RebelSatoshi
Persbericht

Traders voorspellen een betere groei op $RBLZ dan Cardano en SEI; Beleggers zetten groot in op Rebel Satoshi

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Deskundigen hebben ondanks een recente dip van 2,45% een zekere mate van optimisme geuit over Cardano (ADA).
  • De nieuwe SEI-netwerkupdate zou de waarde binnen een paar weken naar $1.341 kunnen duwen.
  • De $RBLZ-token van Rebel Satoshi blijft in de voorhoede van de berichtgeving na zijn officiële notering op topbeurzen.

Sinds de lancering op 4 maart op de belangrijkste beurzen is de $RBLZ van Rebel Satoshi bullish projecties blijven trekken van experts. Ondertussen hebben top DeFi-projecten zoals Cardano en SEI weinig beweging gezien tijdens de recente marktdaling. Laten we de factoren onderzoeken die $RBLZ de beste cryptocurrency maken om te kopen in afwachting van toekomstige marktomstandigheden.

Cardano-prijsvoorspelling: lancering van USDM Stablecoin kan ADA-piek veroorzaken

Op 17 maart lanceerde Cardano USDM, zijn eerste stablecoin. Door de introductie van deze door fiat ondersteunde stablecoin heeft de Layer-1 blockchain de $146 miljard kostende stablecoin-markt betreden die momenteel wordt gedomineerd door Tether. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van USDM is dat houders het token direct kunnen minten of inwisselen met Amerikaanse dollars, in tegenstelling tot andere op Cardano gebaseerde stablecoins zoals DJED en iUSD.

Ondanks deze belangrijke ontwikkeling is ADA onverwacht gedaald. De ADA daalde van $0,68 op 17 maart naar $0,62 in een paar weken, wat een daling van 5,45% betekent. Deze prijsdaling heeft het vertrouwen van vooraanstaande Cardano-analisten geschokt, die nu aarzelen om te investeren vanwege de prognose dat de ADA medio april zou kunnen dalen tot ongeveer $0,36.

Sommige Cardano-analisten blijven echter optimistisch dat de groeiende adoptie van de Cardano-blockchain een sprankje hoop zou kunnen bieden voor de prijs van ADA. Deze bullish experts voorspellen dat ADA medio april $0,89 zal bereiken als de toenemende adoptie van Cardano doorzet.

SEI-prijsvoorspelling: Aori-update kan een SEI-piek veroorzaken

Op 14 maart kondigde Aori de inzet aan van een nieuwe, door Aori aangedreven kraan op het devnet van het SEI Network. Deze innovatieve kraan biedt ontwikkelaars een naadloze en moeiteloze manier om hun creativiteit op het devnet te verkennen.

Ondanks de opwinding rond dit nieuws binnen het SEI-ecosysteem is de waarde van de SEI-munt gedaald. Op de dag van de aankondiging werd SEI gewaardeerd op $0,87, maar een week later was de waarde gedaald tot $0,78, wat neerkomt op een daling van 6,85%. Deze prijsbeweging heeft geleid tot verschillende prijsvoorspellingen van analisten. Sommige analisten blijven optimistisch over SEI vanwege het toenemende nut ervan, en verwachten dat de cryptocurrency eind april naar $1,34 zou kunnen stijgen.

Andere experts hebben echter een bearish houding aangenomen, daarbij verwijzend naar de huidige volatiliteit op de bredere cryptocurrency-markt. Deze analisten hebben voorspeld dat de SEI vóór medio april zou kunnen dalen tot $0,67.

banner

Rebel Satoshi claimt het grootste meme-muntenproject te zijn met zijn dual-token-economie

Rebel Satoshi heeft een grote entree gemaakt als een topmeme-muntproject en heeft een golf van investeerders aangetrokken die graag willen deelnemen aan zijn ecosysteem. Het project is gericht op het bevorderen van decentralisatie binnen de cryptogemeenschap, in lijn met haar kernovertuiging in het verbeteren van de decentralisatie van de industrie.

Op basis van zijn diepgaande kennis van de blockchain-sector heeft Rebel Satoshi obstakels geïdentificeerd die zijn ambitieuze doelstellingen in de weg staan ​​en heeft hij een netwerk opgezet dat investeerders uitnodigt om zich achter zijn zaak te scharen. In lijn met de verwachtingen heeft Rebel Satoshi verschillende mechanismen ontworpen waarmee leden van de gemeenschap financiële waarde uit hun deelname kunnen halen.

Centraal in de strategie van Rebel Satoshi staat een twee-token-ecosysteem dat is ontworpen om de netwerkervaring voor communitydeelnemers te optimaliseren. De $RECQ-tokens worden gebruikt voor transacties en vergoedingen, terwijl bestuursrechten zijn gekoppeld aan de $RBLZ-tokens.

Opvallend is dat het $RBLZ-token al live is gegaan op Uniswap, CoinGecko, DexTools en Coinstore na een voorverkoop die getuige was van een waardestijging van 150%. Ondertussen is het $RECQ-token momenteel beschikbaar voor $0,0037 in de openbare voorverkoop, die naar verwachting bij de lancering met 238% zal stijgen. Met de groei die $RBLZ uit de voorverkoop heeft laten zien, zijn crypto-commentatoren optimistisch dat het dit jaar een aanzienlijke prijsstijging zal ervaren die zou kunnen wedijveren met die van veel andere top-altcoins.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.