VeChain, vet
Altcoin, VeChain

VeChain krabbelt op na diepe koersval: Kansen op verder herstel nemen toe

Na een flinke piek van $0,051 in maart, raakte VeChain (VET) in een langdurige neerwaartse spiraal. Begin september bereikte de munt een dieptepunt van $0,019, een verlies van bijna 63% in zes maanden.

Nu lijkt VeChain echter weer op te krabbelen, met een herstel van 21% naar een huidige koers van $0,023. Deze opleving zorgt voor optimisme bij investeerders, vooral nu de koers dicht bij een belangrijk technisch niveau komt.

Technische analyse biedt hoop

VeChain is een uniek blockchain-platform dat zich onderscheidt van zijn concurrenten door de focus op het verbeteren van supply chain management en bedrijfsprocessen. Met de recente stijgingen beweegt VeChain zich momenteel rond het 50-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde (EMA).

Dit technische niveau wordt gezien als een belangrijk punt dat kan wijzen op een potentiële ommekeer in de neerwaartse trend. Als VeChain erin slaagt boven dit niveau te blijven, kunnen er verdere stijgingen in het vooruitzicht liggen.

Cruciale periode voor VET

VeChain blijft binnen de marges van een mogelijk herstel, waarbij belangrijke ondersteuningsniveaus zich bevinden rond $0,024 en $0,020. Mocht de prijs onder deze niveaus duiken, dan kunnen er verdere dalingen volgen en mogelijk nieuwe dieptepunten worden bereikt. De komende tijd is het belangrijk om te zien of VeChain zijn positieve prijsontwikkeling kan vasthouden.

Analist ziet buitenkansje in andere cryptomunt

Naast VeChain zijn er ook andere projecten die opvallend presteren. Zo voorziet crypto-analist The Flow Horse een grote stijging voor Sei (SEI), een layer-1 blockchain geoptimaliseerd voor snelheid en schaalbaarheid.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

VeChain nieuws

VeChain (VET) koersupdate: Zakt de koers naar $0,015?
VeChain sluit strategisch partnerschap met CCRI voor duurzame toekomst
VeChain koers klaar voor gigantische prijsstijging van 60%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitvavo voegt razend populaire nieuwe cryptomunt toe aan zijn platform
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales
Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell