InQubeta
Persbericht

Trends waar u op moet letten: DeFi, Memes en AI – Uniswap (UNI), Dogecoin (DOGE) en InQubeta (QUBE)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De bullmarkt is in volle gang, wat duidelijk blijkt uit het feit dat Bitcoin (BTC) $73.000 bereikt en de prijsontdekkingsfase ingaat. In de aanloop naar deze cyclus zijn er interessante ontwikkelingen, met name de integratie van GoDaddy met ENS voor het koppelen van domeinnamen en enorme airdrops zoals DYM, Starknet en Pixels.

Nu er tijdens deze cyclus enorme winsten kunnen worden geboekt, zijn de trends waar we op moeten letten DeFi (gedecentraliseerde financiën), memes en AI. Uniswap (UNI), een DeFi-gigant, en Dogecoin (DOGE), de toonaangevende meme-munt, zijn top-altcoins met een enorm potentieel.

Ondertussen bruist InQubeta (QUBE), een nieuwe en opkomende AI-crypto, van potentieel en beloften. Nu de AI-trend voorop zal lopen in de bull run, is QUBE misschien wel de beste nieuwe crypto om in te investeren.

InQubeta (QUBE): een nieuwe en opkomende crypto om naar te kijken

InQubeta (QUBE) is een opkomende cryptovaluta met een verbluffend opwaarts potentieel. De redenen zijn eigenlijk simpel, variërend van het bullish verhaal – het is een AI-altcoin – tot de nieuwigheid en kenmerken ervan zoals deflatoire tokenomics en gedemocratiseerd bestuur.

Gepositioneerd op het kruispunt van AI en blockchain, twee van de meest disruptieve innovaties ter wereld, beschikt InQubeta over solide fundamenten. Het is bedoeld om de uitdagingen op het gebied van fondsenwerving binnen de AI-sector aan te pakken en om gedemocratiseerde toegang tot de lucratieve markt te bieden.

Als je je afvraagt hoe: het zal het eerste op crypto gebaseerde crowdfundingplatform voor AI-tech startups bouwen via het QUBE-token. Startups kunnen kapitaal aantrekken door investeringsmogelijkheden te creëren, die worden weergegeven als NFT’s en in stukjes worden aangeboden aan investeerders op de NFT-marktplaats. Belangrijker nog is dat het fractionele investeringsmodel investeerders in staat stelt belangen te bezitten in en gedeeltelijk te investeren in baanbrekende AI-ondernemingen, ongeacht hun inkomen.

Gezien het bovenstaande is het optimisme van analisten over het potentieel ervan enorm. De voorverkoop bevindt zich momenteel in fase acht en een token kost slechts $0,0245. Ondertussen voorspellen analisten een sprong van 65x na de lancering, en positioneren ze het als een aanbevolen voorverkoop.

BuyQube

Uniswap (UNI): het meest innovatieve DeFi-project

Uniswap (UNI) is één van de grootste spelers in de DeFi-ruimte. Het is een populair gedecentraliseerd handelsprotocol dat bekend staat om het faciliteren van de geautomatiseerde handel in tokens. De gedecentraliseerde handelsbenadering maakt het een aantrekkelijker alternatief voor traditionele gecentraliseerde beurzen (CEX’s).

Eerder deze maand, tijdens de prijsuitreiking van CoinMarketCap, ging Uniswap naar huis met de prijs “Most Innovative DeFi Project”. Dit vertegenwoordigt een blijk van vertrouwen in het potentieel ervan, met nog meer ruimte voor groei.

Het explodeerde eind januari en heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. Experts geloven dat het in 2024 nieuwe pieken zal creëren, waardoor het één van de beste munten is om in te investeren. Je kunt op deze golf meebewegen door Uniswap nu aan je cryptoportfolio toe te voegen.

Dogecoin (DOGE): De eerste mememunt

Dogecoin (DOGE) is de weggelopen leider in het meme-ecosysteem. Als de eerste mememunt en op honden geïnspireerde token heeft het zijn leidende status behouden ondanks de opkomst van andere munten met een hondenthema, zoals Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) en dogwifhat (WIF), om er maar een paar te noemen.

Als weerspiegeling van de algehele marktrally schoot Dogecoin omhoog en leidde de nieuwste meme-razernij. Omdat houders deze golf willen gebruiken om generatierijkdom te creëren, is DOGE één van de beste crypto’s om in te investeren.

Volgens indicatoren zal het tijdens de bullish markt van dit jaar een nieuwe all-time high (ATH) creëren. Dit maakt het zonder twijfel één van de beste mememunten die je nu kunt kopen. Als je op deze bullish golf wilt surfen en jezelf wilt positioneren voor aanzienlijke winsten, pak dan gewoon een zakje DOGE en HODL.

Conclusie

De meest veelbelovende trends waar we dit jaar op moeten letten – een bullmarkt – zijn DeFi, memes en AI. Ondertussen zijn de tokens waarop moet worden verdubbeld Uniswap, Dogecoin en InQubeta. Met meer potentie kunt u via onderstaande link deelnemen aan de InQubeta-voorverkoop.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.