Altcoin Nieuws

VeChain presenteert een subsidieprogramma van $1 miljoen

VeChain heeft een subsidieprogramma van $1 miljoen gelanceerd om ontwikkelaars te leren bouwen op de VeChain blockchain.


Het VeChain subsidie programma

VeChain heeft onlangs zijn subsidie programma van 1 miljoen dollar geïntroduceerd. Dit subsidieprogramma biedt ontwikkelaars een kans om deel uit te maken van zijn ecosysteem en efficiënt te leren bouwen op de VeChain blockchain. Daarnaast wordt een verscheidenheid aan onderwerpen behandeld in het programma. Waaronder applicatieontwikkeling, tools en infrastructuur, en blockchain-onderzoek.


VeChain wordt steeds populairder

Onlangs kondigde een VeChain-ontwikkelaar ook het aftellen naar het blok 10.000.000 op het VeChain mainnet aan. Libotony, een ontwikkelaar bij Vechain, deelde het nieuws op zijn officiële Twitter-account zeggende:

Laten we wachten op het blok 10.000.000 op het Vechain mainnet.

Investeerders verwachten dat de VeChain prijs verder zal stijgen door dit nieuws. VeChain blijft één van de populairste crypto’s in China en ook wereldwijd krijgt de munt steeds meer aandacht. De VET koers ligt op het moment van schrijven rond de $0,1527. Dat betekent dat de koers vandaag met ongeveer 4,5% is gestegen.