Borroe Solana
Persbericht

Toenemende nieuwsgierigheid in Solana’s gestage opkomst; Zal de voorverkoop van Borroe Finance het momentum evenaren?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het opwaartse momentum van Solana (SOL) heeft veel aandacht gekregen, vooral nadat Ethereum (ETH) werd ingehaald en de nummer één DEX met het hoogste volume werd. Ondertussen heeft de voorverkoop van Borroe Finance ($ROE) ook indrukwekkende prestaties neergezet sinds het begin, maar kan het deze top-altcoins herzien? Lees verder om erachter te komen.

$ROE Tokens Kopen

Solana overtreft het DEX-volume van Ethereum

Solana (SOL) heeft Ethereum (ETH) afgelost als de grootste slimme contractblockchain in termen van handelsvolume. DeFiLlama, een on-chain activiteitstracker, observeerde en rapporteerde deze opwindende groei in een update op 20 maart. In de afgelopen acht dagen noteerden de gedecentraliseerde beurzen (DEX), eigendom van Solana, een volumestijging van 67% tot $21,3 miljard.

Aan de andere kant zag Solana’s rivaal, Ethereum, een stijging van slechts 3% naar $19,4 miljard. De Solana (SOL) blockchain herbergt momenteel 17 DEXen, en Orca, de grootste op SOL gebaseerde DEX, beheert 88% van het handelsvolume op Solana. Ondertussen leidt Uniswap het cluster van 46 DEXen op Ethereum.

DEX Screener, een aggregator voor DEX-activiteiten, liet zien dat de meest populaire tokens van de afgelopen 24 uur Solana-gebaseerd waren. Op 13 maart behaalde Solana (SOL) een ongelooflijke prestatie: binnen een uur werden 2.300 nieuwe meme-muntparen gelanceerd, en het aanbod van stablecoins op Solana bereikte een meerjarig hoogtepunt van $2,80 miljard.

Het voordeel van Solana ten opzichte van Ethereum komt neer op de kapitaalefficiëntie, waardoor SOL-gebruikers kunnen handelen met hogere volumes en minder geblokkeerde dollaractiva.

Solana (SOL) is met 1,5% gestegen van $176,65 op 15 maart naar $179,46 op 21 maart. Experts merkten op dat SOL hogere niveaus zal bereiken ten opzichte van de huidige prijs naarmate het momentum toeneemt, wat suggereert dat $185,00 een potentieel doelwit is. Om dit niveau te bereiken is een stijging van de kosten van SOL met 3,0% nodig.

Borroe Finance wint opwaarts momentum en haalt Solana in

Net als Solana (SOL) heeft Borroe Finance ($ROE) ook een aanzienlijke groei van het ecosysteem geregistreerd, gekenmerkt door een toegenomen nettofinanciering.

Volgens recente gegevens heeft Borroe Finance ($ROE) meer dan $3,4 miljoen aan voorverkoopfinanciering gegenereerd, een ongelooflijke prestatie voor een opkomend op DeFi gebaseerd project. Deze informatie suggereert dat Borroe Finance ($ROE) één van de beste ICO-projecten is die een aanzienlijk opwaarts momentum wint.

Borroe Finance, één van de nieuwe DeFi-projecten, onderscheidt zich op verschillende gebieden op basis van zijn uitgebreide gebruiksscenario’s. Borroe Finance is bijvoorbeeld een platform waarmee toekomstige verdienende eigenaren de inkomsten van hun nageslacht kunnen inruilen voor onmiddellijke cashflow. De facturen, abonnementen en royalty’s worden uitgegeven als NFT’s en tegen gesubsidieerde kosten verkocht aan ondersteunende gemeenschappen.

Borroe Finance ($ROE) probeert de financiële storm in het Web3-domein te kalmeren via een veelzijdige aanpak. Ten eerste is er de marktplaats waar toekomstige inkomsten kunnen worden verhandeld; een andere is de lucratieve voorverkoop die liefhebbers uit de eerste hand toegang geeft tot $ROE terwijl ze winst maken; ten slotte kunnen stakers zijn dApps inzetten en tegen beloningen bijdragen aan de liquiditeitspool.

$ROE is een Polygon-native munt met het potentieel om astronomische groei door te maken, vooral na de beursnotering. Tijdens de voorverkoop konden vroege investeerders hun portefeuille met 100% laten groeien, terwijl de prijs van het token steeg van $0,01 naar $0,02.

Met $ROE in de laatste ronde verwachten beleggers nog een winst van 25% voordat Borroe Finance over de finish komt op $0,025. Borroe Finance ($ROE) zal na de lancering op de beurs beginnen te handelen op $0,025, waardoor late investeerders tegen een lage prijs in het project kunnen stappen.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.