nuggeturshpb
Persbericht

Top 3 cryptocurrencies om in maart in te investeren voor enorme winsten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Toncoin (TON) heeft een investering van $8 miljoen veiliggesteld van Mirana Ventures.
  • XRP zal ook een verhoogde interoperabiliteit krijgen na het integreren van Axelar’s netwerk in zijn Ledger.
  • NuggetRush (NUGX) blijft investeerders imponeren na het behalen van een ROI van 90% in zijn voorverkoop.

De stijgende netwerkactiviteit van Toncoin (TON) zou het kunnen helpen profiteren van de huidige bullmarkt. Axelar’s partnerschap met Ripple Labs zou de koers van XRP kunnen veranderen.

De faam van NuggetRush is in de afgelopen weken verdubbeld, aangezien de verkoop van zijn tokens nu boven de 213 miljoen ligt. De mijnbouwuitdagingen van het spel omvatten ook mogelijkheden om geld te verdienen met NFT staking. Maar, behoort NUGX tot de top cryptovaluta’s op de markt? Laten we dit bespreken.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Investeerders verwachten een enorme sprong in de prestaties van NuggetRush

Met elke dag die voorbijgaat, groeit de populariteit van NuggetRush (NUGX). Veel investeerders zijn nu bekend met NuggetRush (NUGX) door nieuws over zijn mijnbouwspel en het potentieel om beloningen te verdienen. Het ecosysteem van NuggetRush stelt beginners en gamingexperts in staat professionele mijnwerkers te worden. Dankzij zijn hyperrealistische wereld kunnen gamers aantrekkelijke financiële voordelen verdienen met het delven van bronnen.

De mijnervaring van NuggetRush (NUGX) is gedetailleerd. Gamers zullen deelnemen aan kleine en grootschalige taken. Maar, je hoeft je geen zorgen te maken over ervaring, aangezien NuggetRush (NUGX) ervaren ambachtelijke mijnwerkers biedt om je te begeleiden. Net als andere gamers zul je geld verdienen met het verkopen van bronnen uit je mijnoperaties.

Het kiezen van welke NFT-karakters in te zetten is essentieel voor het soepel draaien van je bedrijfsoperaties. Gamers moeten letten op zeldzaamheid, marktwaarde en efficiëntie bij het selecteren van NFT-activa. Dit stelt hen in staat te profiteren van P2P-handel van NFT-karakters en machines.

De tokenverkoopcijfers van NuggetRush (NUGX) hebben de verwachtingen overtroffen en zijn gestegen boven de 213 miljoen. Het project is nu de lanceerplatformronde van zijn voorverkoop ingegaan. NUGX kost nu $0.019. Echter, een prijsstijging naar $0.020 zal de 100% waardestijging van NUGX in de voorverkoop voltooien.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Toncoin zou begin april $3 kunnen bereiken

Toncoin (TON) heeft zijn rally voortgezet, begin maart de $2,60 range binnentredend. Net als andere altcoins, ondervond Toncoin de dip in januari, wat zijn groeimomentum beïnvloedde. Het ecosysteem van Toncoin (TON) was al opgewonden toen Telegram de lancering van zijn advertentieplatform op het netwerk aankondigde.

Op 3 februari werd TON verhandeld voor $2,0411. Het sprong met 11,2% naar $2,2711 op 18 februari. TON bleef bullish, klimmend met 19,8% naar $2,7213 op 2 maart. Het daalde vervolgens met 1,4% naar $2,6827 op 6 maart.

Er is groeiende interesse in de diensten van Toncoin (TON) in 2024. Op 7 maart kondigde Toncoin aan dat Mirana Ventures voor $8 miljoen aan TON-tokens had gekocht. De investering valt samen met stijgende ontwikkelaarsactiviteit op Toncoin. Analisten voorspellen een toestroom van gebruikers van andere top DeFi-projecten naar Toncoin. Dit zou de waarde van TON met 41,2% kunnen verhogen naar $3,7889.

XRP stijgt naar $0,60 terwijl de opmars van Bitcoin doorgaat

XRP wekte begin maart interesse onder investeerders na zijn sprong naar de $0,65 range. Bitcoin sprong naar een nieuw all-time high (ATH), wat een toename in investeerdersinteresse veroorzaakte. XRP is, naast andere altcoins, indrukwekkend gegroeid.

De opmars van Bitcoin hielp XRP bullish momentum te winnen aangezien zijn rechtszaak het sentiment van investeerders heeft verminderd. XRP werd verhandeld voor $0,5032 op 31 januari. Het sprong met 9,2% naar $0,5499 op 17 februari. XRP groeide vervolgens met 18,2% naar $0,6501 op 4 maart.

XRP bulls verwachten een toename in prestaties vanwege opwinding rond de samenwerking van Ripple Labs met het Axelar Network. Na Axelar’s integratie met XRP Ledger zullen gebruikers in staat zijn activa over te dragen over meer dan 55 blockchains. Dit zou de plannen voor DeFi-activiteiten op XRP stimuleren.

Verder zou dit de prijs van zijn munt met 14,4% kunnen verhogen naar $0,7442. Echter, sommige analisten geven de voorkeur aan andere top altcoins vanwege de lopende rechtszaak van XRP.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.