Solana, SOL
Polygon, Solana

Topanalist voorspelt stijgingen voor Solana en Polygon

De populaire pseudonieme analist Bluntz zegt dat Solana (SOL) en Polygon (MATIC) allebei klaar zijn voor explosieve stijgingen. Solana lijkt klaar voor stijgingen, omdat het is teruggevallen naar het dieptepunt van afgelopen week van 54,78 dollar.

Die correctie maakt volgens Bluntz dat het project nu ieder moment een nieuw hoogtepunt voor 2023 kan noteren.

Solana koers van 80 dollar in aantocht

“Het lijkt erop dat SOL een serie van 1-2s gaat neerzetten vanaf het dieptepunt op de lagere tijdsframes. De volgende slag omhoog brengt ons hopelijk tot een Solana koers van 80 dollar of hoger”, aldus een optimistische Bluntz.

Bluntz maakt voor zijn analyses gebruik van de Elliott Wave Theory, een geavanceerde vorm van technische analyse die poogt de toekomstige koers van een financiële asset te voorspellen op basis van de psychologie van de massa, die zich over het algemeen manifesteert in golven.

Volgens de theorie gaat een bullish asset door een rally van vijf golven, waarbij iedere golf ook uit vijf sub-golven bestaat. Gezien de grafiek van Bluntz lijkt hij eerst een stijging naar 70 dollar te voorspellen, om de Solana koers vervolgens te zien opleven tot 82,50 dollar.

Ook bullish over MATIC

Naast Solana is Bluntz ook bullish over Polygon (MATIC). De schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum ziet er volgens Bluntz bullish uit, nadat de koers een belangrijk steunpunt in de grafiek respecteerde.

Tegelijkertijd wist de munt een bullish divergentie te printen op de uurgrafiek.

Een bullish divergentie wordt in de technische analyse gezien als een signaal van omkering, wat suggereert dat de bulls het momentum terugwinnen; zelfs als een asset lagere koersen noteert.

“MATIC maakt zich klaar voor een potentiële stijging van 20 procent, waarmee het naar mijn mening richting nieuwe hoogtepunten stijgt”, zo spreekt Bluntz.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?