Ripple, xrp
Ripple

Voormalig Goldman Sachs bestuurder voorspelt explosieve prijsstijging voor XRP

De voormalig Goldman Sachs bestuurder, Raoul Pal, deelde in een podcast dat hij al langere tijd XRP bezit. Hij houdt de tokens vast die hij gekocht had toen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) besloot om Ripple Labs aan te klagen, in december van 2020. Raoul Pal beschouwt zijn investering in XRP gedurende die periode als een kans van zijn leven.

Pal is overtuigd van de fundamentele langetermijnwaarde van XRP, een benadering die hij eveneens toepast op zijn substantiële investering in Solana (SOL). Zijn focus ligt op de concrete, praktische toepassingen en het toekomstige potentieel van deze projecten, en niet enkel op de huidige marktwaarde of koersschommelingen. Pal concentreert zich op de echte waarde die XRP en Solana kunnen bieden in termen van gebruiksmogelijkheden en toegevoegde waarde voor gebruikers, in plaats van zich te laten meeslepen door kortstondige prijsfluctuaties of speculatieve hype.

Raoul Pal voorspelt altcoin explosie in 2025

Hoewel een aanzienlijke prijsstijging van XRP in het vooruitzicht lijkt te staan, benadrukt Pal dat dit mogelijk enige tijd op zich laat wachten. Hij is er stellig van overtuigd dat XRP geen nieuwe recordhoogtes zal bereiken voordat Bitcoin (BTC) zijn volgende meerjarige bull run ingaat.

Volgens Pal zijn de prijzen van altcoins, waaronder XRP en Solana (SOL), namelijk nauw verbonden met de algemene trend van Bitcoin. Hij verwacht dat het zogeheten ‘altcoin seizoen’, een periode waarin altcoins aanzienlijk in waarde stijgen, pas rond 2025 zal beginnen, na een aanzienlijke opwaartse beweging van Bitcoin. De ex-Goldman Sachs bestuurder voorspelt dat in deze periode alle altcoins, inclusief XRP en SOL, een opmerkelijke waardestijging zullen doormaken, met potentieel “belachelijk hoge” prijsniveaus.

Miljardair draait bij over XRP

Steeds meer bekende investeerders, inclusief miljardair Mike Novogratz, krijgen een positieve kijk op Ripple’s XRP token. Novogratz, de topman van Galaxy Digital, heeft zijn eerdere twijfels over XRP laten varen, zoals hij recentelijk in een interview aangaf. Aanvankelijk was hij sceptisch over XRP, vooral vanwege het grote aandeel van Ripple in het bezit van de munt. Nu erkent hij echter de sterke punten en het potentieel van XRP en spreekt hij zijn waardering uit voor het werk van Brad Garlinghouse en zijn team bij Ripple.

Hij benadrukt dat XRP steeds vaker geaccepteerd wordt en succesvol is, ondanks zijn aanvankelijke bedenkingen. Novogratz uitte ook zijn zorgen over de toekomstige rol van Bitcoin als een dagelijks betaalmiddel, gezien de beperkingen in het gebruik van Bitcoin voor transacties.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
SEC versus Ripple: Onterechte boete van $2 miljard of rechtvaardige straf?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano