VeChain, vet
Altcoin, VeChain

VeChain lanceert VeWorld, een volledig gedecentraliseerde wallet

VeChain heeft zijn native self-custody wallet genaamd “VeWorld” gelanceerd. De nieuw gelanceerde wallet, die gebruikers een breed scala aan voordelen zal bieden, is een van de vele ontwikkelingen die de VeChain Foundation dit jaar in petto heeft.

De Foundation heeft de lancering vandaag aangekondigd via haar Twitter-account, met een link naar een officieel Medium-artikel waarin de wallet wordt onthuld. Deze ontwikkeling komt kort nadat het VeChain-netwerk de 2 miljoen bekende adressen heeft overschreden.

Wat is VeWorld?

Volgens de aankondiging fungeert “VeWorld” als de “toegangspoort tot de wereld van VeChain“, waarbij de wallet gebruikers een gemakkelijke toegang biedt tot hun VeChain-tokens en de mogelijkheid biedt om deze te beheren.

De Foundation heeft bekendgemaakt dat deze wallet de algehele gebruikerservaring van het VeChain-ecosysteem zou verbeteren. Bovendien zijn er uitgebreide plannen voor nieuwe functies en verbeteringen aan de wallet, wat aangeeft dat de wallet voortdurend zal evolueren en verbeteren. Een toegewijd team van ontwikkelaars van de Foundation zal deze upgrades elke twee weken uitvoeren.

VeWorld is nu alleen nog beschikbaar als web-wallet en kan gedownload worden vanaf veworld.net. Er zijn echter plannen om in het derde kwartaal van dit jaar mobiele en desktopversies van de wallet uit te brengen, waardoor gebruikers meer flexibiliteit hebben bij het beheren van hun vermogen.

Sinds de ineenstorting van de crypto-exchange FTX, waarbij miljarden verloren gingen, is het zelf bewaren van tokens populair geworden. Dit maakt de lancering van de VeChain wallet des te belangrijker.

Het team werkt aan een breed scala aan geavanceerde functies naast de standaard opties, waaronder een directe fiat-on-ramp-optie, een koolstofemissiecalculator waarmee gebruikers en bedrijven hun milieu-impact kunnen monitoren, eenvoudige integratie van native NFT’s, cross-chain bridges, integratie met DEX’s en tal van andere mogelijkheden.

Altcoin nieuws

Kritieke beveiligingsfout in het Cosmos blockchain systeem tijdig opgelost
Worldcoin kent komende 6 maanden een inflatie van 19%
Hedera Hashgraph stijgt met 100 procent: Wat is er aan de hand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?