Kangamoon pb 35
Persbericht

Twee analisten doen gewaagde voorspelling over Solana, Bitcoin Cash en KangaMoon stijgen meer dan 200%

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Solana groeit 676% en trekt de aandacht van twee grote analisten
  • Bitcoin Cash stijgt met 377% en kan tegen het einde van 2024 stijgen naar $1.402
  • KangaMoon steeg met 290% en zou binnenkort met 100x kunnen klimmen

Solana (SOL) is in het afgelopen jaar met 676% gestegen en heeft de aandacht getrokken van twee grote crypto-analisten die voorspellen dat de crypto binnenkort een opwaartse beweging zou kunnen zien. Bovendien steeg Bitcoin Cash (BCH) in dezelfde periode met 377%, waardoor het een van de grootste stijgers is.

KangaMoon (KANG) is ook een project in de voorverkoopfase dat al met 290% is gestegen, met veel ruimte voor toekomstige groei. Om te zien hoe ver elke crypto kan stijgen, zullen we hun prijsvooruitzichten doornemen, en zullen bepalen waarom ze de beste crypto zijn om in te investeren.

KangaMoon (KANG) introduceert innovatief door de gemeenschap aangedreven P2E-platform

KangaMoon (KANG) is een aanstaand project dat al golven maakt in Web3-kringen met zijn innovatieve aanpak, aangezien het een door de gemeenschap aangedreven platform introduceert dat ook Social-Fi-elementen en Play-to-Earn (P2E)-functies biedt.

Binnen zijn uitgebreide ecosysteem kan elke speler deelnemen aan verschillende gameplay-elementen en zelfs toegang krijgen tot een speciale marktplaats. Hier kan elke speler NFT’s en KANG-tokens verzamelen door verschillende taken te voltooien, zoals het vechten tegen andere spelers, of het voltooien van uitdagingen en het plaatsen van weddenschappen op de uitkomst van gevechten van andere spelers.

De waarde van de crypto is gestegen van $0,005 naar $0,0196, wat wijst op een stijging van 290%. De voorverkoop bevindt zich in Fase 5 waar het al meer dan $4,7 miljoen heeft opgehaald, en naar verwachting meer dan 7 miljoen zal ophalen tegen eind april. Volgens analisten kan KangaMoon bij de lancering met 100x stijgen, waardoor het een van de beste crypto’s is om te kopen.

Bitcoin Cash (BCH) stijgt met 377% – Kan het boven de $1.000 uitkomen?

Bitcoin Cash (BCH) heeft een prijsstijging ervaren over alle recente tijdsframes, en in het afgelopen jaar is het met 377% toegenomen. Bovendien is de prijs van Bitcoin Cash alleen al in de afgelopen maand met 43% gestegen en zou bij dit tempo verdere prijsbarrières kunnen doorbreken.

Binnen één week is de Bitcoin Cash-crypto gestegen van $607 naar $709, en door boven de $700-range te komen, is het nu gepositioneerd om de prijsbarrière van $1.000 aan te pakken. Volgens de prijsvoorspelling van Bitcoin Cash kan de crypto eind 2024 op $1.402 uitkomen.

Solana (SOL) trekt de aandacht van Peter Bandt en Bluntz

Solana (SOL) heeft ook de year-to-date (YTD) grafiek verbrijzeld met een monumentale stijging van 676%, en trok de aandacht van twee grote crypto-analisten. Eerst besprak Peter Brandt, met meer dan 723.700 volgers op X (Twitter), hoe een dalende driehoek zich voltooide op de Solana-prijsgrafiek.

Vervolgens ging Bluntz, met meer dan 254.300 volgers op X (Twitter), in op hoe de SOL/USD-grafiek die A-golf laag heeft geveegd, waar het zich kan opmaken voor de volgende hogere fase. Het sentiment voor de Solana-crypto is nu bullish, aangezien wordt voorspeld dat het nieuwe hoogtes zal bereiken. Volgens de prijsvoorspelling van Solana kan deze crypto eind Q4 van 2024 op $255,78 uitkomen.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/KangaMoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.