Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’

Er is momenteel een gigantische correctie gaande, maar dat betekent volgens Bluntz niet dat er geen bullish altcoins te vinden zijn. Op dit moment is de populaire analist namelijk heel positief over het op Solana gebaseerde dogwifhat (WIF).

Volgens Bluntz zit de populaire memecoin op een lokale bodem, nadat in het weekend nog een koers van 1,89 dollar werd aangetikt.

Bullish over dogwifhat

Dogwifhat is de nieuwste honden-memecoin die de concurrentie moet aangaan met grootheden als Dogecoin en Shiba Inu. Om serieus genomen te worden moet het nog flink stijgen, want WIF kent momenteel een market cap van 2,4 miljard dollar, terwijl Dogecoin op ruim 21 miljard dollar staat.

Nu is Bluntz op basis van een stukje technische analyse bullish over WIF. Na een keiharde correctie leefde de munt op en dat stemt de analist hoopvol. “Dit is een veelbelovende reactie. Ik hoop dat we op de bodem zitten, maar ik wacht op een impulsieve stijging van vijf golven op de lagere tijdsframes (30 min – 1 uur) voor bevestiging”, aldus Bluntz.

Inmiddels handelt WIF alweer op 2,42 dollar en lijkt er inderdaad sprake van de opleving die Bluntz eerder voorspelde.

De analist baseert zich voor zijn voorspellingen overigens op de beroemde Elliott Wave Theory, een stukje gereedschap uit de technische analyse dat op zijn beurt weer gebaseerd is op de psychologie van de massa.

Volgens de theorie beweegt een bullish asset zich altijd door een ABC-correctie, voordat er een nieuwe rally van vijf golven kan beginnen.

WIF ziet er goed uit hier

Niet lang na de eerste tweets van Bluntz over WIF, schoot de koers van de munt omhoog. “En daar hebben we de stijging te pakken, een mooie stijging van vijf golven vanaf de dieptepunten en ook een ABC. WIF ziet er hier goed uit naar mijn mening, de hoed kan weer op”, aldus Bluntz.

Bluntz bewijst zich regelmatig als een analist die het volgen waard is. Hij zal ongetwijfeld een goede technische analist zijn, al kan hij met zijn ruim 250.000 volgers natuurlijk ook de markt beïnvloeden.

Als iemand met zijn staat van dienst en volgersaantallen roept dat een munt gaat stijgen, dan is de kans aanwezig dat mensen op die munt springen en dat er daadwerkelijk een stijging komt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten