metac
Persbericht

Tron’s integratie met ChatGPT duwt TRX hoger – kan het beter presteren dan Metacade’s (MCADE) presale?

Nu ChatGPT de wereld stormenderhand verovert, wordt er veel gespeculeerd over hoe de technologie kan worden geïntegreerd met crypto. Tron lijkt een antwoord te hebben gevonden. Ondertussen heeft GameFi-superster Metacade de aandacht getrokken na een doorlopende uitverkoop van de presale. In dit artikel lees je over hoe Tron van plan is verbinding te maken met ChatGPT, hoe dit de prijs van TRX kan beïnvloeden en of het beter zou kunnen presteren dan Metacade.

Tron (TRX) en ChatGPT – een match made in heaven?

Tron, het layer-1-netwerk dat is opgericht door de beruchte Justin Sun, is onlangs weer in de schijnwerpers gezet Sun op de OpenAI/ChatGPT-hype had ingespeeld. In een tweet kondigde Sun aan dat Tron “een AI-georiënteerd gedecentraliseerd betalingsraamwerk voor AI-systemen zal bieden”. De visie van Sun is om te helpen bij het creëren van een “gedecentraliseerd, intelligent financieel ecosysteem”, mogelijk gemaakt door ChatGPT en AI-technologie.

Hij verklaarde dat hij gelooft dat de bestaande architectuur van Tron kan worden gebruikt om dit raamwerk te bouwen, met behulp van BitTorrent’s gedecentraliseerde bestandsopslagsysteem BTFS om gebruikersvragen en AI-resultaten op te slaan.

Deze aankondiging volgt op een stijging van de prijs van op AI gebaseerde crypto’s, aangezien ChatGPT en andere AI-oplossingen, zoals Google’s Bard, dagelijks miljoenen gebruikers aantrekken.

De Tron DAO heeft onlangs ook een AI-fonds van $100 miljoen aangekondigd om technologieën zoals ChatGPT verder te integreren met de blockchains. Als gevolg van deze ontwikkelingen was het native TRX-token van de chain de afgelopen weken een van de beste crypto-mega-cap-artiesten. In de dagen na de tweet van Sun op 4 februari steeg TRX met meer dan 13% naar een hoogtepunt van $0,071.

Tron (TRX) prijsvoorspelling

De AI-aankondigingen van het project en de recente bullish prijs van TRX hebben ertoe geleid dat sommige analisten hun Tron prijsvoorspellingen hebben herzien. Momenteel handelt TRX rond de $0,067, maar velen geloven dat het de komende weken het gebied van $0,071 zal heroveren.

Als alles volgens plan verloopt, zouden de prijsvoorspellingen van Tron van $0,078 binnen een paar maanden kunnen worden bereikt. Tron zou dit jaar zelfs tot $0,10 kunnen gaan als de AI-trend zich voortzet en investeerders een rendement van meer dan 56% biedt! Er zijn al parallellen getrokken tussen de bullishness van TRX en de epische presale prestaties van MCADE. Zou Tron echt beter kunnen presteren dan Metacade?

Metacade (MCADE) zet de standaard voor play-to-earn

Nu de play-to-earn (P2E)-beweging aan kracht wint, positioneert Metacade zichzelf als de ultieme communityhub waar gamers, ontwikkelaars en crypto investeerders samenkomen en de wereld van GameFi verkennen. De missie van Metacade is om een alles-in-één oplossing te creëren waarin gebruikers alles vinden wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan met P2E, inclusief forums, beoordelingen, leaderboards en top-alfa gedeeld door doorgewinterde GameFi-veteranen.

Een van de opvallende kenmerken van Metacade is het create-to-earn programma, waar gebruikers MCADE-tokens kunnen verdienen door simpelweg waardevolle content te delen met de community. Van tips en beoordelingen tot tutorials, Metacade beloont zijn gebruikers omdat ze van het platform de nummer één plek hebben gemaakt voor alles wat met P2E te maken heeft.

Het Metagrants programma is een van de langverwachte functies van het platform. Met dit programma kunnen gebruikers het geld van de schatkist aanbieden aan ontwikkelaars van de beste P2E-games. Ontwikkelaars dienen voorstellen waar MCADE-houders vervolgens op kunnen stemmen. Het winnende idee wordt beloond met financiering om het spel tot leven te brengen. Het doel is om de macht terug te geven aan de spelers, zodat zij de toekomst van de GameFi-industrie naar eigen inzicht kunnen vormgeven.

Dankzij deze functies en de op de community gerichte visie wordt Metacade naar verwachting een leider in P2E-gaming. De presale heeft in slechts 17 weken na de lancering al meer da $12.8m opgebracht, waardoor de prijs van MCADE is gestegen van $0,008 naar $0.020.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

Met nu al zo’n dramatische prijsstijging, voorspellen experts dat MCADE in 2023 veel hogere prijzen zal behalen. De presale zal eindigen met $0,02 per token, maar sommigen denken dat $0,28 dit jaar gemakkelijk haalbaar is, aangezien duizenden gebruikers massaal toetreden tot de community van Metacade. Anderen hebben voorspellingen gedaan voor $0,50, $0,80 en zelfs $1!

Hoewel Tron er zeker bullish uitziet, verbleekt de verwachte prestatie in vergelijking met die van Metacade. Zelfs als MCADE het laagste doel van $0,028 bereikt, zullen beleggers nog steeds 14x rendement zien – waardoor de voorspelde winsten van TRX omver worden geblazen.

Moet je investeren in Tron (TRX) of Metacade (MCADE)?

Naarmate diensten zoals ChatGPT meer gemeengoed worden in de samenleving, is het waarschijnlijk dat crypto projecten die rechtstreeks betrokken zijn bij op AI gebaseerde technologieën, zoals Tron, enorm zullen profiteren. Hoewel Tron dit jaar naar verwachting een sterke prestatie zal leveren, lijkt de groei van Metacade niet te stoppen.

Naast AI zal P2E naar verwachting een hoge vlucht nemen in 2023. Crypto.com voorspelt dat de GameFi-industrie tot 2025 zal versnellen met een jaarlijks groeipercentage van 100%. Door een op de community gebaseerd platform te creëren boordevol waardevolle functies, zou Metacade gemakkelijk de go-to plek voor alle P2E-gamers kunnen worden.

Duizenden investeerders lijken het daarmee eens te zijn. Zoals eerder vermeld, heeft Metacade snel meer dan $12.8m opgehaald, en dit aantal zal naar verwachting blijven stijgen naarmate meer investeerders en gamers aan boord willen springen. Als je overweegt om mee te doen, bekijk dan zo snel mogelijk de Metacade-presale. MCADE-tokens zullen naar verwachting niet veel langer beschikbaar zijn voor $0.020. 

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.