Persbericht

StormGain egaliseert speelveld van cryptomining door bedienen van miljarden smartphonegebruikers

Het cryptocurrency-mining-concept heeft tegenwoordig een enigszins negatieve ondertoon. Veel mensen zien het als een verspilling van elektriciteit, omdat het speciale en dure hardware vereist die veel stroom gebruiken. Maar wat als dat niet langer het geval was en iedereen cryptocurrency zou kunnen minen met zijn smartphone?

Gelijke miningmogelijkheden voor iedereen met StormGain

In het huidige cryptocurrency-mininglandschap is een grote ongelijkheid die opgelost moet worden. Stel dat men geen toegang tot goedkope/hernieuwbare elektriciteit meer hebben, of de financiën voor investeringen vooraf in mininghardware. In dat geval is het niet eenvoudig om in deze branche een rol van betekenis te spelen. Deze ‘scheve’ aard van cryptocurrency-mining is een probleem dat in de loop van tijd alleen maar groter lijkt te worden. Het is tijd om een oplossing te introduceren die crypto-mining toegankelijker en aantrekkelijker maakt voor de miljarden smartphonegebruikers die er wereldwijd zijn.

Cloud-mining wint dan ook snel terrein in dit industriesegment. De meeste mensen vinden in eerste instantie niet direct cloud-mining interessant, maar wellicht wel van het inzetten van de smartphone hiervoor. Stormgain’s oplossing maakt het gemakkelijk en benaderbaar om te beginnen met cryptocurrency-mining. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over de logistiek, hardware, elektriciteit of iets anders. In plaats daarvan is het volledig mobiel gebaseerd, wat het potentieel biedt om wereldwijd miljarden mensen te machtigen.

Eén van de hindernissen die overwonnen moet worden is het gebrek aan transparantie en correctheid van de cloud-mining-industrie. Het gevolg hiervan is dat veel aanbieders beweren hoge opbrengsten te genereren, maar dat ze eigenlijk niet aan deze verwachtingen kunnen doen. StormGain stelt het via zijn mobielgebaseerde cloud-mining-oplossing zijn gebruikers in staat om crypto-activa direct te minen. Door een beveiligde verbinding te maken met externe cloudservers, blijft een risicovrije en handige mijnoplossing ongeëvenaard door andere providers op de markt van vandaag.

Gebruikers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot de oplossing van StormGain via een smartphone of desktopcomputer. Het registratieproces is snel, eenvoudig en zonder onnodige toeters en bellen. Met potentiële inkomsten tot 0,0318 BTC per dag, dat gelijk staat aan $1.275, is het essentieel om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodra een account bevestigd is, kunnen gebruikers meteen beginnen met het minen van Bitcoin. De mining-oplossing van StormGain heeft verder geen invloed op de prestaties van de smartphone zelf, waardoor een probleemloze ervaring ontstaat.

Gebruikers kunnen hun crypto-activa via StormGain opnemen en inwisselen, hiervoor moeten ze voldoen aan de winstdrempel van $10 USDT. Het is niet mogelijk om inkomsten op te nemen zonder eerst te handelen, maar u kunt op elk moment alle winst die is gegenereerd via handelen zonder beperkingen van uw account halen. Handelen en ruilen kent verder geen commissie voor alle gebruikers. Bovendien biedt het platform alle standaard en geavanceerde instrumenten, inclusief op fiat gebaseerde aankoop van crypto-activa.

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder sterke partnerships. StormGain werkt samen met de Blockchain Association binnen de Financial Commission, met de voetbalclub S.S. Lazio en hiernaast met vele anderen. Als gevolg hiervan heeft het handelsproduct een 30-dagenvolume van $6 miljard overtroffen, met dank aan tienduizenden wereldwijde handelaren. StormGain is tevens de belangrijkste renteaanbieder voor cryptohandelaren door CoinMarketCap, waardoor de marktpositie van het project verder verbeterd wordt

Een intrigerend aspect van Stormgain is hoe de beloningen voor het minen berekend worden. Door de beloningen direct te koppelen aan het handelsvolume van een gebruiker, ontstaat een intrigerende correlatie. Degenen die meer volume verhandelen, kunnen betere beloningen verdienen met mijnbouw. Actief zijn op het platform kan een aanzienlijke invloed hebben op iemands winstpotentieel, hetzij als handelaar, miner of beide. Het verhogen van het handelsvolume en miningsnelheid is relatief eenvoudig, omdat het mogelijk is om te handelen met een hefboomwerking tot wel 200x.

Handelaren kunnen hiernaast als extra functie gebruikmaken van handelssignalen voor cryptocurrencies. Met winstgevendheids- en waarschijnlijkheidssignalen kunnen handelaren goed opgeleide beslissingen nemen over welke signalen ze moeten volgen. Elk handelssignaal heeft Stop Loss- en Take Profit-opties net als Verhoog- en Auto-Increase-opties waarmee iemand zijn marktpositie kan verbeteren als de trend gunstig is. Gebruikers kunnen hun transacties ook plannen via de native Telegram-bot.


Over StormGain

Als onderdeel van zijn diensten neemt de cloud mining-service van StormGain effectief alle toegangsbarrières tot de miningmarkt weg. Daardoor is het niet langer nodig om te investeren in dure miningchips die ruimte innemen, veel lawaai maken en veel elektriciteit verbruiken.

Contractprijzen zijn inherent laag, dus doorlopende investeringen kunnen zich op lange termijn vertalen in aanzienlijke winsten. Omdat de Bitcoin-miningservice direct beschikbaar is via de cloud, kan toegang via desktop en mobiele apparaten niet eenvoudiger gemaakt worden, zonder hardware- en tijdinvesteringen.