borroepb
Persbericht

Terwijl Injective Struikelt, Richten Borroe Finance en MINA Zich op Opmerkelijke Groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Injective (INJ) loopt het risico in een neerwaartse spiraal terecht te komen nu de regelmatige tokenontgrendeling nadert. Ondertussen heeft Borroe Finance ($ROE) uitzicht op een aanstaande waardestijging samen met het toonaangevende blockchainproject Mina (MINA).

Laten we deze altcoins nader onderzoeken.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Nieuwe Injective Tokens Ontgrendelen

Volgens een recent rapport staat Injective op het punt een nieuwe partij INJ-tokens in omloop te brengen. Dienovereenkomstig zal dit evenement 3,67 miljoen INJ-tokens ter waarde van $150 miljoen verwelkomen. Het evenement, gepland voor 21 januari, zal het niveau van volatiliteit op de Injective-markt verhogen en de prijs van INJ.

Keer op keer leiden tokenontgrendelingen tot bearishness voor een activaklasse, aangezien de circulerende voorraad van dergelijke tokens zoals Injective (INJ) toeneemt, waardoor hun waarde daalt. Aan de andere kant verhoogt schaarste, die meestal wordt gecreëerd door een significant deel van de voorraad van een token te verbranden, de waarde van een token. In het geval van Injective (INJ) bestaat de nieuwe partij tokens die vrijgegeven wordt uit 4,33% van de totale voorraad en zal worden verdeeld onder blockchain-bijdragers die waarschijnlijk zullen verkopen.

Na ups en downs in de afgelopen dagen, registreerde INJ een stijging van 8,9% van $36,7 naar $40,0 tussen 13 en 17 januari. Vanwege het sentiment rond het aanstaande tokenontgrendelingsevenement, geloven experts dat Injective (INJ) zou kunnen dalen tot zo laag als $35,0. Deze daling vertaalt zich naar een verwacht verlies van 12,5% in de marktwaarde van INJ.

Borroe Finance Heeft Oog voor Opmerkelijke Waardegroei

In tegenstelling tot Injective, heeft Borroe Finance ($ROE) een perfecte start gehad sinds het begin van de voorverkoop, waarbij het zich gestaag door elke fase heen bewoog. Onlangs ging Borroe Finance de vierde fase van zijn voorverkoop in, wat leidde tot een prijsstijging van $ROE. De DeFi-muntprijs maakt zich klaar voor een volgende stijging, aangezien Borroe Finance de vijfde fase nadert.

Borroe Finance is de eerste AI-ondersteunde marktplaats die Web3-gebruikers in staat stelt liquiditeit te genereren door toekomstige inkomsten te verkopen. Als oplossingsprovider richt het zich op het herstructureren van traditionele financiën, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën zoals blockchain en kunstmatige intelligentie. Deze integratie zal zorgen voor een naadloos en efficiënt betalingssysteem en het creëren van een peer-to-peer fondsenwervings-ecosysteem.

$ROE wordt momenteel gewaardeerd op $0,019 in de vierde voorverkoopfase. Wanneer het de vijfde fase ingaat, zullen investeerders profiteren van een stijging van 5,2% in de prijs van $ROE. Echter, van het huidige niveau tot de laatste fase bij $0,040, wordt verwacht dat Borroe Finance ($ROE) een rally van 110,5% zal laten zien, waar investeerders ook van kunnen profiteren, waardoor $ROE de beste cryptocurrency-investering wordt om te overwegen.

Na zijn DEX-debuut verwachten analisten dat Borroe Finance ($ROE) buitengewoon goed zal presteren, ver boven zijn prestaties in de voorverkoop.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Mina Berijdt de Rug van de Stieren

Op 10 januari heeft Mina een rally ingezet na dagen van ongecontroleerd dalen, toen de stieren weer opdoken. De opleving vond plaats door het toegenomen handelsvolume van Mina-tokens, zoals blijkt uit on-chain marktgegevens. Opvallend was dat het handelsvolume met 106% steeg tot $137,4 miljoen.

Terugkijkend op de traject van Mina, was 2023 een indrukwekkend jaar voor het netwerk, omdat het op elk niveau aanzienlijke vooruitgang boekte. In de laatste drie maanden, van november tot en met januari, is Mina met 238,13% in waarde gestegen. Deze ontwikkeling strekt zich ook uit tot zijn handelsvolume en andere ecosysteemactiviteiten, wat wijst op een bullish momentum voor het activum.

Op de grafieken steeg Mina van $1,11 naar $1,30 tussen 10 en 17 januari, wat wijst op een prijsstijging van 17,1%. Deskundigen menen dat Mina binnenkort de regio van $2,0 opnieuw kan testen, gezien de opwaartse beweging. Het bereiken van de aangegeven prijs betekent een groei van 53,8% in waarde, waardoor Mina de beste altcoin wordt om te kopen.

Leer hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.