TONcoin
Altcoin

Toncoin (TON) verrast en stormt de top 10 binnen

Toncoin (TON) is stilletjes de top 10 van meest grote cryptocurrencies binnengeslopen. De koers van TON steeg de afgelopen twee dagen met bijna 30 procent en passeerde kort de $7.

Op moment van schrijven staat de koers van TON op $6,85. Na deze opmars moet fan favoriet Cardano (ADA) genoegen nemen met plek elf op de lijst van grootste crypto assets qua marktkapitalisatie.

TON koers ontploft

De marktkapitalisatie van Toncoin bedraagt na deze indrukwekkende stijging nu iets meer dan $24 miljard. De nummer negen op de lijst is Dogecoin (DOGE) met een marktkapitalisatie van ruim $28 miljard.

Begin maart begon Toncoin aan een zeer sterke opmars. Nadat de koers half jaar lang in een consolidatie patroon handelde, brak het hier begin maart uit. Sindsdien steeg de koers binnen ongeveer een maand tijd met ruim 160 procent.

Telegram integreert Toncoin

Het succes van TON is voor een groot deel te danken aan de integratie op het Telegram platform. Eerder deze maand introduceerde Telegram de TON token als officieel betaalmiddel op het platform. Zo krijgen adverteerders en content creators vanaf deze maand hun betalingen uitgekeerd in TON tokens.

Ook de on-chain activiteit van het Toncoin netwerk liegt er niet om. Het aantal accounts op het netwerk verdubbelde de afgelopen maand tot 12 miljoen. Ook het aantal on-chain wallets steeg met 77 procent. Dit blijkt uit data van TonStat.

Daarnaast is Toncoin op de artificial intelligence (AI) trein gestapt. Via een samenwerking met HumanCode AI wordt er flink geïnvesteerd in “proof-of-personhood” systemen. Het AI bedrijf verifieerd de ‘menselijkheid’ van gebruikers door middel van het scannen van handafdrukken. Toncoin gebruikers worden beloond met TON tokens als ze mee doen aan het HumanCode systeem.

Toncoin draait dus op volle toeren en de positie als nummer tien op de lijst van meest waardevolle crypto assets is dus ook dik verdiend. Met de stijging van TON mogen ook investeerders uiteraard zeer tevreden zijn.  

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Toncoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Stripe zet volledig in op cryptocurrency met nieuwe Avalanche integratie
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?