Altcoin

Verge schiet Plotseling met 300 procent Omhoog

Verge (XVG), een cryptocurrency geroemd om zijn privacy en anonimiteit, heeft de afgelopen week een opmerkelijke stijging van bijna 300% doorgemaakt.

Met een indrukwekkend handelsvolume van $489 miljoen binnen 24 uur en een marktkapitalisatie van $96 miljoen, heeft deze altcoin de belangstelling van cryptowaarnemers wereldwijd gewekt.

Gelanceerd in 2014, verwierf Verge populariteit tijdens de door Bitcoin aangestuurde bull run in 2017. Het unieke verkoopargument van de munt is de levering van een snelle, efficiënte en

De “Dino-coin” Renaissance

Sommigen omschrijven deze gebeurtenis als een “dino-coin renaissance”. Dit wijst op een mogelijke verschuiving in het bredere marktsentiment van meme-coins naar een heropleving van de zogenaamde ‘dinosaurus-coins’. Deze term verwijst naar coins die al enige tijd bestaan, maar mogelijk overschaduwd zijn door nieuwere tokens.

Het is echter vermeldenswaard dat Verge niet de enige ‘oudere’ altcoin is die een opleving doormaakt. Andere “proof of work dino-coins” die onlangs aanzienlijke winsten hebben geboekt, omvatten Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC).

Hoewel het nog te vroeg is om te bepalen of deze trend zal voortzetten, heeft het ongetwijfeld de aandacht van de crypto-investeringsgemeenschap getrokken.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

VanEck Memecoin-index steeg afgelopen jaar met 195%
Toncoin koers stijgt met 17% na integratie Notcoin
Crypto-analist: Altcoins bereiken bodem in juni, starten daarna Bull-Run
Meer nieuws

Meest gelezen

Nieuwe wending in Ripple-rechtszaak: belangrijke deadline SEC verstreken
Ripple in problemen: SEC verwerpt voorstel voor verlaging boete
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?