Crypto prijs stijgt
Altcoin

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’

De populaire, maar pseudonieme analist Bluntz is op dit moment extreem bullish over een belangrijke Ethereum-rivaal. Het gaat om Near (NEAR) die hij binnenkort naar een niveau ziet stijgen die de munt in mei 2022 voor het laatst aantikte.

Volgens de analist zit NEAR in het midden van een opleving van vijf golven, die de koers van de munt naar 10 dollar kan brengen de komende dagen.

Bluntz is ‘turbo bullish’ over NEAR

“NEAR ziet er turbo bullish uit hier naar mijn mening. Er is sprake van een duidelijk ABC naar beneden vanaf de hoogtepunten, gevolgd door een weekend van accumulatie en nu zien we de uitbraak.

Deze munt moet één van de eersten zijn de nieuwe hoogtepunten maakt in mijn ogen”, aldus Bluntz.

NEAR/USDT
NEAR/USDT 4 uur per candle – Bron: TradingView

Gezien zijn grafiek lijkt Bluntz nog voor april de NEAR koers van 10 dollar te voorspellen. Op het moment van schrijven handelt de munt op 7,24 dollar. Dat zou betekenen dat we vanaf hier met bijna 50 procent gaan stijgen de komende dagen.

Dat lijkt op dit moment zeer optimistisch, maar alles kan in de cryptowereld. Bluntz baseert zich voor zijn analyse op de populaire Elliott Wave Theory, die op zijn beurt weer gebaseerd is op de psychologie van de massa.

Volgens de theorie beweegt een bullish asset zich over het algemeen in rally’s van vijf golven, nadat het een ABC-correctie heeft volbracht.

Niet alleen bullish over NEAR

Overigens is Bluntz niet alleen bullish over NEAR, de analist houdt op dit moment ook Arbitrum (ARB) in de gaten. Bluntz zegt dat Arbitrum meerdere bullish omkeersignalen geeft op de dagelijkse grafiek.

“ARB laat niet alleen een mooie ABC-correctie zien, maar ook een bullish divergentie op de dagelijkse grafiek op de dagsluiting”, aldus Bluntz.

ARB/USDT 1 dag per candle
ARB/USDT 1 dag per candle – Bron: TradingView

Analisten springen vaak op assets die een bullish divergentie laten zien. Meestal is dat namelijk een signaal van een trendomkering naar de bovenkant, ondanks dat de asset op het moment zelf daalt of zijwaarts handelt.

Op het moment van schrijven staat Arbitrum nog wat onder druk. Over de afgelopen 24 uur is de koers met 3,28 procent gedaald en daarmee lijkt het bullish momentum nog even achter te blijven.

Dat neemt niet weg dat Bluntz gelijk kan krijgen met zijn trendomkering op basis van technische analyse.

Nog 3 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Ethereum of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 3 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?