Thorchain
Persbericht

THORChain en Arbitrum streven naar nieuwe hoogtepunten, terwijl expert zegt dat de voorverkoop van Borroe Finance een betere investeringsmogelijkheid zou kunnen zijn

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De meeste crypto-tokens, waaronder THORChain (RUNE) en Arbitrum (ARB), zijn begin 2024 bullish. Om dit in perspectief te plaatsen: het dagelijkse ruilvolume van THORChain bereikte in maart een nieuwe ATH, terwijl Arbitrum van plan is binnenkort een 8 weken durende Arcade-gameathon te organiseren. . Ondertussen steunden investeerders een nieuw cryptoplatform genaamd Borroe Finance ($ROE). Blijf lezen om te zien wat experts over deze tokens denken.

$ROE Tokens Kopen

Wolf of DeFi voorspelt enorme bullrun voor RUNE

Op 9 maart vestigde de Wolf van DeFi (één van de beste DeFi-marktanalisten op X) de aandacht van de cryptogemeenschap op de nieuwste mijlpaal van THORChain. Volgens de Wolf overschreed het dagelijkse token-swapsvolume van THORChain op 8 maart voor het eerst de $500.000.000 en dit duidt zelfs op een robuuste liquiditeit en marktvertrouwen in het THORChain-protocol. Daarom voorspellen experts een nieuwe enorme bull run voor RUNE in 2024.

RUNE is al bullish en het token won in de eerste week van maart 34,71%. Op 2 maart werd RUNE verhandeld tegen $5,72. Een week later steeg RUNE en werd verkocht voor $7,71. In het vierde kwartaal van 2023 leverde RUNE een enorme ROI van 300% op aan vroege investeerders en kwam vorig jaar naar voren als één van de beste crypto-investeringen. Beleggers hopen dat THORChain de interesse van investeerders in 2024 zal behouden, waardoor RUNE voor het einde van het jaar voor $15,75 zal handelen.

Arbitrum Arcade gaat op 11 maart van start

Op 27 februari introduceerde Arbitrum een nieuwe ecosysteemcompetitie genaamd Arbitrum Arcade, en de wedstrijd gaat van start op 11 maart. Volgens rapporten is Arbitrum Arcade een 8 weken durende on-chain gameathon met 24 exclusieve Arbitrum-games, waarbij unieke NFT-game-ervaringen worden benadrukt. . Daarnaast werkte Arbitrum samen met Clique (een platform dat web2- en web3-gebruikersgegevens verbindt met identiteitsorakels) om deze gaming-arcade te leveren.

Als gevolg van de positieve ontwikkeling van het ecosysteem registreerde ARB begin maart een stijging. Op 2 maart handelde ARB voor $2,01. Zeven dagen later won ARB 5,73% en werd verhandeld voor $2,12. Als één van de toonaangevende blockchains die op Ethereum zijn gebouwd, geloven experts dat ARB in 2024 een nieuwe ATH zal bereiken als de Amerikaanse SEC in de loop van het jaar Ether Spot ETF’s goedkeurt. In de tussentijd zal ARB waarschijnlijk zijn bullish traject behouden en tegen eind maart voor $2,70 handelen.

Slimme beleggers steunen $ROE om in 2024 een enorme ROI te realiseren

Volgens slimme crypto-investeerders zijn de beste crypto’s om te kopen nieuwe DeFi-tokens die een hoge mate van bruikbaarheid bieden aan de crypto-industrie. Borroe Finance valt in deze categorie, en slimme investeerders hebben in vier voorverkoopfasen voor meer dan $3 miljoen aan $ROE-tokens verzameld. Ter context: Borroe Finance is een door AI ondersteunde marktplaats voor fondsenwerving waar web3-bedrijven hun toekomstige inkomsten met korting kunnen verkopen en contant geld kunnen krijgen om aan hun liquiditeitsbehoeften op de korte termijn te voldoen.

Dankzij dit gedecentraliseerde hulpprogramma voor fondsenwerving kopen investeerders $ROE voor $0,019 in de vierde voorverkoopfase. Nadat alle voorverkoopfasen zijn afgerond, zal $ROE de reguliere cryptomarkt bereiken en voor $0,040 worden verkocht. Volgens crypto-experts zal deze bullish $ROE-prijsbeweging resulteren in een ROI van 110,5% voor vroege Borroe Finance-investeerders.

Lees hier meer over Borroe Finance:
Bezoek de Borroe Finance-voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.