metacade pb22
Persbericht

Vergelijking prijsvoorspellingen van Chainlink en Metacade voor 2023 – 2025, wat is de betere investering?

Naarmate er in 2023 meer vertrouwen op de crypto markten komt na de langdurige bearmarkt van 2022, beginnen experts de terugkeer van bullmarkt te zien. Het marktherstel is in gang gezet door de terugkeer van Bitcoin tot boven het significante niveau van $20.000, waardoor experts hun prognoses voor de komende jaren naar boven hebben bijgesteld.

De prijsvoorspelling van Chainlink (LINK) voor de periode 2023 tot 2025 is nu bijvoorbeeld veel gezonder dan zes maanden geleden. Het nieuw genoteerde Metacade-token, MCADE, lijkt intussen klaar te zijn om voort te bouwen op de buitengewone presale prestaties waarbij in zeer korte tijd $16,35 miljoen werd opgehaald. Het token kan ten volle profiteren van de volgende crypto bullmarkt. Nu experts een gezonde toekomst zien voor de prijsvoorspellingen voor zowel MCADE als LINK, rijst de vraag welke van de twee de beste optie om in te investeren is.

Wat is Metacade?

Metacade is een innovatief project op het gebied van blockchain gaming. Het baanbrekende platform is ontworpen als gastheer voor ‘s werelds grootste online video game arcade. Metacade zal de community op de eerste plek van zijn hele ecosysteem plaatsen en de opbouw van deze community stimuleren door beloningen voor verschillende bijdragen onderdeel te maken van het ecosysteem.

Terwijl het Metacade project wordt uitgerold en het bredere publiek zich er ook bewust van begint te worden, hoopt Metacade zijn totale adresseerbare markt (TAM) uit te breiden. De uitgebreide bibliotheek van de arcade met meerdere titels moet ervoor zorgen dat er een zo breed mogelijk publiek wordt aangetrokken. Dit wordt allemaal beschouwd als onderdeel van de indrukwekkende whitepaper van Metacade, die tot de verbeelding spreekt van zowel analisten als beleggers die investeren in crypto.

Het resultaat is een token dat houders een enorme utility biedt, die zal blijven groeien naarmate er de komende maanden en jaren nieuwe functies worden uitgerold. Bovendien zal Metacade een uitgebreide beloningsstructuur gebruiken, die veel verder gaat dan de gebruikelijke P2E-mechanismen van de GameFi-industrie, als stimulans voor gebruikers om in het ecosysteem te investeren via token staking, wat een ongekend niveau van gebruikersretentie oplevert.

Hoe wordt MCADE gebruikt?

Het MCADE-token fungeert als het utility-token en ruilmiddel binnen het ecosysteem van Metacade en is de stuwende kracht achter alle transacties op het platform. Dit houdt onder meer in dat spelers toegang hebben tot pay-to-play-games, merchandise kunnen kopen en het uitgebreide beloningssysteem kunnen aansturen. De coin is van cruciaal belang om het hele platform van brandstof te voorzien, waardoor de functionaliteit en het onderhoud ervan mogelijk is. Met een totaalaanbod van 2 miljard tokens zal de koopdruk toenemen naarmate meer gebruikers zich bij het platform voegen.

Het MCADE-token zal ook de kracht zijn achter een van de meest innovatieve en geniale ideeën binnen het ecosysteem van Metacade, Metagrants. Ontworpen om de ontwikkeling, het ontwerp en de creatie van opwindende nieuwe P2E-titels exclusief voor Metacade te stimuleren en te ondersteunen, strijden ontwikkelaars om steun van de community om crypto financiering te krijgen voor het realiseren van hun concepten. Metagrants worden toegekend voor de beste ontwerpen, waarbij de community betrokken wordt bij het gehele proces.

Naast het stimuleren van de uiteindelijke overgang van MCADE naar een volwaardig governance-token binnen Metacade’s DAO, zal Metagrants de inventiviteit van GameFi naar een nieuw niveau tillen en tegelijkertijd communityleden ondersteunen op hun carrièrepad.

Chainlink prijsvoorspelling 2023 tot 2025

Chainlink (LINK) is een innovatief project dat universele verbinding en interconnectiviteit van smart contracts mogelijk maakt op een volledig veilige, efficiënte en betrouwbare manier. Zoals de naam al doet vermoeden, is Chainlink een netwerk dat verschillende blockchains met elkaar verbindt via een gedecentraliseerd Oracle netwerk dat externe gegevensbronnen met blockchains verbindt. Nu Chainlink zichzelf in de echte wereld bewijst, is het een project waar investeerders al enkele jaren naar kijken. Met de terugkeer van bullmarkt omstandigheden zijn de prijsvoorspellingen van Chainlink voor 2023 tot 2025 positief.

LINK wordt momenteel gewaardeerd op $7,40, aanzienlijk lager dan het hoogste punt ooit van $52,88. De coin vertoont dit jaar echter een sterke opwaartse beweging, en met bullmarkt omstandigheden in het vooruitzicht, laten de Chainlink prijsvoorspellingen voor 2023 tot 2025 een aanzienlijke groei zien.

De Chainlink prijsvoorspellingen van analisten voor 2023 laten zien dat LINK richting een prijs van $10 beweegt, maar blijft staan op $9,60 voordat het tussen nu en het einde van 2025 met 3x stijgt, tot net onder de $22.

MCADE prijsvoorspelling 2023 tot 2025

Het MCADE presale evenement maakte indruk op investeerders over de hele linie, en na de succesvolle lancering op crypto exchange Uniswap en Bitmart in april wordt verwacht dat de belangstelling zal toenemen naarmate er meer lanceringen plaatsvinden op exchanges zoals MEXC. Evenementen als deze zullen het platform alleen maar verder laten groeien naarmate gebruikers er massaal op afkomen.

Het is momenteel geprijsd op $0.026. Beleggers die investeren vóór de bullmarkt, zullen profiteren van de toenemende interesse en het gebruikersbestand. Op hetzelfde moment dat het ecosysteem volwassen wordt, zullen ze mooie dividenden oogsten. Voor 2023 wordt $0,50 door sommigen beschouwd als een realistisch doel voor MCADE, met sommige schattingen van $5 tegen het einde van 2025, wat een ongelooflijke winst vertegenwoordigt ten opzichte van de huidige waarde.

LINK versus MCADE – wat is de beste optie als je wil investeren in crypto?

Het lijdt geen twijfel dat de use case van Chainlink onbetwistbaar is en dat investeerders de komende jaren goede dividenden verwachten, aangezien de behoefte aan het koppelen van blockchains en externe gegevensbronnen blijft groeien.

Deze rendementen verbleken echter in vergelijking met de mogelijke rendementen van MCADE. Nu recent nieuws bevestigt dat Metacade een samenwerking is aangegaan met gaming bedrijf MetaStudio, lijkt het steeds waarschijnlijker dat het platform een leider zal worden in de groeiende GameFi-sector.

Voor investeerders die op zoek zijn naar een vaandeldrager op het gebied van innovatie en tegelijkertijd mooie beloningen willen ontvangen, wordt MCADE beschouwd als een waardige optie om in te investeren voor 2023 en daarna.

Je kunt Metacade hier kopen.