Exchange,

Venus Williams investeert in cryto exchange Coinbase

De wereldberoemde tennisster, Serena Williams, liet op 17 april weten dat ze sinds 2014 investeert in meer dan 30 bedrijven, waaronder de cryptocurrency exchange Coinbase.


Tennisster Serena Williams investeerde in Coinbase

Serena Williams startte in 2014 een investeringsmaatschappij op genaamd Serena Ventures. Volgens de website van Serena Ventures zit er voor meer dan $12 miljard dollar in de portefeuille. Het fonds richt zich op bedrijven die net van start gaan en stimuleert samenwerkingen tussen andere investeerders.

Williams won vier gouden medailles op de Olympische Sepelen en won 23 grandslam titels. Ook staat ze op plek nummer 1 van ‘s werelds beste tennissters. Volgens verschillende bronnen heeft ze een bedrag van meer dan $180 miljoen dollar op haar bankrekening staan.

Steeds meer investeringsgroepen zien kansen in de cryptocurrency wereld. Zo merkte onderzoeksbureau Reuters al op dat het aantal durfkapitaal investeringen in deze wereld dit jaar een nieuw record zal behalen.

Daarnaast schreef Newsbit vorige week een bericht waarin blijkt dat ook de Amerikaanse overheid flink investeert in blockchain technologie. In 2022 zal het land haar blockchain-uitgaven verhogen tot $123,5 miljoen dollar, wat een toename van 1000% ten opzichte van 2017.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)