metacade
Persbericht

Terwijl big tech bedrijven ontslagen aankondigen, plant Metacade een vacaturebank voor carrières in Web3

  • Google, Microsoft, Amazon en andere big tech bedrijven kondigen meer ontslagen aan
  • Nu de werkloosheid stijgt creëert Metacade nieuwe banen via de innovatieve functie work-to-earn
  • Metacade zou dankzij de unieke mogelijkheden een economisch herstel kunnen stimuleren

Tech-werknemers blijven werkloos terwijl grote bedrijven zich voorbereiden op een langdurige economische recessie. Hoewel big tech bedrijven de afgelopen jaren tot de best presterende investeringen behoorden, wijst een afnemend personeelsbestand op onzekere tijden die voor ons liggen.

Metacade (MCADE) daarentegen verbindt zijn gebruikers met Web3-banen. Het nieuwe GameFi-platform helpt een economisch herstel te stimuleren door zijn uitgebreide aanbod, en de Web3-banen die worden gedeeld kunnen big tech ontslagen direct helpen verlichten.

Big tech ontslagen: Metacade biedt geschoolde werknemers toegang tot Web3

Het afgelopen jaar zijn 70.000 big tech-werknemers ontslagen, omdat grote bedrijven, waaronder Google, Meta, Microsoft en Amazon, zich allemaal op een economische recessie hebben voorbereid. Big tech zorgde eerder voor een langdurige bullmarkt tussen de financiële crash van 2008 en de hoogtepunten van 2021. De gang van zaken bij big tech duidt op veranderende omstandigheden.

Hoewel Google, Microsoft en Amazon plannen hebben om elk meer dan 10.000 werknemers te ontslaan, staan ook Web3-banen bij grote digitale asset exchanges onder druk. Crypto.com heeft 500 werknemers ontslagen en Coinbase heeft aangekondigd dat het zijn personeelsbestand met 2000 werknemers zal verminderen.

De big tech reactie op veranderende economische omstandigheden komt op een moment dat Metacade, een uitgebreid GameFi-platform, nieuwe Web3-banen voor zijn gebruikers gaat creëren. Metacade’s Web3-vacaturebank zal in 2024 live gaan en een manier bieden om eventuele economische problemen te verlichten waarmee big tech wordt geconfronteerd.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste door de community aangestuurde arcade. Het platform biedt de grootste verzameling play-to-earn (P2E) arcadespellen op de blockchain, variërend van klassieke titels tot gloednieuwe spellen die expliciet zijn gebouwd voor gebruikers van Metacade.

Het project introduceert ook verschillende unieke methoden om een crypto-inkomen te verdienen, zoals de baanbrekende work-to-earn functie. Dit zal Web3-banen creëren en een pad bieden voor het starten van een carrière in blockchain, waarbij elke rol voor succesvolle kandidaten wordt betaald in crypto.

Hoe werkt MCADE?

De metaverse arcade brengt enkele van de populairste P2E-titels naar de blockchain en biedt gamers eindeloze mogelijkheden om cryptocurrency-beloningen te verdienen. Elke titel in de lange lijst met opties van Metacade biedt geïntegreerde financiële voordelen voor spelers. Games kunnen zowel casual als competitief worden gespeeld, aangezien Metacade gerangschikte toernooien organiseert waar gamers grote crypto prijzen kunnen winnen.

Daarnaast wil Metacade een centrale hub worden voor Web3-gebruikers. Het platform toont de nieuwste trends en enkele van de meest waardevolle alfa in de blockchain-gamingruimte. Metacade zal makers van content belonen via het create-to-earn mechanisme om het delen van kennis op het platform te stimuleren.

En terwijl big tech bedrijven werknemers blijven ontslaan, creëert Metacade een hub voor Web3-banen. De work-to-earn functie verbindt gebruikers met parttime- en fulltime functies, variërend van gig-werk tot freelance functies tot opwindende fulltime functies bij enkele van de beste blockchain-projecten.

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

Met het oog op de waarde van het Metacade-ecosysteem voorspellen experts de komende jaren grote prijsacties. Metacade zou kunnen uitgroeien tot een van de leidende projecten in de GameFi-sector van blockchain-technologie en bevindt zich voorlopig nog in de eerste investeringsfase.

De Metacade presale heeft $10.2m aangetrokken in slechts 6 weken sinds de lancering. Vroege investeerders zouden de komende jaren meer dan 100x winst kunnen behalen, aangezien Metacade blijft uitbreiden en een breed scala aan Web3-banen en -diensten aan zijn community aanbiedt.

Tegen het einde van 2023 voorspellen experts een prijsniveau van $1 voor Metacade. Dit zou een 50x prijsstijging zijn vanaf het einde van het presale evenement, waardoor vroege investeerders een enorm rendement op hun initiële investering krijgen.

Metacade: het grootste aanbod in GameFi?

Metacade verandert echt het landschap voor de bredere gaming industrie. Door de grootste verzameling arcadespellen in de blockchain te introduceren, biedt Metacade een enorm winstpotentieel voor gamers en gaat het zelfs nog een stap verder.

Play-to-earn, create-to-earn, compete-to-earn en work–to-earn zijn de verdienmogelijkheden van Metacade die de komende jaren een enorm gebruikersbestand aan moeten trekken. Daarnaast is het Metagrants programma speciaal ontworpen om de volgende golf van innovatie in GameFi te financieren, aangezien het game-ontwikkelaars in een vroeg stadium investeert.

Door nieuwe Web3-banen te creëren en uitverkoop van big tech bedrijven te verlichten, plus rechtstreeks te investeren in game-ontwikkelaars, kan Metacade de komende jaren helpen vooruitgang te boeken in blockchain-gaming. Het platform verandert de industrie echt voorgoed.

Is MCADE het waard om te kopen?

De MCADE-tokenpresale zou een van de beste investeringsmogelijkheden van het jaar kunnen zijn. Na verschillende uitverkochte investeringsrondes is de prijs gestegen van $0,008 naar $0.017. Beleggers hebben slechts een beperkte tijd om mee te doen voor het einde van de presale – daarna zal het MCADE-token naar verwachting omhoog schieten.

Big tech blijft lijden onder een daling in de inkomsten, terwijl Metacade klaar lijkt om te exploderen. Het zou de volgende 100x verborgen parel in de blockchain-gamingruimte kunnen zijn. MCADE is tegen het huidige prijsniveau ongetwijfeld een fantastische aanvulling op ieder investeringsportfolio.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.