uniswap
Persbericht

Uniswap-transacties Passeren 200 Miljoen, Decentraland $MANA en Borroe.Finance Zijn De Topaankopen voor 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Uniswap ($UNI) heeft onlangs de grens van 200 miljoen transacties overschreden, ondanks andere negatieve netwerkstatistieken. Elders is de gemeenschap van Decentraland geschokt door recente regelgeving tegen NFT’s. Analisten vrezen dat de acties van de SEC tegen NFT’s de prijs van $MANA kunnen beïnvloeden.

Echter, er lijkt slechts één token in de groene zone te zijn: Borroe.Finance ($ROE). Na een groei van 50% zijn analisten het erover eens dat $ROE nu een van de beste DeFi-munten is. Kan $ROE voldoen aan de verwachtingen van beleggers?

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Uniswap ($UNI) registreert gemengde netwerkprestaties te midden van transactiemijlpaal

Op 22 september 2023 overschreed Uniswap ($UNI) de 230 miljoen unieke transacties. Ondanks het bereiken van deze mijlpaal, is de netwerkactiviteit van Uniswap afgenomen.

Gegevens van Vaneck toonden aan dat het handelsvolume van Uniswap ($UNI) was gedaald ten opzichte van de hoogtepunten in mei. Het liet ook een daling van 10% zien in het cumulatieve gebruikersaantal van Uniswap. Ondanks het afnemende gebruikersaantal en handelsvolume blijft de totale vergrendelde waarde (TVL) van Uniswap stabiel.

Het rapport over de netwerkstatistieken van Uniswap weerspiegelt de marktprestaties van $UNI in september. $UNI werd verhandeld voor $4,64 op 30 augustus. Op 22 september daalde $UNI met 8,4% naar $4,25 na de publicatie van Vaneck’s rapport. Ondanks recente netwerkstatistieken is Uniswap ($UNI) een van de top DeFi-projecten. De TVL van 3,2 miljard toont de populariteit van Uniswap onder DeFi-gebruikers.

Analisten zeggen dat Uniswap ($UNI) een flinke boost in netwerkprestaties zou kunnen krijgen zodra de cryptomarkt herstelt. Deze analisten rekenen erop dat $UNI stijgt naar $5,32 zodra de markt weer bullish wordt.

Decentraland ($MANA) Gemeenschap Bezorgd Over Handhavingsactie Tegen NFT’s

Op 29 augustus 2023 klaagde de Securities and Exchange Commission (SEC) Impact Theory aan voor het verkopen van “niet-geregistreerde NFT effecten”. De aankondiging bracht de Decentraland ($MANA) gemeenschap in rep en roer vanwege hun problemen met de SEC.

In een rechtszaak tegen Binance beweerde de SEC dat de beurs verschillende niet-geregistreerde effecten had verkocht, waaronder het $MANA-token van Decentraland.

Ondanks de controverse in de Decentraland-gemeenschap is $MANA in september sterk gedaald, omdat de bearish druk is toegenomen. $MANA werd verhandeld voor $0,31 op 29 augustus, dezelfde dag dat de SEC Impact Theory aanklaagde. Op 25 september was $MANA met 6,4% gedaald naar $0,29.

De rechtszaak tegen Impact Theory veroorzaakt paniek onder de Decentraland ($MANA) gemeenschap omdat het laatstgenoemde een NFT-gestuurd netwerk is. Decentraland is al een van de meest populaire NFT-projecten.

Als de SEC actie begint te ondernemen tegen NFT’s, zou de netwerkactiviteit van Decentraland kunnen dalen. Bovendien kan dit leiden tot problemen voor NFT’s uitgegeven door Decentraland. Sommige analisten zeggen dat $MANA zou kunnen dalen naar $0,23 als de SEC achter meer NFT-platformen aan gaat.

Borroe.Finance ($ROE): Walvissen Richten Zich Op 167% Groei

Net als de meeste industrieën, hangt de snelle groei van de Web 3.0-industrie af van efficiënte en onmiddellijke financiering. Dit is wat Borroe.Finance ($ROE) biedt – een eenvoudige manier om directe financiering te krijgen zonder lange vertragingen en dure kosten.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Borroe.Finance ($ROE) combineert blockchain technologie, activa-tokenisatie en kunstmatige intelligentie om betrouwbare gemeenschapsgerichte fondsenwerving te bieden. Zijn marktplaats laat gebruikers toekomstige inkomsten verkopen in ruil voor directe leningen. Borroe.Finance keurt leningaanvragen goed binnen enkele minuten tot een uur. De marktplaatskosten zijn laag en de goedkeuringsstatistieken voor leningen zijn hoog.

Borroe.Finance staat het aanpassen van leningaanvragen toe om individuele zakelijke behoeften te verzachten. Bovendien verbindt het bedrijven met verschillende betalingsoplossingen. Met Borroe.Finance kunnen gebruikers transacties uitvoeren in honderden cryptocurrencies en verschillende fiat-valuta’s. Dit verhoogt de efficiëntie van bedrijven.

De unieke voordelen van Borroe.Finance zijn niet onopgemerkt gebleven. Er zijn al meer dan 100 miljoen tokens verkocht sinds de voorverkoop werd gelanceerd. $ROE bevindt zich nu in Fase 2 van zijn voorverkoop en de prijs is $0,0150. Wanneer de voorverkoop van $ROE eindigt, zal het met 167% stijgen naar $0,0400. Beleggers in de bètafase hebben al 50% winst gemaakt, dus hoe langer je wacht, hoe meer je te verliezen hebt.

Leer hier meer over Borroe.Finance ($ROE):

Bezoek Borroe.Finance Voorverkoop | Join De Telegram Groep | Volgt Borroe.Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.