VeChain, VET
VeChain

VeChain bereikt mijlpaal van 2 miljoen bekende adressen

Je kent VeChain wellicht van een periode van enorme hype in 2017 en 2018. Daarna werd het wat stil rondom het project, maar inmiddels lijkt er weer wat activiteit. Na een periode van promotie in Europa is de activiteit op de VeChainThor blockchain behoorlijk toegenomen.

2 miljoen bekende adressen

De blockchain van VeChain kent op dit moment ruim 2 miljoen bekende adressen. Dit nieuws werd als eerste gedeeld door VetMaik, de beheerder van de VeChain gemeenschap. Hij baseerde zich hierbij op data van VeChain Stats. Een blik op de data leert ons dat er op het moment van schrijven 2.005.278 bekende VeChain-adressen zijn op de blockchain.

VeChain adressen Newsbit

Overigens gaat het niet om actieve adressen. De afgelopen 24 uur waren er van die ruim 2 miljoen adressen namelijk 8.193 adressen actief. Over de afgelopen week gaat het om 20.503 actieve adressen. De groei van de blockchain van het project gaat op dit moment gestaag door, want in de laatste week werden er nog eens 8.471 adressen toegevoegd.

VeChain gemeenschap is trots

Sarah Nabaa, de manager van de VeChain Foundation in Zuidoost-Azië liet ook van zich horen en gaf aan enorm blij te zijn met de mijlpaal van 2 miljoen adressen. Verder deelde Nabaa vol trots dat het netwerk sinds 2018 geen enkel moment offline is geweest. Ook dat is voor een blockchain-netwerk natuurlijk een belangrijke statistiek.

Het officiële Twitter-account van de VeChain Foundation is uiteraard ook blij met de ontwikkeling van het netwerk, maar geeft aan dat deze mijlpaal in principe pas het begin van een mooie toekomst voor VeChain is.

Het grote doel van VeChain is om zich te ontwikkelen tot een wereldwijd netwerk en “de gehele wereldeconomie” aan boord te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen moet het netwerk nog flink groeien, maar met deze ontwikkelingen is in ieder geval de basis gelegd. VeChain bewijst zich hiermee eens te meer als een project dat in ieder geval onze aandacht verdient. 

Altcoin nieuws

Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Fantom Foundation zet $120 miljoen opzij voor lancering van Sonic Network
Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen