solana
Altcoin

Crypto handelaar is zéér bullish over Solana en Chainlink

The Flow Horse, een populaire pseudonieme handelaar met ruim 188.000 volgers op Twitter, is bullish over twee grote concurrenten van Ethereum. Het gaat om Chainlink (LINK) en Solana (SOL) die volgens hem meer potentie voor koersstijgingen tonen op dit moment.

Voorwaarde is wel dat Bitcoin het goed blijft doen en dat de bulls mogelijk weer een aanval op de 38.000 dollar openen.

“Dit zijn de dingen waar ik bullish over ben: de consistente leiders van deze opwaartse koersbeweging, SOL en LINK zijn daar goede voorbeelden van. Ieder project wat geassocieerd kan worden met kunstmatige intelligentie en nieuwe munten met een lage beschikbare supply, geen bearish prijsgeschiedenis en mensen met grote verliezen op de munten in kwestie”, aldus The Flow Horse.

Chainlink handelt op het moment van schrijven op een koers van 14,61 dollar en staat daarmee op een plus van 2,88 procent over de afgelopen 24 uur.

Solana doet het nog beter en staat met 6,70 procent in de plus, wat de koers van het project op 58,59 dollar brengt.

Bitcoin vecht op het moment van schrijven om de grens van 38.000 dollar en oogt ook weer bullish. Wat dat betreft kunnen het weer een paar mooie dagen worden voor de markt, mits de bulls door weten te drukken de komende uren.

De markt blijft sterk

Volgens The Flow Horse zal de markt sterk blijven, totdat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een beslissing neemt over de Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten.

Als de ETF uiteindelijk wordt goedgekeurd, dan verwacht hij in eerste instantie een stijging en vervolgens een correctie.

“Veel mensen worden momenteel afgekapt.”

Ik heb het idee dat niemand met een significante wallet gaat verkopen voor de ETF-beslissing. Wat we momenteel zien is een kleine uitwassing van hefboom-trades en spot-dumps die onmiddellijk worden opgekocht.

Als we al een flinke correctie krijgen, dan moet je hopen dat je niet achter de computer zit. De kans is namelijk groot dat je dan tijdens de volgende sessie hoger moet inkopen”, aldus The Flow Horse.

Wat dat betreft is de boodschap duidelijk van The Flow Horse: blijven zitten tot de Spot Bitcoin ETF en dan mogelijk verkopen in de klim omhoog, om vervolgens terug te kopen tijdens de correctie die dan mogelijk volgt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

Analist verwacht daling voor Solana: ‘Grafiek ziet er vreselijk uit’
Crypto whale verkoopt voor bijna $100 miljoen aan Solana
Solana breekt records: Populariteit stijgt en investeerders verwachten explosieve groei
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?