pbborroe
Persbericht

Uitpakken van de 15% toename van Pyth Network op Solana; Nieuwe AI-cryptocurrency klaar om Fetch.ai te overtreffen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De prijs van Pyth Network (PYTH) heeft onlangs een opmerkelijke stijging van 15% ervaren in de loop van één dag. Ondertussen blijft Fetch.ai (FET) kracht tonen aangezien het een toename van meer dan 100% heeft meegemaakt in het afgelopen jaar. Echter, Borroe Finance ($ROE) introduceert een nieuw Web3 financieringsidee terwijl walvissen interesse tonen in de voorverkoop.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Indrukwekkende netwerkgroei van Pyth

Als een gedecentraliseerde oracle heeft Pyth Network onlangs een toename van 15% gezien dankzij dit innovatieve systeem waar het leidt door financiële marktgegevens te verkrijgen van meer dan 90 eerstepartij-uitgevers met enkele van de beste crypto-exchanges waaronder Binance, OKX en Bybit.

De uniciteit van Pyth ligt in de distributie van dergelijke gegevens over meer dan 40 blockchains, waardoor een krachtige en gedecentraliseerde oplossing voor financiële integratie wordt geboden.

Gecreëerd voor het Solana-ecosysteem, heeft Pyth Network zich nu vertakt naar zijn eigen keten, genaamd Pythnet, die is gebouwd op technologieën ontwikkeld door Solana.

Volgens DefiLlama is Pyth Network het vierde grootste oracle-project met een TVL van $2.046 miljard. Chainlink blijft de leider, met een TVL van $17,3 miljard, gevolgd door Pyth Network, dat Switchboard en Binance Oracle heeft overtroffen.

De snelle stijging in de waarde van PYTH is een getuigenis van hoe vitaal gedecentraliseerde orakels zijn geworden, waardoor zowel investeerders als enthousiastelingen worden aangetrokken.

Fetch.ai (FET) stuwt gedecentraliseerd machine learning

Fetch.ai (FET) is een Ethereum-token dat het gedecentraliseerde machine learning platform, Fetch.ai, aandrijft.

Geprijsd op $0.6136 met een handelsvolume van 24 uur van $44,863,059.99, heeft Fetch.ai een toename van 0.94% gezien in de laatste 24 uur en een toename van 6.97% in de afgelopen 7 dagen.

Met een marktkapitalisatie van $640,843,204 en meer dan 100% groei in het afgelopen jaar, houdt Fetch.ai stand in het dynamische crypto landschap.

FET is een Ethereum-standaard ERC-20 utility en governance token dat het gedecentraliseerde machine learning platform aandrijft.

Het Fetch.ai-platform gebruikt de technologiestapel die een digitaal tweelingraamwerk, Open Economic Framework, Fetch.ai Metropolis samen met zijn blockchain omvat.

Borroe Finance – Een innovatie in Web3-financiering

Borroe Finance ($ROE) is een nieuw project in Web3-financiering dat de aandacht van walvissen trekt in zijn lopende voorverkoopfase.

De groei van het Web3-ecosysteem vereist nieuwe financieringsmethoden, en Borroe Finance pakt dit aan met hun op AI gebaseerde blockchain factuurkorting NFT-marktplaats.

Borroe Finance biedt oplossingen voor de liquiditeitsproblemen die Web3-bedrijven ervaren, variërend van NFT-gamingkunstenaars tot makers, en door tot gedecentraliseerde gamingplatforms.

De $ROE-token is een governance-token achter Borroe Finance, dat een crowdfundingplatform is dat digitale verzamelobjecten gebruikt. Web3-ondernemingen kunnen NFT’s uitgeven die toekomstige inkomstenstromen vertegenwoordigen, waarbij investeerders vooraf geld uitgeven en deelnemen aan het succes van het project.

Door het gebruik van blockchain-technologie, AI-gestuurde risicobeoordeling en slimme contracten, vereenvoudigt Borroe Finance het financieringsproces.

De voorverkoop, die momenteel in fase 4 is, biedt investeerders de $ROE altcoin voor $0,019 per stuk. Het platform heeft tot nu toe al meer dan $2,7 miljoen opgehaald.

Het feit dat Michael Price en Maxim Prishchepo als leiders van Borroe Finance fungeren, vestigt geloofwaardigheid in het project. Borroe Finance stelt zichzelf op als een transparant project door een team te gebruiken dat publiekelijk bekend is, wat vertrouwen versterkt binnen de cryptogemeenschap.

Leer hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.