bitbot
Persbericht

Stijgende presale van Bitbot in Nederland: Beste goedkope crypto voor 10x winst in 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl de markt voor crypto opwarmt in aanloop naar de aanstaande Bitcoin halving, struinen investeerders de markt af op zoek naar de beste goedkope crypto om nu te kopen voor enorme rendementen dit jaar. Nieuwe Telegram trading bot Bitbot, momenteel in de snel verkopende crypto presale, ontpopt zich als een game-changer en transformeert de manier waarop particuliere beleggers in Nederland hun handelservaringen vereenvoudigen met behulp van Bitbots ongeëvenaarde veiligheidsbewuste toolkit.

Nu er al een bedrag van $961k is opgehaald en de crypto presale zich momenteel in fase 5 bevindt, lijkt het erop dat Bitbot zijn positie zal versterken als kanshebber voor de beste goedkope crypto om nu te kopen. Dit is omdat het geautomatiseerde handel combineert met beveiligingsoplossingen van het hoogste niveau.

Het feit dat er een sterk product is, evenals een levendige presale community die klaar is voor de lancering, biedt het potentieel voor zowel speculatieve winsten op de korte termijn als potentieel op de lange termijn voor hodlers die juweeltjes als deze kunnen spotten – die 100X coins die soms onder de radar blijven.

Trading bots op Telegram uitgelegd

Telegram, de online communicatiedienst, heeft een enorme groei doorgemaakt in het gebruik van trading bots, met een handelsvolume van meer dan $7 miljard, waarvan een groot deel al afkomstig is uit 2024. Maar wat zijn trading bots op Telegram?

Trading bots op Telegram vereenvoudigen handel in crypto door handelaren automatisch transacties uit te laten voeren op basis van vooraf gedefinieerde limieten, allemaal vanuit de Telegram app. Als gevolg hiervan hebben de trading bots op Telegram een belangrijke niche binnen de handelscommunity veroverd, waarin bedrijven als Unibot en Banana Gun voorop lopen.

Tot nu toe is de sector echter niet zonder uitdagingen geweest. Unibot, Banana Gun en een andere toonaangevende trading bot, Maestro, hebben allemaal te maken gehad met ernstige inbreuken op de beveiliging en beschuldigingen van ‘rug pull’, die tot enorme financiële verliezen hebben geleid. Unibot verloor bijvoorbeeld $560 miljoen aan gebruikersgeld, de tokenprijs van Banana Gun daalde met 90% na een bug, en Maestro gebruikers verloren bijna $500.000 aan ETH als gevolg van inbreuken op de beveiliging.

Bitbot zal dit soort problemen rechtstreeks aanpakken met hun innovatieve, non-custodial aanpak – een feit dat al zeer goed is ontvangen van investeerders die het potentieel hebben gezien voor sterke winsten in de trading bot tokens, maar mogelijk toch niet hebben doorgezet.

Bitbot: Geen gewone handelsbot

Bitbot introduceert ‘s werelds eerste non-custodial beveiligingsoplossing. Door gebruik te maken van de ‘not your keys, not your crypto’ benadering voor de beveiliging van wallets, betekent de geavanceerde oplossing voor het delen van sleutels van KnightSafe dat alleen gebruikers toegang hebben tot hun geld totdat de transacties zijn uitgevoerd, en niet het handelsplatform.

Naast het baanbrekende protocol voor het delen van sleutels van Bitbot, verbetert het de beveiliging met baanbrekende oplossingen om kwaadaardige MEV-bots (Maximum Extractable Value) te bestrijden en te beschermen tegen pogingen tot rug pulls. Anti-MEV maatregelen beschermen gebruikers tegen manipulatie van transactiekosten en garanderen tegelijkertijd de eerlijke uitvoering van transacties. Daarnaast omvatten de maatregelen tegen rug pulls onder meer het monitoren van activiteiten in de chain om fiasco’s te voorkomen die vergelijkbaar zijn met de fiasco’s die Banana Gun hebben getroffen.

Trading tools zijn onder meer de door AI aangedreven sniping tool die ondergewaardeerde crypto’s vindt, laag koopt en hoog verkoopt, allemaal op de automatische piloot. Bovendien scant een geautomatiseerde tool voor het scannen van gems op spannende crypto presale investeringsmogelijkheden, waardoor handelaren een voorsprong kunnen nemen op snel evoluerende markten.

Ondertussen zijn er veel exclusieve weggeefacties voor houders van BITBOT tokens, waaronder mechanismen voor het delen van inkomsten (tokenhouders ontvangen maar liefst 50% van de gegenereerde handelskosten), een weggeefactie van $1k en toegang tot speciale airdrops.

Met zo’n rijk scala aan opwindende beveiligings- en tradin gfuncties is het geen wonder dat de Bitbot crypto presale wordt aangeprezen als de beste goedkope crypto die je nu kunt kopen voor minstens 10x rendement in 2024.

Bitbot: Juiste markt, juiste moment

Bitbot is ideaal geplaatst om furore te maken in de groeiende sector voor trading bots op Telegram, een markt die momenteel wordt gedomineerd door groeiende platforms, maar met gebrekkige beveiliging. Naaste concurrent Unibot groeide van een lanceringsprijs van $17,62 naar de huidige prijs van $67,86 per token – een stijging van meer dan 279% op het moment van schrijven – met een marktkapitalisatie van meer dan $60 miljard. Op dezelfde manier wordt Banana Gun, een andere coin van een concurrent die in 2023 werd gelanceerd voor $9,93 per token, nu verkocht voor $31,70, een stijging van meer dan 195% op de huidige markten. Deze groei komt ondanks hun recente inbreuken op de beveiliging, wat aangeeft dat er geen limiet is voor Bitbot en zijn superieure allround oplossing.

Alleen al tijdens de presale fase konden beleggers die vandaag inkopen 63.9% winst op hun beleggingen zien. Maar als Bitbot zo goed presteert als verwacht en het succes van coins als Unibot en Banana Gun weerspiegelt, kunnen er gemakkelijk winsten van 50x en hoger worden behaald.

In combinatie met dit potentieel voor prijsstijging heeft Bitbot, om de waarde van Bitbot tokens na de lancering te behouden, een deflatoire tokenomics strategie ontworpen die strategische buybacks en burns omvat.

Nu cyberbeveiliging een hot topic wordt binnen de tech- en crypto wereld, betreedt Bitbot de markt op het perfecte moment. Met de stijging van de prijs van Bitcoin tot boven de grens van $60.000, de stijging van het aantal Bitcoin ETF’s, de aankomende Bitcoin halving en de ongekende belangstelling voor wereldwijde adoptie van cryptovaluta, is de intrede van Bitbot in de ruimte voor trading bots op Telegram ideaal om deze op een virale reis te sturen.

De cijfers uit de community zijn ook indrukwekkend. Met bijna 100.000 volgers op X en 16.000 leden in de Telegram community is Bitbot goed geplaatst om te profiteren van dit bredere momentum in de sector en zijn plaats te versterken als de beste goedkope crypto die je nu kunt kopen voor indrukwekkende winsten.

Is de Bitbot crypto presale de beste goedkope crypto om nu in te investeren?

De kracht van Bitbot is het leren van de tekortkomingen van zijn concurrenten. Als gevolg hiervan plaatst de inzet voor gebruikersveiligheid met zijn non-custodial oplossing het bedrijf aan de top van het veld binnen de sector voor trading bots op Telegram.

Als gevolg hiervan groeit de opwinding rond Bitbot en de voortdurende crypto presale snel, waarbij coins net zo snel worden verkocht. Momenteel in fase 5, geprijsd op slechts $0,0122, is er geen beter moment voor Nederlandse investeerders om op de kar te springen en de beste goedkope crypto te pakken die ze nu kunnen kopen.

Laat FOMO dus niet de overhand krijgen; sluit je vandaag nog aan bij de Bitbot handelsrevolutie en maak deel uit van een baanbrekend nieuw cryptoplatform.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.