Altcoin,

TRON Foundation heeft terugkoopplan van $20 miljoen aangekondigd

De TRON Foundation is een initiatief gestart met als doel om de gemeenschapsactiviteit en de marktstabiliteit te verbeteren. Om deze reden heeft het bedrijf een terugkoopplan ter waarde van $20 miljoen aangekondigd.


Grootste TRX terugkoopplan tot nu toe

In een planning van een paar jaar is Tron van plan om $20 miljoen te besteden in een terugkoopplan. Hiermee is het het grootste TRX terugkoopplan tot dus ver. Het bedrijf is van plan om in meerdere batches TRX terug te kopen.


Ethereum-netwerk

De munt van Tron; TRX is aanvankelijk gebaseerd op het Ethereum-netwerk en is hiernaast ontwikkeld via het ERC-20-protocol. Pas later werd deze getransformeerd naar een onafhankelijke cryptocurrency op basis van hun eigen Tron-protocol. Het bedrijf achter de munt; Tron, beheerd en ontwikkeld het netwerk.


Nummer 12

Op dit moment (27-06-2019) is TRX de 12e grootste munt wereldwijd met een waarde van iets boven de $0,35. De market cap bedraagt momenteel $2.3 miljard.


Hoog in de ranglijsten

De cryptomunt scoort hoog op de onlangs uitgebrachte ranglijst van cryptocurrency vanuit China. In deze ranglijst, die voor het laatst op 23 mei 2019 is geüpdatet, komt Tron na EOS op plaats 2. De Bitcoin doet het wat minder goed op deze lijst; deze crypto staat op plek 12.