Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

VeChain tekent een sponsorcontract van $100 miljoen met UFC

VeChain heeft een meerjarig sponsorcontract getekend met de Ultimate Fighting Championship (UFC) ter waarde van bijna 100 miljoen dollar.

De grootste sponsordeal ooit van de UFC

De UFC is de grootste organisator van evenementen voor Mixed Martial Arts (MMA). En nu VeChain heeft besloten $100 miljoen te betalen om de UFC te sponsoren betekent dat dat de logo’s van de cryptomunt bijna overal te zien is. Denk bijvoorbeeld aan borden in de arena tijdens de wedstrijden, op social media en nog veel meer.

Volgens een anonieme bron geciteerd door Sports Business Journal is de deal naar verluidt bijna 100 miljoen dollar waard en zal het gelden voor minimaal vijfjarig partnerschap. Paul Asencio, zei dat de sponsorinkomsten van de UFC als gevolg van de deal met 30% zijn gestegen ten opzichte van 2021.

De samenwerking begint onmiddellijk en de logo’s van VeChain zullen op 11 juni verschijnen tijdens een UFC-evenement dat wordt gehouden in Singapore.

VeChain heeft absurd veel geld

Veel crypto analisten verwachtten al dat er iets groots in de pijpleiding zat voor VeChain. Het bedrijf is het afgelopen kwartaal namelijk verassend zuinig geweest met zijn geld. De VeChain Foundation gaf in het eerste kwartaal van 2022 slechts $4 miljoen uit, waarvan maar $660.000 aan marketing. Dit terwijl het bedrijf een enorme geldvoorraad van $1,2 miljard heeft opgebouwd.

De samenwerking met de UFC laat zien dat VeChain dit kwartaal klaar is om veel geld uit te geven aan marketing en dat gaat absoluut naamsbekendheid opleveren. Volgens de UFC zal het merk van VeChain zeker 900 miljoen televisiehuishoudens in 175 landen bereiken.

UFC werkt veel samen met crypto bedrijven

De UFC werkt al lang samen met cryptobedrijven. Een van de grootste partnerschappen van de UFC is de deal van $175 miljoen met de crypto exchange genaamd Crypto.com. Crypto.com heeft in november 2021 ook de eerste geautoriseerde verzameling UFC NFT’s uitgebracht. In maart 2021 werd de crypto casino Stake de eerste gok-partner van de UFC.

Altcoin nieuws

Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar
Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten