metacade pers met logo
Persbericht

Terwijl de crypto presale van Metacade verder gaat, komen investeerders in actie om FOMO te vermijden

Metacade, een door de community aangestuurd blockchain-gaming financieringsplatform (GameFi), heeft een aanzienlijk momentum opgebouwd in de presale van de MCADE-coin, nadat het onlangs heeft aangekondigd dat het het token op de gecentraliseerde exchange MEXC zal vermelden.

Er zijn nog maar laatste-fasen over voordat de presale is uitverkocht, en MCADE officieel wordt vermeld op crypto exchanges, waaronder Bitmart, Uniswap en MEXC.

Beleggers die investeren in crypto die vroeg willen instappen stromen massaal naar de presale om FOMO te vermijden, aangezien Metacade het potentieel heeft voor aanzienlijke winsten in de nabije toekomst.

Wat is Metacade?

Metacade heeft zich ten doel gesteld om de grootste play-to-earn-arcade ter wereld te bouwen, waarmee het vele andere GameFi-projecten achter zich laat. Het project is van plan een uitgebreide gaming bibliotheek aan te bieden en tegemoet te komen aan verschillende soorten spelers binnen de community, waarmee het zich onderscheidt van bestaande gaming platforms die zich over het algemeen op slechts één titel richten.

Het vermogen van Metacade om tegemoet te komen aan informele en competitieve gamers, in combinatie met de belofte om de community te belonen voor hun inspanningen, is klaar om een ongeëvenaard publiek te bereiken. Deze immense totale adresseerbare markt (TAM) heeft ervoor gezorgd dat FOMO beleggers die investeren in crypto in willen stappen bij dit project.

Het beloningssysteem dat is ingebed in Metacade heeft een indrukwekkend ontwerp, waardoor gebruikers prikkels kunnen verdienen voor activiteiten die bijdragen aan het gaming-ecosysteem. Bijvoorbeeld door het schrijven van game beoordelingen, het delen van alfa-updates of gewoon contact maken met de community kan allemaal resulteren in beloningen voor de loyaliteit.

Hierbij maakt het niet uit op welke manier je deelneemt binnen Metacade, er zijn voldoende mogelijkheden om een beloning te ontvangen voor je inspanningen.

Hoe werkt het Metacade platform?

Metacade wil de grootste verzameling arcade-achtige play-to-earn (P2E) games op de blockchain bouwen. De arcade ondersteunt casual en competitieve gameplay, waardoor leden van de community kunnen spelen en verdienen op de manier die zij het prettigst vinden.

Metacade zal ook aanvullende functies hosten die in het whitepaper worden beschreven, variërend van het work-to-earn initiatief dat Web3-vacatures promoot en de Metagrants die financiering voor game-ontwikkelaars leveren.

Work-to-earn zal professionals uit de game-industrie in contact brengen met betaalde vacatures bij enkele van de grootste bedrijven in Web3, waaronder enkele partnerprojecten van Metacade. Het Metagrants programma zal de volgende golf van blockchain GameFi-innovatie financieren. Ontwikkelaars zullen voorstellen indienen bij het platform en de community zal stemmen over welke projecten subsidies zullen ontvangen.

Wat is MCADE?

Het MCADE-token staat centraal in het Metacade ecosysteem en faciliteert alle transacties van het platform op de blockchain. De community zal het MCADE-token gebruiken om te betalen voor competities, toernooien en merchandise. Tokenhouders kunnen hun MCADE tevens staken op het platform om hun bezit te vergroten.

Metacade werkt al samen met Bitmart en MEXC, twee toonaangevende crypto exchanges, om MCADE op de lijst te zetten na voltooiing van de presale. Er zijn ook plannen voor uitbreiding over gedecentraliseerde exchanges.

Metacade presale update

De succesvolle MCADE-presale van Metacade heeft in slechts enkele weken tijd miljoenen dollars aan investeringen opgeleverd. Er zijn in totaal negen fasen van de crypto presale, die is gestart met een prijs van $0,008 per MCADE-token. Laatste fase van de presale is momenteel geprijsd op $0,02, waarbij de waarde in de volgende fase zal stijgen.

De vermeldingen van MCADE op exchanges zullen de blootstelling aan de crypto community verbreden en FOMO beleggers die investeren in crypto nieuwe mogelijkheden bieden om betrokken te raken bij het platform.

Is MCADE een goede optie voor het investeren in crypto?

De MCADE crypto-presale is een kans voor beleggers die investeren in crypto om tijdens de vroegste investeringsfase betrokken te raken bij een crypto project. De waarde van het token zal naar verwachting stijgen na de presale en vermeldingen op de exchanges. Dit toegenomen handelsvolume biedt een potentieel voor MCADE om x100 in waarde te stijgen.

De blockchain code die aan het Metacade platform ten grondslag ligt, is grondig geanalyseerd en geëvalueerd door blockchain-auditor Certik, waardoor het een van de bekende doorgelichte crypto projecten zoals Aave, Decentraland en Polygon is. Dit biedt een vertrouwensbasis voor beleggers die investeren in crypto.

Het doel van Metacade is om een toonaangevend project in blockchain GameFi te worden, met het potentieel om uit te groeien tot de grootte van andere grote blockchain metaverse games zoals Axie Infinity en Decentraland.

Metacade biedt een alternatief voor FOMO beleggers die investeren in crypto die spijt hebben gehad van het niet investeren in de eerste golf van de blockchain-gaming revolutie.

Overweeg om te investeren in crypto met de MCADE-presale 

Met de crypto-presale van Metacade kunnen investeerders grote winsten behalen door het project in de vroegste fase te ondersteunen. Met de aanstaande lancering van het MCADE-token op grote cryptocurrency exchanges zodra de presale is voltooid, kunnen investeerders mogelijk 100x rendement op hun investering zien. Dit zou potentiële winsten op veel andere coins kunnen overtreffen.

Uiteindelijk kunnen investeerders die hun crypto-portfolio’s willen diversifiëren en willen deelnemen aan de GameFi-revolutie, FOMO vermijden en profiteren door te investeren in crypto MCADE-tokens.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade crypto presale.