BlastUP
Persbericht

Top 5 Cryptocurrencies om nu Geld in te Beleggen!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In het licht van de recente gebeurtenissen waarbij de terugtrekking van Bitcoin $660 miljoen aan crypto-liquidaties veroorzaakte, vindt er een verschuiving van de focus plaats in de wereld van digitale investeringen. Een goed voorbeeld ontvouwt zich momenteel, met de stijgende populariteit van alternatieve cryptocurrencies, zoals Shiba Inu. Het uitbreiden van iemands cryptocurrency-portfolio buiten de bekendere Bitcoin blijkt steeds relevanter te worden.

BlastUP-voorverkoop bereikt $2 miljoen: anticiperen op het volgende grote ding in Crypto

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende debuut, waarmee in een paar weken tijd $2 miljoen werd opgehaald. Het aantal vroege investeerders dat het grote potentieel van BlastUP al heeft onderkend, groeit exponentieel.

BlastUP staat klaar om groot succes te behalen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt.

Momenteel voert BlastUP de vierde voorverkoopfase uit, waarbij BlastUP-tokens tegen de laagste prijs worden aangeboden. Als u deze tokens nu koopt voor €0,055, krijgt u een flinke korting van 45%, aangezien de aanbiedingsprijs is vastgesteld op €0,1.

Wees één van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams, en de Community Marketplace op te zetten.

Sluit u NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen

De stijgende populariteit van Shiba Inu zou kunnen leiden tot prijsstijgingen te midden van marktvolatiliteit

De populariteitsstijging van Shiba Inu trekt de aandacht, dit zou kunnen betekenen dat meer investeerders de prijs omhoog zullen drijven. Gezien de huidige prijs van $0,000030 en weerstanden bij $0,000015 en $0,000018, heeft SHIB mogelijk ruimte voor groei. Op de lange termijn zou het opwaartse momentum, indien ondersteund door het 100-dagen Simple Moving Average van $0,000013, kunnen voortduren.

Omgekeerd kan de markt onvoorspelbaar zijn. Als we kijken naar indicatoren zoals de MACD en de 10-day Simple Moving Average die verkopen aanbevelen, mogen potentiële kortetermijnrisico’s niet over het hoofd worden gezien. Mocht er een trendomkering plaatsvinden, dan zouden de steunniveaus van $0,000009 en $0,000006 een rol kunnen spelen, wat een prijsdaling zou kunnen beïnvloeden.

Gemengde signalen voor BONK: bullish swingpotentieel te midden van verkoopwaarschuwingen

De situatie voor BONK is momenteel enigszins gemengd. Aan de ene kant zou het passeren van het tweede weerstandsniveau van $0,0000351 een bullish swing kunnen veroorzaken. Ook het 10-daags voortschrijdend gemiddelde duidt op een ‘koop’. Integendeel, MACD signaleert een ‘verkoop’-beslissing, wat zou kunnen resulteren in een prijsterugtrekking naar het ondersteuningsniveau van $0,0000125.

Op de lange termijn toont BONK potentieel op basis van zijn 100-dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde. Een aanhoudende opwaartse trend zou aan de horizon kunnen liggen. Een neerwaartse verschuiving naar het tweede steunniveau van $0,0000030 kan echter mogelijk niet volledig worden afgeschreven. Zoals het er nu voorstaat, moeten beleggers voorzichtig zijn, maar toch open blijven staan voor de mogelijkheid van een aanzienlijke bull run die zich naar boven uitstrekt.

De marktbewegingen en het potentieel van optimisme gebaseerd op de laag-twee-oplossingen van Ethereum

Mocht het optimisme zich verdiepen in de tweede laag-oplossingen van Ethereum, dan zou het zichzelf kunnen positioneren om te kapitaliseren op de huidige markt. Een samenwerking met Arbitrum, Polygon of DeCun zou inderdaad kunnen leiden tot een aanzienlijke prijsstijging, die voorbij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $4,32 zou kunnen komen. Met deze toegevoegde waarde zou het zelfs tot doel kunnen hebben om het tweede weerstandsniveau op $4,95 uit te dagen.

Dat gezegd hebbende, kunnen we de potentiële risico’s niet over het hoofd zien. Aangezien de MACD- en de 10-daagse SMA-indicatoren wijzen op een verkoopactie, zou de prijs op korte termijn door turbulentie kunnen dalen naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $2,95 of erger, de grens van $2,20. Hoewel de 100-daagse SMA een aankoop aanbeveelt, gaat dit uit van marktstabiliteit op langere termijn, iets dat onzeker blijft.

Nomura’s Laser Digital sluit zich aan bij het Pyth-netwerk en beïnvloedt toekomstige prijzen

Het is goed om te zien dat Nomura’s Laser Digital zich aansluit bij het Pyth Network als dataprovider, een stap die vraag en liquiditeit naar het netwerk zou kunnen brengen. Als alles goed gaat, zouden we Pyth voorbij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,92 kunnen zien komen. Op de langere termijn zou het tweede weerstandsniveau van $1,18 zelfs haalbaar kunnen zijn, gegeven de juiste omstandigheden en het marktsentiment.

Aan de andere kant kan het partnerschap uitdagingen en meer concurrentie met zich meebrengen. Als de zaken niet goed verlopen, zou de Pyth-prijs op de korte termijn kunnen terugkeren naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,38. In het ergste geval, als de negativiteit aanhoudt, kan het tweede ondersteuningsniveau van $0,12 een rol gaan spelen.

Conclusie

Het diversifiëren van iemands cryptoportfolio wordt van cruciaal belang, waarbij alternatieve munten zoals Shiba Inu en BONK verschillende mogelijkheden bieden. Toch valt BlastUP op, onderdeel van het gerenommeerde Blast-ecosysteem, dat in slechts enkele weken tijd een game-changer is geworden op het gebied van investeringen in cryptocurrency. De vindingrijkheid van het concept van BlastUP en de solide basis die het heeft gelegd beloven een mooie toekomst. Het bekleedt de eerste plaats onder de potentieel beladen munten vanwege zijn revolutionaire tools en unieke platformbeloningen.

Website: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.