NuggetRushRelease
Persbericht

Triple Crown Crypto Picks: onthulling van het goudminingtrio van vandaag voor torenhoge opbrengsten!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • NuggetRush (NUGX) is een Play-to-Earn (P2E) NFT-gamingplatform met een mining rush-ervaring waarbij gamers beloningen zoals goud kunnen minen. Het verbetert het leven in de ambachtelijke mining, waardoor gamers tunnels kunnen bouwen, schachten kunnen graven en echte strategieën kunnen gebruiken.
  • Coinbase International Exchange zal op 11 april 2024 ORDI (ORDI) eeuwigdurende futures noteren, waardoor de toegang voor institutionele klanten wordt uitgebreid. ORDI steeg met 1.640% van $5,00 naar $87,15 als gevolg van de groeiende belangstelling voor aan Ordinals gerelateerde activa.
  • Toncoin (TON) steeg naar een recordhoogte van $6,98, een stijging van 24% in twee dagen en 137% in een maand, en kwam daarmee in de top 10 van altcoins terecht. Telegram’s adoptie van TON voor betalingen stimuleerde de activiteit op The Open Network, met een verdubbeling van het aantal accounts tot 12,5 miljoen en een stijging van de portemonnee met 77% tot bijna 3 miljoen.

In de dynamische cryptocurrency-wereld hebben drie opvallende projecten voor veel ophef gezorgd: NuggetRush (NUGX), ORDI (ODRI) en Toncoin (TON). Elk van deze projecten biedt unieke kansen en heeft de laatste tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt. Deze projecten tonen de diverse kansen en innovaties binnen de crypto-ruimte. Dit is de reden waarom investeerders NuggetRush, ORDI en Toncoin als een goudminingtrio beschouwen.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): de ultieme Play-to-Earn (P2E) goudmininginvesteringsmogelijkheid

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Play-to-Earn (P2E)-dynamiek is NuggetRush (NUGX) een van de indrukwekkende en onweerstaanbare goudmininginvesteringsmogelijkheden die beleggers nooit mogen missen. Het project is niet alleen een NFT-gamingplatform, maar beschikt ook over functies waarmee het kan worden gerangschikt als het populairste NFT-project dat beschikbaar is.

De game bevat een mining rush, waarbij de spelers verschillende beloningen delven, waaronder goud. Interessant is dat NuggetRush (NUGX) de deelnemers een uitdagende omgeving biedt, die het dagelijkse leven van ambachtelijke miners belicht.

Zodra het spel is gelanceerd, kunnen spelers tunnels bouwen, schachten graven en meerdere grondbemonsteringsstrategieën in de fysieke wereld gebruiken om te overleven in het spel van NuggetRush. Het primaire doel is om een lucratief miningbedrijf op te bouwen waarbij de deelnemers in-game materiële beloningen moeten vinden en opgraven. In ruil daarvoor biedt NuggetRush (NUGX) gamers de coolste NFT-personages en geavanceerde mining-apparatuur.

Gamers kunnen de in-game valuta die ze als beloning ontvangen, investeren in het ontwikkelen en upgraden van hun spelerspersonage en het aanschaffen van de benodigde machines. Het concept verhoogt de waarde van de spelpersonages en spelers kunnen ze verkopen op de marktplaats van NuggetRush (NUGX).

Uiteindelijk biedt NuggetRush (NUGX) NFT-stakingdiensten waarmee deelnemers kunnen verdienen door hun activa aan te houden. Daarom vergroot deze zet de verdienmogelijkheden voor NuggetRush (NUGX)-spelers.

De crypto-ICO van NuggetRush kende een enorm succes, waarbij de voorverkoop snel uitverkocht was. Momenteel in afwachting van notering op reguliere beurzen, kunnen beleggers NUGX-tokens kopen voor $0,020 wanneer het token live gaat. Het project verkocht meer dan 270,1 miljoen NUGX-tokens en haalde meer dan $3,75 miljoen op. Al deze winsten en groeimogelijkheden maken NUGX de beste crypto-investering op de markt.

NuggetRush Kopen

ORDI (ORDI) Futures: een baanbrekende kans op Coinbase Exchange

Institutionele klanten op de Coinbase International Exchange zullen binnenkort toegang krijgen tot ORDI (ORDI) eeuwigdurende futures. In een bericht van 5 april aan X bevestigde Coinbase International Exchange dat het op 11 april 2024 eeuwigdurende termijnproducten voor ORDI zou aanbieden, waardoor deze beschikbaar zouden worden voor meer investeerders, waaronder institutionele entiteiten.

ORDI explodeerde met 1.640% van $5,00 op 1 november 2023 naar een hoogtepunt van $87,15 op 5 maart 2024, toen eind vorig jaar een buzz van Ordinals-gerelateerde activa explodeerde.

Na een ietwat trage januari steeg ORDI in februari en volgde de prijsactie van Bitcoin (BTC) in maart. Gezien de vele gebruiksscenario’s zal ORDI een sterke en bullish toekomst tegemoet gaan.

Sommige experts zijn met name van mening dat ORDI de komende maanden $100,00 zou kunnen bereiken, waardoor het een van de beste altcoins is met nut op de lange termijn. Maar voorlopig, nu Bitcoin behoorlijk volatiel is, is ORDI ook onstabiel geweest, wat investeerders van zijn markt wegduwt.

Op 9 april 2024 handelde ORDI op $71,02, een stijging van 23,73% in de afgelopen week. Experts zeggen dat ORDI eind april zal stijgen naar $84,50, ondersteund door een bullish momentum in de crypto-ruimte.

Toncoin (TON) stijgt naar recordhoogte: een doorbraakmoment in crypto

Op 9 april 2024 explodeerde Toncoin (TON) naar een recordhoogte (ATH) van $6,98, wat neerkomt op een stijging van 24% in twee dagen en een enorme stijging van 137% in de afgelopen maand. Met de laatste stap is Toncoin (TON) toegetreden tot de top 10 van altcoins op basis van de crypto-marktkapitalisatie en lijkt klaar om verder te stijgen.

Deze stijging van de prijs van Toncoin (TON) komt te midden van een golf van positieve ontwikkelingen voor het onderliggende platform. De berichtenapp van Telegram zei onlangs dat het Toncoins native token, TON, over de euro zou overnemen voor platformbetalingen. Deze stap heeft geleid tot een toename van de activiteit op The Open Network, waarbij het aantal accounts de afgelopen maand bijna is verdubbeld tot 12,5 miljoen. Bovendien explodeerden de op de keten geactiveerde Toncoin (TON)-portefeuilles met 77% tot 3 miljoen.

Het momentum laat een toenemend vertrouwen en acceptatie van Toncoin zien, vooral met de groei van TON-betalingen voor adverteerders en crypto-uitbetalingen voor makers van inhoud in Telegram.

Op 9 april 2024 handelde Toncoin (TON) op $6,76, een stijging van 33,56% in de afgelopen week. Analisten zeggen dat Toncoin (TON) eind april zal stijgen naar $6,95, ondersteund door toegenomen gebruiksscenario’s.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.