Borroe
Persbericht

Te midden van een marktcorrectie voor cryptocurrency benadrukken analisten Borroe Finance als een topkeuze voor uitzonderlijke groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nadat de Amerikaanse SEC begin januari Bitcoin Spot ETF’s had goedgekeurd, registreerden de top-altcoins prijsstijgingen. Deze bull run duurde echter minder dan een week en de meeste crypto-tokens bevinden zich sindsdien in een bearish traject. Gelukkig hebben investeerders een nieuw crypto-token gevonden en geïnvesteerd, genaamd Borroe Finance ($ROE). Deze innovatieve blockchain belooft de web3-fondsenwerving te decentraliseren en een enorme ROI te leveren aan vroege investeerders in 2024.

$ROE Tokens Kopen

Borroe Finance: Wall Street vervangen in de Web3-industrie

Banken, investeringsgroepen en traditionele financiële instellingen fungeren als liquiditeitsbanken voor de beste SaaS- en technologiebedrijven ter wereld. Deze organisaties zijn echter sceptisch over investeringen in web3-bedrijven en DeFi-bedrijven vanwege de hoge volatiliteit en het gebrek aan corporate governance in de web3-industrie. Als gevolg van dit sentiment vinden web3-deelnemers het nu moeilijk om contant geld op te halen en aan liquiditeitsbehoeften op de korte termijn te voldoen.

Om dit probleem op te lossen kwamen intelligente blockchain-ontwikkelaars samen en creëerden ‘s werelds eerste web3 blockchain-factuurkorting NFT-marktplaats genaamd Borroe Finance. Borroe Finance is een door AI aangedreven fondsenwervingsplatform waarmee web3-bedrijven geld kunnen inzamelen door toekomstige abonnementen, royalty’s en facturen in populaire NFT’s te stoppen en deze tegen gereduceerde prijzen te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen.

$ROE Tokens Kopen

Hoe veilig is het fondsenwervingsproces van Borroe Finance

Met Borroe Finance ($ROE) hebben web3-bedrijven nu rechtstreeks toegang tot flitsleningen van hun publiek. Borroe Finance beschermt dit proces echter door AI-risicobeoordeling, blockchain-technologie en efficiënte betalingsoplossingen in zijn protocol op te nemen.

Bovendien liet Borroe Finance BlockAudit (een blockchain-beveiligingsanalysebedrijf) het platform testen en verifiëren om er zeker van te zijn dat het veilig is tegen cyberaanvallen en exploits. Bovendien heeft Borroe Finance onlangs zijn slimme contractadres vrijgegeven om het vertrouwen van het publiek in het project te vergroten.

Naast transparantie en robuuste netwerkbeveiliging genieten gebruikers van Borroe Finance ook van anonimiteit, investeringen met een laag risico, hoge schaalbaarheid, lage transactiekosten, deflatoir tokensysteem, crypto- en fiatbetalingsoplossingen, directe financiering, een eenvoudige vergoedingsstructuur en openbaarmaking van de totale kosten. naast andere voordelen.

$ROE staat op het punt om een enorme stijging van drie cijfers te genereren voor vroege investeerders

Toen $ROE (het eigen token van Borroe Finance) in juli 2023 werd gelanceerd, haalde het token al snel $250.000 binnen in de bètafase voor de voorverkoop. Zeven maanden en vier voorverkoopfasen later kochten $ROE-investeerders voor meer dan $2,79 miljoen aan tokens. Volgens crypto-experts leveren tokens met een hoog nut die het in een vroeg stadium goed doen, op specifieke punten doorgaans een enorme ROI op, en analisten zijn van mening dat $ROE daarop geen uitzondering zal zijn.

Momenteel is de vierde voorverkoopfase van $ROE voor meer dan 87% voltooid en wordt het token verkocht voor $0,019. Aan het einde van alle voorverkoopfasen zal $ROE de beste crypto-uitwisselingen vermelden en verkopen voor $0,040. Volgens crypto-analisten zal deze bullish prijsbeweging de $ROE vóór het einde van het jaar naar een enorme stijging van 110,5% stuwen. Bovendien zijn experts van mening dat $ROE een snelle marktacceptatie zal realiseren en in 2024 waarschijnlijk een ROI van 900% zal opleveren.

Lees hier meer over Borroe Finance:
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.