InQubetaPersBericht
Persbericht

Vergroot uw cryptoportfolio met een factor 100 in 2024 door InQubeta, Polygon en Kaspa toe te voegen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als u uw ogen richt op grotere winsten in 2024, zijn er veel opties om uit te kiezen. Volgens ervaren analisten zullen InQubeta (QUBE), Polygon (MATIC) en Kaspa (KAS) naar verwachting in het nieuwe jaar met een factor 100 groeien.

Hoewel mensen niet bijzonder verrast zijn door de voorspellingen over Kapsa en Polygon, aangezien het bekende namen zijn, heeft InQubeta voor veel opschudding gezorgd omdat het zich nog in de voorverkoopfase bevindt.

Het op Ethereum gebaseerde platform helpt AI-startups geld in te zamelen door ze in contact te brengen met investeerders. InQubeta wordt ook een van de beste nieuwe ICO’s van het jaar genoemd, nadat de voorverkoopfinanciering onlangs de $5,2 miljoen overschreed.

InQubeta: de one-stop-financieringsbestemming voor AI-startups

InQubeta is een gedecentraliseerd platform dat is ontworpen voor startups die werken aan de toekomst van AI. Het platform stelt crypto-gebruikers in staat deel uit te maken van deze AI-revolutie en te investeren in innovatieve projecten.

Het InQubeta-ecosysteem is gebouwd op een eerlijk mechanisme dat startups verbindt met authentieke investeerders en laatstgenoemden helpt toegang te krijgen tot nooit eerder vertoonde projecten. De oorspronkelijke cryptocurrency is het QUBE-token, de belangrijkste betalingsvorm binnen het InQubeta-ecosysteem.

De cryptocurrency ERC-20 speelt een belangrijke rol bij het runnen van het platform. Zijn rol is niet beperkt tot transactionele doeleinden, en ondersteunt zelfs het bestuur en de promotie van het platform.

Met een totale beschikbaarheid van 1,5 miljard kan het QUBE-token in de voorverkoop worden gekocht. Slechts 65% van het aanbod zal echter worden gebruikt voor openbare verkoop. De resterende tokens worden onder andere verdeeld over het financieren van marketingcampagnes, het behouden van liquiditeit, het betalen van juridische adviseurs en het belonen van inzetten.

De top-altcoin heeft een deflatoir model, zodat de houders ervan zich geen zorgen hoeven te maken dat hun rendement verloren gaat door marktvolatiliteit of inflatiefactoren. Het model zorgt ervoor dat het tokenaanbod lager blijft dan wat er op de markt wordt gevraagd.

Het schaarse aanbod zal de prijsschommelingen tot een minimum beperken en tegelijkertijd de interne inflatie onder controle houden. Als het aanbod een vooraf bepaald niveau overschrijdt, worden de extra tokens verbrand of vernietigd.

Het QUBE-token speelt een centrale rol in het bestuur van het platform, waarbij tokenhouders speciale rechten krijgen om beslissingen te nemen in het beste belang van het platform.

Als een lid van de gemeenschap met een suggestie of voorstel voor een protocolwijziging komt, wordt dit met de andere leden besproken en vervolgens in stemming gebracht. Omdat tokenhouders speciale stemrechten hebben, gebruiken ze de privileges om te beslissen of de voorgestelde wijzigingen de moeite waard zijn om te implementeren of niet.

Ondanks dat het een van de nieuwe altcoins van 2023 is, heeft InQubeta met zijn transparante model een niche voor zichzelf gecreëerd. De eerlijkheid van het mechanisme zorgt ervoor dat zowel startups als investeerders naar huis gaan met wederzijds voordelige groeimogelijkheden.

Er zijn geen onnodige documentatie of formaliteiten en er is een sterk beveiligingsframework om wanpraktijken te elimineren. Startups kunnen beginnen met het inzamelen van geld op InQubeta nadat ze een op beloningen gebaseerd aanbod hebben ingediend.

Het aanbod informeert de investeerder wat hij kan verwachten in ruil voor het investeren in het project van een startup. Deze aanbiedingen worden getokeniseerd en omgezet in NFT’s. Beleggers kunnen deze aanbiedingen vergelijken en kopen op de online marktplaats van InQubeta.

Het feit dat deze NFT’s gefractioneerd kunnen worden, maakt InQubeta een budgetvriendelijk platform voor cryptogebruikers. Investeerders hebben dus de mogelijkheid om in het gehele project of in een deel ervan te investeren.

Qube

Polygon verwerkt 16,4 miljoen transacties: medeoprichter Sandeep Naliwal

Polygon is een gedecentraliseerd platform voor het schalen van op Ethereum gebaseerde dApps met oplossingen die gebruik maken van zero-knowledge-technologie. De oorspronkelijke cryptocurrency van het platform is MATIC en veel langetermijnbezitters zijn druk bezig om er meer aan toe te voegen, aangezien verwacht wordt dat dit in 2024 potentieel enorme rendementen zal opleveren.

Het platform kwam onlangs in het nieuws nadat mede-oprichter van Polygon, Sandeep Naliwal, aankondigde dat het Polygon-netwerk op 16 november 2023 meer dan 16,4 miljoen transacties verwerkte. Nailwal zei dat er ondanks het grote aantal transacties geen problemen waren in de prestaties van het netwerk.

Kaspa: Benutten van het potentieel van het GHOSTDAG-protocol

Kaspa is ontwikkeld als een proof-of-work-protocol en is een nieuwe cryptocurrency die geen parallelle blokken verwerpt en snellere transacties kan verwerken.

Door het GhostDAG-protocol te implementeren, zorgt de cryptocurrency ervoor dat parallelle blokken niet alleen naast elkaar kunnen bestaan, maar ook in consensus kunnen worden gerangschikt. De oorspronkelijke cryptocurrency is het KAS-token. Het platform biedt een hoge blokkeringssnelheid en heeft een nominale tijd nodig om transacties te bevestigen.

Kapsa is een andere cryptocurrency die de laatste tijd veel langetermijnhouders heeft verzameld vanwege de opeenvolgende bull rally’s. Analisten steunen KAS als de volgende top-altcoin in 2024.

Qube

Conclusie

InQubeta, Polygon en Kaspa behoren tot de beste cryptovaluta’s van 2023 en zijn baanbrekende cryptocurrencies die zowel portefeuilles kunnen diversifiëren als potentieel mooie winsten op de lange termijn kunnen opleveren.

Hun groeipotentieel, gecombineerd met hun op nutsvoorzieningen gerichte kenmerken, maakt ze tot de beste kansen die de cryptomarkt te bieden heeft. Kopers moeten altijd diversifiëren om maximale winst te garanderen en de langetermijnrisico’s te verminderen.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.