prijs stijgt
Persbericht

Trending Crypto FLOKI, PEPE & WIF Crypto Blijven Stijgen: Top 3 Crypto Meme Coins Om In De Gaten Te Houden Komende Week

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als men spreekt van de wereld van cryptocurrency, dan gaat dat vaak gepaard met woorden zoals blockchain en innovatie, maar ook termen als onvoorspelbaarheid en onzekerheid. Vaak voeren de bekende cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum de overtoom. Er bestaat echter ook een breed scala aan alternatieve cryptomunten, waaronder meme coins. 

Meme coins zijn een unieke categorie cryptomunten en worden vaak ondersteund door een sterke community en hebben een speculatief karakter. Deze week zijn er drie meme coins in het bijzonder om in de gaten te houden: Floki (FLOKI), PEPE en Dogwifhat (WIF).  

Crypto Meme FLOKI Blijft Stijgen

Floki (FLOKI) is een coin vernoemd naar het avontuurlijk karakter van de Vikingen op hun verkenningstochten. De meme coin is recent onder de aandacht gevallen van crypto fanaten. Een 30-daagse koersverandering van meer dan +250% is niet uitzonderlijk voor de coin. Vandaar ook dat Floki vaak in verband gebracht wordt met snelle en steile koersveranderingen. Voor beleggers die graag actief willen participeren in een dynamische en snel ontwikkelende crypto community, is Floki een aantrekkelijke optie.

Een van de factoren die bijdragen aan de snelle koersontwikkelingen van Floki zijn de opvallende marketingstrategieën en de vastberadenheid van de community achter Floki. De oprichters van Floki kennen als geen ander het belang van gedegen storytelling en het belang van een sterke en veerkrachtige community. 

Daarnaast spelen factoren zoals de RSI. Dit is een belangrijke rol voor de analyse van deze coin. De RSI geeft in dit geval een overbought situatie aan, wat veel zegt over de ontwikkeling van de Floki koers. Er is namelijk een kans dat de koers op de korte termijn zal dalen. 

Een interessante toename in het aanbod van PEPE

Een andere opvallende naam in de wereld van meme coins is PEPE. Recent ervaarde de koers van deze coin bijna dagelijkse stijging van rond de 6%. Wat wijst op toenemende interesse in deze bekende cryptomunt van beleggers. Daarnaast nam op 7 april 2024 het totale aanbod van PEPE, buiten de exchanges om, toe tot 242,54 miljard. 

De naam PEPE is afgeleid van PEPE the Frog, een afgeleide van gelijknamige webcomic. Daarnaast heeft deze coin een van de grootste market caps. Sinds zijn zijn oprichting in april 2023 heeft de meme coin een aantal keren tussen de 5e en 3e plek in de top 5 grootste meme coins op basis van market cap gelegen.

De token heeft echter in de afgelopen periode regelmatig hevige volatiliteit laten zien en staat de coin inmiddels niet meer in deze top 5. Wel kent deze meme coin een vergelijkbare bruisende community, die vooral deze token ondersteunt vanwege haar eigenschap als ware meme coin. De token is dus opgericht zonder duidelijke intrinsieke waarden anders dan door de community toegekend.

Dogwifhat (WIF) in Bullish Crypto Meme Trend

Ten derde, koerst de meme coin Dogwifhaf af op een bullish koersontwikkeling. In de maand maart steeg de prijs van deze coin van $2,13 naar $3,32. Daarnaast steeg de markt cap van Dogwifhat van $2,13 miljard naar $3,31 miljard. De crypto analist Asad, blijft overwegend positief over deze coin. Hij verwacht een koersstijging naar de $4 dollar op de korte termijn. 

Daarnaast zijn er vanuit een technisch perspectief nog andere indicatoren die een mogelijk positief toekomstbeeld signaleren. Analisten stemmen in met deze positieve koersontwikkeling. Mogelijk behaalt deze meme coin als tegen het einde van Q2 een prijs van $4,22. 

Fans van deze tokens wisten binnen korte tijd ruim $650.000 op te halen om het logo van de cryptomunt een week lang te vertonen op de ‘Sphere’ in Las Vegas. De ‘Sphere’ is een enorme bolvormige arena midden in de stad Las Vegas, In feite is dit gebouw een gigantisch bolvormig reclamebord. Ook deze actie duidt op het grote enthousiasme dat er bestaan in de markt voor deze munt. 

Top 3 Crypto Meme Projecten om in de Gaten te Houden

In de wereld van crypto beleggingen is het streven naar lucratieve kansen en solide investeringen een constante. Wanneer echter bepaalde rendementsverwachtingen van een specifieke meme coin niet aan de verwachtingen voldoen, kan het interessant zijn om elders te kijken. 

De huidige trend van meme coins lijkt voorlopig nog niet in sterkte af te nemen. Het aantal veelbelovende meme coins lijkt alleen maar toe te nemen, waarvan sommige nog geen significante koersstijging hebben ervaren. Hierbij willen we de aandacht vestigen op Dogeverse (DOGEVERSE), Slothana (SLOTH) en Smog Token (SMOG). Wat onderscheidt deze tokens van de rest?

Dogeverse (DOGEVERSE) – Beste Meme Crypto om in de Gaten te Houden

Dogeverse is een veelbelovende nieuwe cryptomunt die de meme coin sector opschud. Deze coin staat in het lijstje met crypto om in de gaten te houden, omdat de token het mogelijk maakt om voor het eerst in de geschiedenis op veel blockchains tegelijk opereert. Het wordt daarom ook wel een multi-chain coin genoemd. De token zal gelanceerd worden op BNB, Ethereum, Polygon, Avalanche, Solana of Base.

Momenteel is deze meme coin alleen nog maar beschikbaar via de presale. De bedenkers hebben in totaal 200 miljard tokens ontwikkeld, waarvan er slechts een fractie in de presale beschikbaar komt: 30 miljard tokens. 

De token kun je heel gemakkelijk aanschaffen via de presale op de website. Vervolgens kun je de token swappen voor een van de blockchain tokens waarop DOGEVERSE opereert. In eerste instantie zal dit Ethereum zijn vanwege zijn hoge veiligheidsstandaarden.

Nu naar Dogeverse

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Crypto Meme op de Solana Blockchain

Slothana is een nieuwe meme coin die tot de beste altcoins kan behoren, het komende altcoin season. De reden dat deze token in de lijst staat met crypto die je in de gaten moet houden is vanwege haar ‘pure’ vorm en interessante thema’s. Slothana is gebaseerd op een luiaard die van plan is om een zogenoemde ‘Crypto Chad’ te worden. Iemand die succesvol investeert in crypto, echter wil de Slothana hier zo min mogelijk moeite voor doen.

Deze verwijzing raakt een gevoelige snaar onder de crypto beleggers, maar weet dat wel op de juiste manier te doen. Dit bleek toen de Slothana presale van start ging. In korte tijd werd via de presale op grote schaal geïnvesteerd in de meme coin. Momenteel is al meer dan $10 miljoen aan Slothana opgehaald.

Een definitieve einddatum van de presale is nog niet gegeven. Er bestaat een kans dat dit op de presale op korte termijn wordt opgeheven. Door naar de website te gaan van het Slothana project is het nu mogelijk om te investeren via de presale.

Nu naar Slothana

De derde opkomende meme coin in deze lijst is Smog. Deze innoverende crypto wordt geïnspireerd door een vuurspuwend draakje. Een van de doelen van deze crypto is om de grootste crypto Airdrop op de Solana blockchain ooit te verzorgen. 

De oprichters van de Smog Token hebben maar liefst 35% van het totale aanbod van tokens gereserveerd voor de airdrop. Daarnaast kun je extra punten verdienen voor de airdrop door tokens te kopen en ze direct te staken. Daarbij geldt: hoe meer je staked, hoe groter je beloning zal zijn. Daarbovenop kun je nog extra punten verdienen door speciale ‘quests’ te voltooien via Zealy. Hierdoor kunnen de beloningen uit de crypto airdrop stevig oplopen. 

SMOG kent al diverse forse prijsstijgingen. Na een 750% pump kozen veel investeerders om hun investeringen te kapitaliseren door ze te verkopen, wat een koersdaling veroorzaakte. Een ideaal moment om in deze meme coin in te stappen is lastig te voorspellen, maar de verwachting is dat het rendement vooral stijgt na de volgende crypto airdrop.

SMOG is te koop op verschillende Solana exchanges zoals Jupiter. Door nu te investeren in SMOG kun je beginnen met staken en profiteren van de Solana Airdrop. 

Nu naar Smog


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.