Borroe Finance
Persbericht

Top 3 Altcoins om te controleren op winst na de halvering van Bitcoin

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Met nog vier dagen te gaan vóór de langverwachte halvering van Bitcoin, hebben experts drie topcryptomunten gepresenteerd die beleggers in de gaten moeten houden. Deze activa omvatten Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) en Borroe Finance ($ROE).

Laten we eens kijken waarom experts denken dat deze altcoins de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

$ROE Tokens Kopen

Op 14 april lanceerde Chainlink (LINK) de hyperveilige overbruggingsapplicatie Transporter, een revolutionaire cross-chain oplossing, via het Cross-chain Interoperability Protocol (CCIP). Het debuut van Transporter markeert een nieuw seizoen van naadloze en veilige berichtenuitwisseling en transacties met LINK en andere blockchain-tokens. Het Chainlink (LINK)-team was uiterst opgewonden over de release van Transporter.

Nu het cryptolandschap zich met de seconde ontwikkelt, is de behoefte aan een standaard universele cross-chain verbinding onvermijdelijk geworden. Deze behoefte gaat echter gepaard met de vereiste om robuuste beveiligingsmaatregelen te nemen ter bescherming tegen hacks en andere aanvallen.

Chainlink (LINK) gaat deze uitdaging mano-a-mano aan en biedt een hoog beveiligingsniveau en een onafhankelijk risicobeheerbestuur.

Ondertussen is Chainlink (LINK) met 22,1% gedaald van $18,10 naar $14,09. De daling van de marktwaarde van LINK en het nieuwe Chainlink-project presenteren LINK als een goede crypto om te kopen voorafgaand aan de halvering van Bitcoin. Experts voorspellen dat Chainlink (LINK) de komende dagen $20,00 zal bereiken, wat een stijging van 41,9% in de huidige waarde betekent.

Polygon NFT-sector: de sleutel tot het nieuw leven inblazen van MATIC

Polygon (MATIC) heeft zijn dominantie in de NFT-industrie opnieuw bevestigd nadat uit een rapport van 14 april bleek dat het een voorsprong had op toonaangevende tijdgenoten als Bitcoin en Arbitrum. De NFT-sector van Polygon stond in de schijnwerpers tijdens de laatste daling van de MATIC-prijs. Artemis, een blockchain-activiteitstracker, onthulde Polygon (MATIC) als het netwerk met het op twee na hoogste handelsvolume.

Het succes van Polygon weerspiegelt de kracht van de architectuur en de modieusheid van het ecosysteem. Ondanks de concurrentie blijft Polygon (MATIC) zijn concurrenten voor, trekt meer gebruikers aan en breidt zijn reputatie als het beste platform voor NFT-handel uit. Polygon staat ook bekend om het opbouwen van relaties met grote NFT-gerelateerde merken om de acceptatie van zijn ecosysteem en native token MATIC te verbeteren en te bevorderen.

Polygon (MATIC) is tussen 9 en 14 april met 24,4% gedaald van $0,94 naar $0,71. Het lage kostenvoordeel biedt de mogelijkheid om MATIC te kopen voor enorme winsten op de lange termijn. Experts voorspellen met name dat Polygon (MATIC) binnenkort $1,00 zal bereiken, een stijging van 40,8% in de marktprijs.

Borroe Finance maakt zich klaar voor beurslancering

Borroe Finance bereidt zich voor om zijn native token, $ROE, een top ICO-munt, in april op crypto-exchanges te lanceren. Uit recente marktgegevens blijkt dat Borroe Finance ($ROE) het einde van de voorverkoop nadert, waarna de DEX-introductie onmiddellijk zal volgen. Daarna zal Borroe Finance ($ROE) worden vermeld op CEX’s zoals Binance, Coinbase en Bybit om het bereik uit te breiden naar meer gebruikers.

Borroe Finance betrad de blockchain-ruimte om oplossingen te bieden voor de financiële tegenslagen van Web3-gebruikers. Het introduceert een gedecentraliseerde marktplaats waar Web3-gebruikers toekomstige inkomsten kunnen inruilen voor direct contant geld. Deze oplossing heeft Borroe Finance ($ROE) in de voorhoede van innovatie in de DeFi-wereld geplaatst.

Early adopters van Borroe Finance ($ROE) blijven winstgevend nadat ze 100% hebben gewonnen uit de stijging tussen $0,01 en $0,02. Terwijl de $ROE richting $0,025 gaat, biedt Borroe Finance nog een winstmogelijkheid van 25%. Deskundigen zijn echter van mening dat investeerders de meeste winst zullen realiseren nadat Borroe Finance ($ROE) op de beurs terechtkomt, waardoor het één van de beste crypto’s is om in te investeren.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.