Altcoin Nieuws

VeChain bereikt hoogtepunt van $0,28 – Kan VET $1 bereiken?

De VeChain koers blijft maar stijgen en heeft vandaag zelfs, na een dagelijkse winst van 45% te hebben geboekt, een recordhoogte van $0,280 bereikt. De vraag die veel investeerders zich nu afvragen is: Kan VET dit jaar de magische 1 dollar grens bereiken?


VeChain’s Proof-of-Authority testnet

Gisteren schreef Newsbit al dat het nieuwe consensus algoritme van VeChain, het Proof-of-Authority (PoA) -testnet, de afgelopen tijd grote transactieaantallen per blok heeft verwerkt. Dat is goed nieuws en heeft ook zeker een positieve invloed op de VeChain koers. Een twitteraar schreef:

Het #VeChain $VET POA2.0 Testnet wordt wakker. Momenteel doet het 25 txs 0f 100 clausules elk = 2.500 txs per blok. Met dit tarief non-stop de hele dag, is dat 21.6 miljoen txs per dagElk blok 40.125 miljoen GAS, 1.000 gaskosten 0,01 VTHO = 401,25 VTHO-burn per blok, 3.46 miljoen VTHO per dag.”


Kan de VET prijs stijgen tot $1?

Steeds meer crypto analisten vertellen dat de VeChain grafiek er uitermate bullish uitzien. Ze wijzen er dan ook op dat de munt op korte termijn kan stijgen tot richting de $0,50. Uit een peiling op Twitter bleek ook dat gebruikers vinden dat VET de meest ondergewaardeerde altcoin is en flink zou moeten stijgen.

Op het moment van schrijven is 1 VET-token ongeveer $0,238 waard.

VET- 4 uurs grafiek – Bron: Tradingview

De bovenstaande grafiek laat de geweldige prestaties van VET zien in de afgelopen dagen. Als dit doorgaat, kan VeChain op korte termijn de weerstand van $0,49 – $0,50 testen. Als dat niveau doorbroken wordt kan de prijs zelfs verder stijgen tot $0,68 en misschien wel de $1 gaan testen. Mocht dat lukken, dan zou dat een geweldige prestatie zijn. De VET-koers lag begin dit jaar namelijk nog ‘slechts’ rond de $0,019.

Het is trouwens wel verstandig om in je achterhoofd te houden dat de prijs eerst een flinke retrace kan gaan zien. De Relative-Strength-Index (RSI) staat namelijk op overbought. Hierdoor zijn daghandelaren op dit moment voorzichtig met het kopen van meer VET-tokens.

Aan de andere kant zijn lange termijn investeerders minder voorzichtig met het vergroten van hun VeChain portefeuilles en dat is niet zo gek. VeChain kan namelijk, volgens een onderzoek van AgriTech Capital, een belangrijke rol te gaan spelen in het vijfjarige nationale plan van China en dat kan de VET-koers in de komende jaren flink op gaan drijven. Met dat in je achterhoofd lijkt een VeChain prijs van 1 dollar ineens helemaal niet meer zo’n gekke gedachte.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten