Altcoin,

Tron (TRX) gaat samenwerken met Liverpool FC

Tron (TRX) krijgt een kans om beroemd te worden met zijn nieuwe samenwerking met Liverpool FC.


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

Tron en Liverpool FC gaan samenwerken

Justin Sun, de oprichter van Tron, bracht het nieuws van een samenwerking met de voetbal club naar buiten via zijn Twitter. In de tweet sprak hij zijn dank uit naar de uitnodiging van Liverpool en vertelde hij hoezeer hij onder de indruk is van de samenwerking.

Justin Sun zegt: “Bedankt voor de unieke en innovatieve uitnodiging, Liverpool! Ik ben onder de indruk en kijk er naar uit om samen deze nieuwe samenwerking te ontdekken! “

 
 

Ondanks dat er nog niets gedeeld is over de inhoud van de samenwerking, lijkt er geen twijfel over te bestaan dat dit Tron een enorme boost in naamsbekendheid zal geven.


Tron (TRX) logo op Liverpool shirt?

Na de aankondiging van Sun begonnen TRX enthousiastelingen direct te discussiëren over de inhoud van de samenwerking. Volgens Misher Lederman zou het Tron-logo worden getoond op het shirt van Liverpool FC in Anfield.

Hij zei: “Een partnerschap tussen TRON & Liverpool, de huidige leider van Premiere League, semi-finalist in de Champions League en een van de meest legendarische clubs in Engeland, zou op zijn zachtst gezegd groots zijn voor crypto. Ik kan het TRON-logo al zien op dat rode LFC-shirt op Anfield “