InQubeta
Persbericht

Top Crypto-verhalen: Bitcoin halvering, AI Altcoin-vermelding op MEXC en Uniswap

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De langverwachte halvering van de Bitcoin (BTC) blockchain vond uiteindelijk plaats op 19 april, waardoor het aanbod van nieuwe tokens met de helft werd verminderd. Helaas is de enorme prijsstijging die in de dagen ervoor verwacht werd nooit werkelijkheid geworden, en de prijs van BTC schommelt nu rond het ondersteuningsniveau van $64.000.

Dat wil niet zeggen dat BTC niet kan genieten van een exponentiële prijsgroei vóór het einde van het jaar. Sommige analisten geven de schuld aan het falen van de prijs van BTC om substantiële stijgingen te zien van tokens die overbought zijn, als gevolg van de koopwoede die werd veroorzaakt door mensen die in BTC ETF’s belegden toen de nieuwe activaklasse voor het eerst werd gelanceerd.

Terwijl Bitcoin-investeerders blijven zoeken naar tekenen van een aankomende bull-piek in de prijsgrafieken, hebben de vroege investeerders van InQubeta (QUBE) 340% rendement op hun initiële investeringen behaald nu tokens beschikbaar komen op Uniswap (UNI) en MEXC. Het is de eerste keer in de volgende fase van de ontwikkeling van het project, nadat de voorverkoop de verwachtingen overtrof en ruim $13,6 miljoen opbracht.

De opkomende crypto InQubeta (QUBE) genereert nog steeds veel belangstelling van beleggers

De interesse van investeerders in InQubeta is alleen maar toegenomen nu tokens beschikbaar zijn op beurzen. QUBE kost nu $0,0308, maar de prijs zal naar verwachting voor het einde van het jaar wel een paar dollar bereiken. De oplossing die het crypto-crowdfundingproject investeerders lijkt te bieden, is de belangrijkste drijvende kracht geweest achter de interesse die InQubeta heeft kunnen genereren bij investeerders in cryptocurrency.

InQubeta is nu een stap dichter bij de lancering van zijn gedecentraliseerde financiële ruimte, die investeringsmogelijkheden op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) voor iedereen toegankelijk zal maken. Het ecosysteem zal de toegang tot AI-investeringen democratiseren voor iedereen die deel wil uitmaken van wat velen, zoals de Amerikaanse president Joe Biden, verwachten dat de belangrijkste technologische doorbraak in meer dan 50 jaar zal zijn.

Gemakkelijkere toegang tot AI-investeringen

Het ecosysteem van InQubeta, dat draait op het Ethereum (ETH)-netwerk, zal AI-startups gemakkelijker toegang geven tot financiering door hen in staat te stellen alle investeringsmogelijkheden die ze investeerders te bieden hebben, te tokeniseren in niet-fungibele tokens (NFT’s). Het wordt al aangeprezen als één van de beste DeFi-crypto’s ooit gelanceerd.

Deze tokens vervangen aandelen op InQubeta en spelen een vrij vergelijkbare rol. Ze bieden digitaal bewijs van belonings- en aandelenbeleggingsmogelijkheden.
Investeerders en fondsenwervende bedrijven sluiten zich aan op de NFT-marktplaats, waar informatie wordt gegeven over de vele investeringsmogelijkheden en de bedrijven die deze aanbieden. Gebruikers kunnen samenwerken met startups waarin ze geloven door delen van de ERC20-munten van deze bedrijven te kopen.

Het is een efficiënte, veilige en transparante beleggingsruimte die veel liquiditeit biedt, omdat beleggers alle tokens die ze op de NFT-marktplaats kopen, kunnen doorverkopen.

Bezoek de InQubeta-website

Bitcoin (BTC) voltooit de vierde halvering

De nieuwste halvering van de Bitcoin-blockchain heeft de beloning van mijnwerkers voor het oplossen van blokken verlaagd van 6,25 BTC naar 3,125. De gebeurtenis veranderde de prijs van BTC niet significant, aangezien de prijzen rond het ondersteuningsniveau van $64.000 schommelden, wat het grootste deel van de afgelopen twee weken het geval was.

Door de laatste halvering wordt het aanbod van nieuwe BTC dagelijks teruggebracht van ongeveer 900 naar 450 per dag. Gezien de prijsbewegingspatronen die zijn veroorzaakt door eerdere halveringsgebeurtenissen, zal de impact van de aanboddaling pas over een jaar volledig voelbaar zijn. Sommige analisten zijn van mening dat de prijs van BTC tegen die tijd in 2025 tot $450.000 zal stijgen.

Samenvatting

Hoewel beren de afgelopen weken de cryptocurrency-ruimte hebben gedomineerd, zal de prijs van BTC dit jaar waarschijnlijk nog een nieuwe all-time high (ATH) bereiken, gezien hoe goed de prijs zich boven het ondersteuningsniveau van $60.000 heeft gehouden sinds de huidige koers. ATH vond plaats op 14 maart.

De prijs van BTC zou in 2024 nog steeds kunnen verdubbelen, maar dat verbleekt in vergelijking met de stijging van 10.000% die QUBE naar verwachting zal ervaren omdat het de toegang tot AI-investeringen opent.

Bezoek de InQubeta-website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.