ScapesManiaPB
Persbericht

Volgende grote hits in cryptocurrency tokens op weg naar boven

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt steeg met meer dan $150 miljard, waarbij Bitcoin (BTC) de rally leidde en de $71.000 overtrof na een positieve instroom van Amerikaanse ETF’s, terwijl altcoins, waaronder Ethereum (ETH), ook een opwaarts momentum lieten zien. Andere tokens boekten bescheiden winsten naast het terugwinnen van de dominantie door Bitcoin (BTC).

Ga met ons mee terwijl we proberen de volgende grote hits op de cryptomarkt te onthullen die klaar zijn voor aanzienlijke groei.

ScapesMania: het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, kwam eindelijk het langverwachte PancakeSwap-debuut van ScapesMania. De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen.

De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende vooruitzichten.

DEXTswap

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

Hot Pairs

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van het token naar het hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% betekent.

market
BuyScape

Baanbrekende benadering van gaming

ScapesMania is een gaming-ecosysteem waar spelers kunnen duiken in meeslepende ervaringen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Dit is waarom de community massaal naar ScapesMania komt:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+.
  • Het slimme contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT.

Sven, CEO van ScapesMania, zegt: “Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het communitykanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart.

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? De huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt.

ScapesMania

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

Sluit u aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA!

Polkadot (DOT): onthulling van de marktdynamiek en het toekomstige traject

Polkadot (DOT) maakt vorderingen in de richting van Polkadot 2.0 en toont veerkracht te midden van regeldruk dankzij de multi-chain architectuur die overdrachten tussen de ketens mogelijk maakt. Ondanks de marktvolatiliteit zorgt het vooruitzicht op Polkadot 2.0 voor voorzichtig optimisme, wat wijst op potentiële groeikatalysatoren.

Polkadot (DOT) staat voor de dubbele uitdaging van naleving van de regelgeving en technologische innovatie, waarbij Polkadot 2.0 naar verwachting de groei zal stimuleren.

Polygoon (MATIC): zijn koers in de Blockchain-sfeer in kaart brengen

De prestaties van Polygon (MATIC) onderscheiden zich als een laag 2-oplossing die een breed scala aan toepassingen aantrekt. De prestaties komen overeen met bredere cryptotrends.

Het toekomstige succes van het project hangt af van het verdiepen van de integratie met Ethereum (ETH), het uitbreiden van het ecosysteem en het aanpakken van uitdagingen op regelgevingsgebied, ondanks de concurrentie op het gebied van schaaloplossingen.

Avalanche (AVAX): navigeren door het concurrentielandschap

Avalanche (AVAX) biedt hoge doorvoer en lage latentie, waardoor gedecentraliseerde applicaties worden versterkt met voortdurende innovatie en ondersteuning voor ontwikkelaars. De prijsschommelingen weerspiegelen bredere markttrends, aangedreven door technologische vooruitgang en de groei van ecosystemen, die cruciaal zijn voor het aantrekken van nieuwe gebruikers en toepassingen.

Avalanche (AVAX) streeft ernaar technologische vooruitgang te boeken, zijn ecosysteem uit te breiden en te navigeren door veranderingen in de regelgeving, terwijl het zijn waardepropositie in een concurrerende markt handhaaft.

Toncoin (TON): vooruitgang boeken met snelheid en innovatie

Toncoin (TON) beschikt over de snelste blockchain ter wereld en trekt de aandacht vanwege zijn snelheid en innovatieve toepassingen zoals het Notcoin Telegram-spel. Het recente prijsherstel duidt op een groeiende acceptatie en speculatieve belangstelling, aangewakkerd door de associatie met Telegram en technologische bekwaamheid.

Toncoin (TON) streeft ernaar efficiënt te schalen en vertrouwt op innovatie, partnerschappen en gemeenschapsgroei voor duurzaam succes in de blockchain-sector.

Conclusie

De positieve trend op de cryptomarkt wordt ondersteund door altcoins zoals Polkadot (DOT), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX) en Toncoin (TON), die veelbelovende vooruitgang laten zien, zij het met een minder robuuste groei dan Bitcoin (BTC).

Ondertussen benadrukken de komst en het sterke debuut van ScapesMania in gaming, ondersteund door een succesvolle voorverkoop en een hoog handelsvolume, het potentieel voor nieuwe projecten om te gedijen in de crypto-sfeer.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.