ScapesMania
Persbericht

Strategische Altcoin Picks voor optimale groei in het komende jaar

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt bevindt zich op een kritiek moment nu de poging van Bitcoin (BTC) om de $71.000 te doorbreken mislukte, waardoor altcoins zich met $50 miljard terugtrokken, waardoor de marktkapitalisatie onder de $2,8 biljoen daalde. Dit vormt echter de weg voor een mogelijke verschuiving na de halvering van Bitcoin (BTC), waarbij analisten als Michael van de Poppe een bullish pad voor altcoins voorzien als gevolg van historische trends van altcoin-rally’s na aanzienlijke Bitcoin (BTC)-stijgingen.

Vandaag hebben we de best presterende cryptomunten sinds januari uitgekozen en zo gerangschikt dat je het hoogste groeipotentieel kunt vinden. Zorg ervoor dat u DYOR gebruikt voordat u enige beweging maakt.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een waanzinnig succesvolle voorverkoop die $6,125 miljoen aan financiering binnenhaalde, bijna 18.400 houders aantrok en meer dan 60.000 volgers wist te boeien, kwam eindelijk het langverwachte debuut op de PancakeSwap-beurs. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De tokkenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders stabiliseerde op 18,41K in de eerste 24 uur, met een handelsvolume dat $2,25M bereikte. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs lijst van DEXTools.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar zijn recordhoogte van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% markeert. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers kunnen duiken in meeslepende ervaringen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom Kiezen voor ScapesMania?

Vraag je je af waarom de gemeenschap naar ScapesMania stroomt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De $MANIA-tokenomics zijn zorgvuldig gebalanceerd met cliff- en vestingperioden. Een gestructureerd vestingschema is ontworpen om een evenwicht tussen vraag en aanbod te behouden.
  • De $MANIA-token dient als bestuur in de evoluerende DAO en fungeert als een in-game valuta in het pilot-gamingproject. Gemeenschapsleden kunnen ook tokens staken voor extra beloningen. Het team werkt actief aan het uitbreiden van het nut van de token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en het gebruik ervan binnen het ecosysteem te verhogen.
  • Er is een solide promotiestrategie na de notering in werking. Het team heeft zijn marketingkracht bewezen, zoals blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6M, de basis van meer dan 18.4K houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K en het gemiddelde maandelijkse verkeer van meer dan 75K. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het slimme contract van het project heeft een keurmerk ontvangen van BlockSafu. Als houder kun je vertrouwen op de toewijding van het platform aan veiligheid.
  • ScapesMania wint aan tractie op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door goedkeuringen van gerespecteerde influencers in het veld.

De Weg Vooruit

In een wereld waar casual gaming heerst, leidt ScapesMania de weg door slim in te spelen op wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die een disconnectie met hun publiek ervaren, stemt ScapesMania overeen met de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl houders profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista wordt verwacht dat de casual gaming-industrie tegen 2027 zal stijgen tot $19,12 miljard. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelen voor fondswerving zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Voor een vliegende start heeft het project een partnerschap gesloten met ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben verkregen in de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, de CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals je weet, is een bekwaam team vrij cruciaal om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceringsteam werkelijk is. We werken gelijktijdig aan het product. We geven ook prioriteit aan het versterken van het ontwikkelingsteam. Om de operaties te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Sluit je aan bij het gemeenschapskanaal om op de hoogte te blijven van de laatste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap is op populaire platforms druk in gesprek over het project. Ze zijn enthousiast om zich aan te sluiten bij ScapesMania omdat ze de visie delen en actief betrokken willen zijn. Ook walvissen hebben aandacht, met stortingen die de $20.000 al overstijgen.

Het is duidelijk dat geen van dit succes mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters echt voor deze kickstart. En onthoud, het is slechts het begin – er komt nog veel meer aan!

Sluit je aan bij de ScapesMania Beweging

Terwijl de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om in te stappen in dit veelbelovende landschap.

Herinner je hoe gamingprojecten explodeerden in 2021? Nou, de huidige crypto-marktboom kan een soortgelijke kans voor uitbreiding bieden. Met een stabiele prijs na notering en sterke initiële ondersteuning heeft de munt al zijn veerkracht bewezen.

De toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, allemaal gebieden waarin ScapesMania uitblinkt, wat eindeloze mogelijkheden vooruit biedt.

Waarom wachten? Onderneem vandaag actie – koop nu je $MANIA tokens op PancakeSwap.

Sluit je aan bij 18K Houders – Koop nu $MANIA!

Bittensor (TAO): de nieuwe piek van het AI-netwerk

Bittensor (TAO) krijgt aandacht met steunbetuigingen van blockchain- en AI-leiders, en overstijgt de weerstandsniveaus dankzij de AI- en blockchain-integratie. Het koersmomentum duidt op optimisme, waarbij voorspellingen wijzen op aanzienlijke stijgingen.

Ondanks uitdagingen op het gebied van AI en blockchain-integratie biedt de innovatieve aanpak van Bittensor (TAO) een enorm potentieel, afhankelijk van voortdurende innovatie en marktacceptatie.

Pepe (PEPE): Rijden op de Memecoin-golf

Ondanks aanzienlijke schommelingen bereikte Pepe (PEPE) een nieuw record en werd een opmerkelijke speler in de memecoinsector. De prijsvoorspellingen voor Pepe (PEPE) variëren, waarbij sommige analisten ondanks potentiële marktschommelingen optimistisch zijn over de toekomst. De waarde van de munt zal naar verwachting fluctueren, maar zal de komende jaren een algemene opwaartse trend vertonen.

Het succes van Pepe (PEPE) hangt af van het onderscheiden van zichzelf te midden van een zee van vergelijkbare aanbiedingen en het navigeren door de marktvolatiliteit.

Monero (XMR): opkomen voor privacy

Monero (XMR) blijft zijn positie als toonaangevend privacymuntstuk verstevigen, waarbij zijn toewijding aan veilige, privétransacties weerklank vindt bij gebruikers die op zoek zijn naar vertrouwelijkheid. De prijs van Monero (XMR) zal naar verwachting gestaag groeien, waarbij langetermijnvoorspellingen wijzen op een aanzienlijk potentieel voor waardering.

De toekomst van Monero (XMR) ziet er veelbelovend uit, maar toezicht door de toezichthouders vormt een potentiële uitdaging, omdat autoriteiten over de hele wereld worstelen met de implicaties van particuliere transacties.

Conclusie

Dit artikel bevat een groot potentieel voor succes. Niets kan worden gegarandeerd, maar wij zijn van mening dat ScapesMania over het grootste voordeel beschikt. Dit gamingproject is zeer goed gepositioneerd binnen een zeer goed presterende niche, dus het kan in dit stadium een goede keuze zijn.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.