Bitcoin kerstmis
Bitcoin

Tophandelaar verwacht kerstmis-rally voor Bitcoin

De populaire pseudonieme analist Bluntz verwacht dat Bitcoin zich momenteel opmaakt voor een ouderwetse kerstmis-rally. Van eind oktober tot eind november consolideerde Bitcoin 38 dagen onder de 40.000 dollar en dat is volgens hem een mooie basis voor de sterke stijgingen van deze maand.

Minimale Bitcoin koers van 46.000 dollar

Op basis van die “verticale accumulatie” zoals Bluntz de ontwikkeling van de Bitcoin koers noemt, verwacht de analist dat de koers minimaal tot 46.000 dollar zal oplopen tijdens de kerst.

“We hebben zojuist een hele mooie en gezonde maand aan verticale accumulatie gehad voor Bitcoin. Deze zijwaartse correcties bouwen energie op voor de volgende slag omhoog, welke ons naar de 46.000 dollar of meer zal optillen.

Geniet van de kerstmis-rally, ho ho ho”, aldus een optimistische Bluntz.

Hoewel Bluntz voor deze maand een minimum van 46.000 dollar in de grafieken ziet, zal het daar niet eindigen volgens de analist. Hij gelooft dat we in het eerste kwartaal van 2024 nog richting de 65.000 dollar zullen doorschieten.

Bitcoin gaat parabolisch

“Bitcoin gaat nu echt parabolisch. Alle karaktereigenschappen van een derde golf zijn aanwezig. Geniet van de rit en handel niet teveel”, zo is het advies van Bluntz.

Waarom hij adviseert om niet veel te handelen? Omdat je dan mogelijk de grote explosieve stijgingen van de Bitcoin koers kan missen.

Je wil niet aan de zijlijn staan op het moment dat Bitcoin echt als een raket omhoogschiet. Voor zijn analyses maakt Bluntz gebruik van de Elliott Wave Theory, een theorie uit de technische analyse die koersvoorspellingen doet op basis van de psychologie van de massa.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Is dit het geheime wapen van Bitcoin?
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Derivatenmarkt wijst op optimisme rond Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging