen.

Er zijn ook nieuwe gamingprojecten bij Starknet (STRK) aangesloten, waardoor de netwerkactiviteit in 2024 is toegenomen. Analisten verwachten dat dit zal doorzetten, waardoor de STRK-token van Starknet met 38,5% zal stijgen naar $3,3392.

Aptos werkt samen met Ondo Finance

Er is groeiende opwinding binnen de gemeenschap van Aptos (APT) over de recente samenwerking met Ondo Finance. Aptos zal werken aan de uitbreiding van de rendementen op activa op de keten en in de echte wereld. Beide bedrijven zullen nieuwe inzet- en heropnameprocessen ontwikkelen om tokenized assets te verbeteren. Ondo’s USDY stablecoin zal ook worden geïntegreerd in Thala’s AMM-pool, een DeFi-protocol eigen aan Aptos (APT).

De opwinding rond de samenwerking zou de prestaties van Aptos (APT) een boost kunnen geven. APT werd op 31 januari verhandeld tegen $8,8421. Twee weken later steeg APT met 15,2% naar $10,19 op 15 februari. Het daalde met 2,3% naar $9,9516 op 27 februari voordat het op 9 maart steeg naar $13,18.

Aptos (APT) zou verder kunnen stijgen als gevolg van de aanhoudende bullish markt. Bitcoin klom op 8 maart naar $70.000 en bereikte daarmee een nieuw record aller tijden (ATH). Dit heeft geleid tot een stijging van het beleggerssentiment voor veel altcoins.

Analisten verwachten dat Aptos (APT) zal profiteren van de bullish sentimenten als gevolg van de groeiende vraag naar zijn diensten. Dit zou de waarde van APT met 32,4% kunnen doen stijgen tot $13,18, waardoor het één van de beste altcoins wordt.

NuggetRush: een verschil maken door toegang te bieden tot echt goud

NuggetRush (NUGX) is hard op weg één van de meest populaire NFT-projecten te worden. Investeerders zijn verliefd geworden op de unieke mix van game-avonturen, hoogwaardige beloningen en mogelijkheden voor teamsamenwerking.

Het spel valt op door een stap verder te gaan in zijn financiële potentieel. NuggetRush (NUGX) biedt onzichtbare toegang tot financiële beloningen door gamers de mogelijkheid te bieden goudbeloningen te verzamelen uit hun miningavonturen.

Naast de hoge financiële mogelijkheden valt NuggetRush (NUGX) op door zijn spannende gameplay. Mining op NuggetRush (NUGX) kan een solo- of groepsactiviteit zijn. Solo-activiteiten zijn zeer uitdagend en plezierig. Toch bieden groepsuitdagingen hogere beloningen en de mogelijkheid voor amateurspelers om de vaardigheden van ervaren spelers te benutten.

NuggetRush (NUGX) biedt ook een kans om mininggemeenschappen in kleine en ontwikkelingslanden te ondersteunen. Het spel deelt een deel van de beloningen uit aan dergelijke gemeenschappen en draagt zo bij aan hun algehele welzijn.

Wat gamers betreft, je kunt beloningen verdienen, variërend van game-verzamelobjecten tot geld. Bovendien geldt dat hoe groter uw miningactiviteiten zijn, hoe meer beloningen u kunt verdienen.

NuggetRush (NUGX) ging de lanceringsronde van zijn voorverkoop in met een stijging van 5,5% ten opzichte van de huidige waarde van $0,019. Beleggers zijn hun NuggetRush-bezit blijven vergroten, waardoor het aantal symbolische verkopen boven de 222 miljoen is uitgekomen.

Na een stijging naar $0,020 eindigt de voorverkoop van NUGX en begint de officiële lancering.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.