Ethereum crash
Altcoin

Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins

De populaire, maar pseudonieme analist The Flow Horse verwacht dat altcoins in ieder geval tot juli zijwaartse koersactie vertonen. Volgens de analist is er momenteel sprake van een gebrek aan instromen onder particulieren, waardoor altcoins binnen de huidige koersranges blijven handelen.

Tijd is een belangrijk component voor correcties

Het is volgens The Flow Horse een kwestie van wachten voordat we weer omhoog kunnen kijken. Voor de meeste altcoins voorziet hij zijwaartse koersactie, maar het is volgens de analist ook mogelijk dat sommige projecten nog een fikse daling ondergaan.

“Tijd is een behoorlijk belangrijk component van correcties naar mijn mening. Met name in een markt die nog heel bullish is, maar geen instromen ziet van particulieren.

Zelfs als de koersactie tot juli grillig is, dan wacht ik liever met kopen, omdat je anders moet dealen met de psychologische problemen die voortkomen uit de onvoorspelbare koersacties”, aldus The Flow Horse.

Hij denkt dat het “nieuwe geld” nog moet komen voor de industrie en dat het tot die tijd onmogelijk is om nieuwe hoogtepunten op de grafiek te zetten voor veel altcoins.

Focus op drie sectoren voor altcoins

Als het over altcoins gaat, dan focust The Flow Horse zich op drie sectoren. Hij ziet kunstmatige intelligentie (AI), memecoins en Real-World Asset Tokens (RWA) als de sectoren die tijdens een eventuele nieuwe bullmarkt zullen domineren.

Op 14 april was The Flow Horse overigens weer munten aan het kopen. “Ik koop groene munten om te wachten op nog hogere sprongen. Kijk om je heen. Het is duidelijk”, aldus een hele optimistische The Flow Horse.

Vandaag beginnen we echter gewoon weer met rode cijfers. Het lijkt erop dat de markt er moeite mee heeft om de hoge inflatie in de Verenigde Staten, het continue uitstellen van de renteverlagingen door de Amerikaanse centrale bank en de geopolitieke spanningen maar moeilijk kan verwerken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Stripe zet volledig in op cryptocurrency met nieuwe Avalanche integratie
Santiment: Dieptepunt voor Ethereum transactiekosten wijst op altseason
Waarom blijven altcoins achter bij Bitcoin?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’