Tron NuggetRush
Persbericht

Tron-investeerders stappen over op NuggetRush om Floki-achtige winsten te behalen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De prijs van Floki heeft een prijsstijging van 652,8% veroorzaakt na de token burn.
  • De Tron-prijs is gedaald op de wekelijkse en maandelijkse termijnen.
  • Analisten voorspellen een prijsstijging van 100% voor NuggetRush.

De laatste correctie op de cryptomarkt heeft gevolgen gehad voor verschillende altcoins, waaronder de Tron-munt, die in de rode zone op de wekelijkse en maandelijkse prijsgrafieken is gezakt. Ondertussen vertoont de Floki-mememunt een winst van 652,8%.

Helaas hebben veel investeerders dit gemist en stromen ze nu massaal naar een nieuw DeFi-project genaamd NuggetRush. Analisten hebben NuggetRush getipt om net als Floki driecijferige winsten te boeken. Lees verder om meer te weten te komen over dit project.

NuggetRush Kopen

Beleggers haasten zich naar NuggetRush (NUGX) voor driecijferige winsten

NuggetRush (NUGX) maakt furore in de cryptogemeenschap, omdat veel investeerders massaal naar het project komen. De bullish crypto-ICO is voldoende bewijs dat het project goed is ontvangen door de cryptogemeenschap. NuggetRush heeft meer dan $3 miljoen opgehaald en ook meer dan 232 miljoen NUGX-tokens verkocht, terwijl er nog maar een paar tokens over waren.

Gezien deze brede acceptatie en het toekomstige potentieel ervan, denken analisten dat NuggetRush de driecijferige winsten van Floki zal repliceren. Eén reden hiervoor is dat het een play-to-earn-game is die spelers de kans geeft om games te spelen en tegelijkertijd gratis tokens te verdienen. Dit potentieel maakt NuggetRush de beste crypto-investering op de markt.

In het spel kunnen spelers op zoek gaan naar mineralen en verborgen edelstenen met behulp van opgravingsmaterialen en andere uitrusting. Er zijn ook uitdagingen en speurtochten waaraan spelers kunnen deelnemen om hun kansen op het winnen van meer tokens te vergroten.

Alleen degenen die de NUGX-token van NuggetRush hebben, kunnen van deze voordelen en nog veel meer genieten. Het NUGX-token bevindt zich in de laatste ronde van zijn crypto-ICO en is te koop voor $0,019.

NuggetRush Kopen

Floki (FLOKI) Prijs schiet omhoog met 652,8%

Floki (FLOKI), een van de mememunten met hondenthema die stilviel na de opkomst van nieuwe Solana-mememunten, laat een enorme groei zien op de prijsgrafiek. Gegevens van CoinMarketCap laten een prijsstijging van 652,8% zien in de afgelopen 30 dagen, een winst met drie cijfers.

Op dezelfde manier staat het token ook hoger op de wekelijkse grafiek met een stijging van 13,6%, omdat het beter presteert dan de algemene cryptomarkt, die met 0,50% is gedaald. Interessant genoeg begon de Floki-prijsstijging toen de Floki DAO een brandvoorstel goedkeurde om het totale aanbod te verminderen.

Na de goedkeuring verbrandde de Floki DAO 190,91 miljard FLOKI-tokens (ter waarde van $47 miljoen) via de Ethereum- en Binance Smart Chain-netwerken. In termen van toekomstige prijsdoelstellingen hebben analisten voorspeld dat de altcoin-prijs $0,000330 en $0,000840 zal bereiken.

Tron (TRX) Prijsdalingen

Terwijl Floki op de prijsgrafieken staat met driecijferige winsten, is Tron (TRX) dieper in de rode regio gedoken. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de prijs van het token de afgelopen zeven dagen met 8,3% is gedaald.

Bovendien is er een daling van 2,2% op de maandelijkse prijsgrafiek. TRX slaagde er niet in te profiteren van de recente prijsstijging van Bitcoin boven de $70.000. Ondertussen beschouwen beleggers de winst van 93,5% op de prijsgrafiek van het jaar tot nu toe als een teken om de HODL te handhaven.

De prijs van de DeFi-munt schommelt rond de $0,1256 – $0,1374, omdat deze ingeklemd ligt tussen de 50-daagse SMA ($0,128922) en de 200-daagse SMA ($0,102424). TRX zou 2x moeten doen om zijn ATH van $0,2317 te bereiken.

Conclusie

Analisten zien NuggetRush als een weerspiegeling van Floki’s bullish winsten van de afgelopen maand, waardoor het op dit moment de beste munt is om in te investeren. Het spel om te verdienen en de verdienmogelijkheden maken het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor mensen die hun portefeuille willen laten groeien.

Bezoek de Nugget Rush-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.