Ripple, xrp
Ripple

Update SEC vs Ripple rechtszaak 19 juni 2023

We zijn nu een week verder sinds de onthulling van de ‘Hinman Emails’. Terwijl de cryptogemeenschap nog steeds druk doende is met het uitpluizen van de fijne details uit deze correspondentie, neemt advocaat en vriend van de rechtbank (amicus curiae) John E. Deaton ons mee in een diepgaande analyse van de mails.

Deze emails, die een nieuw licht werpen op de interne gesprekken binnen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), blijven de aandacht trekken van degenen die proberen te begrijpen wat ze kunnen betekenen voor de toekomst van cryptocurrency regelgeving.

Verdiepende Analyse van de ‘Hinman Emails’: Inzichten en Connecties onthuld

Een week na de onthulling van de ‘Hinman Emails‘ blijft de cryptogemeenschap de inhoud ervan zorgvuldig analyseren. Advocaat en amicus curiae, John E. Deaton, heeft via Twitter verdere inzichten over deze correspondentie gedeeld.

Een opvallend detail dat Deaton heeft opgemerkt, is dat de naam ‘ConsenSys’ niet was gecorrigeerd in de documenten. Volgens deze documenten, had voormalig SEC-divisiedirecteur William Hinman tussen 13 december 2017 en 8 juni 2018 minstens vier tot vijf bijeenkomsten met vertegenwoordigers van ConsenSys. Bovendien lijkt een ontmoeting met Ethereum’s mede-oprichter, Vitalik Buterin, ook onderdeel te zijn geweest van deze reeks bijeenkomsten.

Deaton wijst op een specifieke e-mail in de correspondentie die volgens hem van groot belang is. Ondanks de pogingen van @EMPOWR_us om deze e-mail vrij te geven, heeft de SEC geweigerd om deze te overhandigen. Binnen deze context is het interessant om te noteren dat voormalig SEC-voorzitter Jay Clayton minimaal één tot twee keer specifiek met Hinman heeft gesproken over de vergaderingen met ConsenSys.

Wat het geheel nog intrigerender maakt, is de connectie van Clayton met het advocatenkantoor Sullivan & Cromwell (S&C). Na Clayton’s benoeming tot SEC-voorzitter, werd S&C ingehuurd door Joseph Lubin, de oprichter van ConsenSys, om zijn bedrijf te vertegenwoordigen. Deze strategische zet van Lubin wordt door velen gezien als bijzonder slim en tactisch. Al deze elementen samen werpen een nieuw licht op de dynamiek binnen de SEC en haar relatie met vooraanstaande spelers in de cryptowereld.

Conclusie

Als conclusie kunnen we stellen dat de ‘Hinman Emails’ een nieuw perspectief bieden op de interne dynamiek van de SEC en haar interactie met grote spelers in de cryptowereld. De onthullingen van John E. Deaton benadrukken de frequente communicatie tussen Hinman en ConsenSys, de rol van een specifieke niet-vrijgegeven e-mail en de strategische betrokkenheid van het advocatenkantoor Sullivan & Cromwell. Deze elementen samen tonen de complexiteit en onderlinge verbondenheid binnen de regelgevende wereld van cryptocurrency aan.

Na deze onthullingen wachten XRP-investeerders nu met hernieuwde spanning op verdere ontwikkelingen in de lopende rechtszaak. De details en connecties, onthuld in de ‘Hinman Emails’, kunnen mogelijk een aanzienlijke impact hebben op de uitkomst van de zaak en de toekomst van XRP.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Zorgen om Ripple en XRP: Waarom ze ongegrond zijn
Dit is waarom Ripple (XRP) één van de meest verhandelde Crypto’s is
XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit