metac
Persbericht

Tijdens de missie van Metacade vlakt de voorspelling voor de prijs van Uniswap af – wat je moet weten

Blockchain is een voortdurend evoluerend technologiegebied, waarbij jaarlijks nieuwe platforms, industrieën en toepassingen ontstaan. Met de komst van Liquid Staking Derivatives kunnen gedecentraliseerde cryptocurrency exchange tokens zoals UniSwap (UNI) verouderd raken als investeringsstrategieën.

Desondanks blijven investeerders optimistisch over GameFi en zien het als een goede mogelijkheid voor snel geld verdienen. Metacade (MCADE) blijft indruk maken tijdens de token presale en er zijn steeds meer positieve berichten over de toekomst van het platform.

Zijn gedecentraliseerde cryptocurrency exchange tokens verleden tijd?

Terwijl Liquid Staking Derivatives (LSD) blijven zorgen voor opwinding onder crypto investeerders, kunnen traditionele gedecentraliseerde exchanges (DEXs) zoals UniSwap falen. De voorspelling voor de prijs van UniSwap heeft geleden onder de voortdurende groei van LSD’s zoals Lido DAO (LDO), gecombineerd met weinig overtuigende niveaus van utility voor gedecentraliseerde cryptocurrency exchange tokens zoals UNI.

Daarentegen blijft blockchain gaming een van de meest opwindende gebieden van technologische ontwikkeling in de wereld van Web3. Metacade heeft in slechts enkele weken sinds het begin van de MCADE token presale enorme investeringen aangetrokken en lijkt klaar voor voortdurende groei in de komende maanden en jaren – een unieke kans als je op zoek bent naar mogelijkheden voor snel geld verdienen.

Nu de MCADE presale ten einde komt, zal het token worden gelanceerd op een reeks cryptocurrency exchanges, waaronder gedecentraliseerde beurzen zoals UniSwap en gecentraliseerde platforms zoals Bitmart.

Wat is UniSwap?

UniSwap is de meest gebruikte gedecentraliseerde cryptocurrency exchange op het Ethereum blockchain ecosysteem. Momenteel ondersteunt de UniSwap cryptocurrency exchange Ethereum mainnet en drie belangrijke layer 2 scaling oplossingen voor Ethereum: Arbitrum, Optimism en Polygon.

Gebruikers kunnen praktisch elke ERC gebaseerde token kopen en verkopen via de UniSwap exchange, aangezien het platform liquiditeitsvoorziening, automatische markt creatie, NFT compatibiliteit en een verscheidenheid aan andere opvallende functies biedt. UniSwap heeft de cryptohandel gerevolutioneerd door iedereen in staat te stellen digitale activa te kopen zonder dat er een gecentraliseerd bedrijf of peer-to-peer overeenkomst plaatsvindt.

UniSwap prijsvoorspelling: kan UniSwap een waarde van $15 bereiken in 2023?

Na een all time high van bijna $45 per token, heeft de UniSwap prijsvoorspelling geleden onder een grote daling in 2022. De prijs van UNI is nu slechts $5,98, waarbij investeerders steeds meer gaan twijfelen over de toekomstige prestaties van de UniSwap prijsvoorspelling.

Experts voorspellen dat de UniSwap prijsvoorspelling moeite zal hebben om door een belangrijk niveau van weerstand op het prijsniveau van $14 te breken – vooral vóór het einde van 2023. Investeerders kijken steeds meer naar alternatieve gedecentraliseerde tokens, zoals LSD’s, omdat de lange termijn voorspelling voor de prijs van UniSwap waarschijnlijk tekort zal schieten.

Wat is Metacade?

Metacade – de eerste door de community gedreven blockchain arcade – zal de grootste collectie play-to-earn (P2E) games bieden van elke vergelijkbare gedecentraliseerde applicatie (dApp). Terwijl de meeste blockchain games slechts één game ervaring bieden, biedt Metacade een schijnbaar eindeloze lijst van bezigheden waaruit gamers kunnen kiezen.

Alle games in de metaverse arcade bieden geïntegreerde financiële beloningen dankzij de P2E functionaliteit van het platform. Metacade zal ook een hub worden voor blockchain gebruikers en verschillende extra verdien mechanismen bieden die het verdienen van cryptocurrency beloningen naar een hoger niveau tillen.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE token wordt gebruikt om beloningen uit te betalen in de metaverse arcade. Spelers kunnen niet alleen solo spelen en eindeloze levels doorlopen terwijl ze proberen hun vorige highscore te verbeteren, maar ze kunnen ook deelnemen aan betaalde toernooien om kans te maken op grote cryptoprijzen.

Metacade’s sociale hub biedt tevens crypto beloningen aan gebruikers die bijdragen aan de community. Deze bijdragen kunnen bestaan uit spelrecensies, het delen van alpha of interactie met andere leden. Hierdoor wordt verwacht dat Metacade een centrum wordt voor GameFi kennisdeling, dankzij een geavanceerd incentive systeem dat door het project is opgezet.

Bovendien zal Metacade nieuwe banen creëren voor crypto enthousiastelingen. Het Work2Earn mechanisme zal blockchain gebruikers verbinden met betaalde banen kansen bij enkele van de meest veelbelovende startups van Web3, waaronder verschillende partnerprojecten van Metacade.

Kan MCADE een waarde van $1 bereiken in 2023?

Experts voorspellen dat het MCADE token in 2023 indrukwekkende hoogten zou kunnen bereiken en kansen biedt voor snel geld verdienen. Dit komt door de spannende ontwikkeling waarbij MCADE op cryptocurrency beurzen wordt vermeld. Gecombineerd met de lancering van de metaverse arcade zal de notering van MCADE op cryptocurrency beurzen naar verwachting het algemene niveau van vraag naar de nieuwe token stimuleren en de prijs opdrijven.

Volgens sommige experts kan MCADE tegen het einde van 2023 $1 bereiken. Dit zou een prijsstijging van 50x zijn ten opzichte van het einde van de presale – een betere prestatie dan de UniSwap prijsvoorspelling in dezelfde periode en een uitstekende kans voor snel geld verdienen.

MCADE vs UNI: Wat is de beste koop?

Met verschillende noteringen op cryptocurrency beurzen in het verschiet lijkt de huidige prijs van $0,02 voor MCADE zeker een sterke instap positie voor een langetermijninvestering. In tegenstelling tot UniSwap kan de prijs van MCADE mogelijk doorbreken door belangrijke niveaus van steun.

Om MCADE aan een investeringsportefeuille toe te voegen, kunnen investeerders het token rechtstreeks via de website kopen voordat de presale eindigt. De presale is een beperkt evenement en bevindt zich in de laatste fase, waarbij de waarde van elke token is gestegen van $0,008 naar $0,02, dus wees er snel bij voordat het token officieel live gaat op beurzen.

Je kunt hier deelnemen aan de presale van Metacade Final Stage.