ScapesMania
Persbericht

Voorspelling van Smart Trader voor de cryptopick van 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt ervaart momenteel een unieke fase van veerkracht, vooral onder altcoins, ondanks de recente correctie van Bitcoin. De Total3-index, exclusief Bitcoin en Ethereum, heeft een nieuw cyclushoogtepunt bereikt, wat een aanzienlijke groei in altcoin-investeringen laat zien en wijst op een diversifiërend landschap binnen de cryptomarkt. Deze veerkracht suggereert dat altcoins niet alleen overleven, maar ook bloeien, een aanzienlijke kapitaalinstroom aantrekken en eerdere piekniveaus naderen.

De huidige toestand van de markt, gekenmerkt door deze dynamiek, wordt door velen gezien als een uitstekende koopmogelijkheid, vooral voor degenen die willen profiteren van potentiële oplevingen en langetermijnwinsten. Dit perspectief wordt versterkt door de veerkracht die bepaalde segmenten van de markt aan de dag leggen, wat wijst op een robuuste onderliggende interesse en vertrouwen in de toekomst van cryptocurrencies.

Onze analytische aanpak bracht een aantal veelbelovende crypto-keuzes aan het licht die we niet kunnen wachten om met u te delen. Ontdek cryptocurrencies met het potentieel voor aanzienlijke groei in 2024 terwijl we ontrafelen welke munten vanaf vandaag geweldige dingen kunnen bereiken. Het is onmogelijk om te voorspellen wanneer en hoe, maar deze munten lijken klaar voor succes.

ScapesMania: het grote debuut

Na een overweldigend succes in de voorverkoop is ScapesMania eindelijk op de uitwisselingsscène terechtgekomen. Met maar liefst $6,125 miljoen aan financiering en 18.400 houders is het tijd voor $MANIA om verder te gaan.

Nu is het te zien op PancakeSwap, de toonaangevende DEX in de Binance Smart Chain, die maandelijks meer dan 1 miljoen gebruikers trekt. De handel begon met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren, met USDT als de primaire liquiditeitsbron, gedreven door de voorkeur van de gemeenschap.

Succes sinds dag 1

De debuuthandelsdag van ScapesMania was opmerkelijk, wat de kracht en veelbelovende toekomst van het token aangeeft. $MANIA onderscheidt zich van kortstondige ICO-projecten door toewijding aan groei op de lange termijn te tonen naast de gemeenschap van houders.

Het aantal eigenaren stabiliseerde zich op een indrukwekkende 18,48K binnen de eerste 24 uur na de notering, waarbij steeds meer mensen de waarde en het potentieel van het project erkenden.

Met bijna onmiddellijk meer dan 2.535 aankopen en 1.651 verkopen steeg de handelsactiviteit naar een verbazingwekkende $2,25 miljoen. Weet je nog het cliché? “Ons project maakt furore”? Welnu, ScapesMania veroorzaakt geen golven, het creëert een echte vloedgolf van handelsactiviteiten!

Daarnaast steeg de munt binnen de eerste paar uur snel naar de top van de Hot Pairs-lijst van DEXTools.

De aantrekkingskracht van ScapesMania ontgrendelen

ScapesMania onderscheidt zich in de cryptowereld door de afhankelijkheid van piramidespelen te vermijden en verbonden te blijven met het publiek, waardoor het een echte game-changer in de branche is. Hier kunnen spelers genieten van gameplay zonder crypto-complexiteit, terwijl houders de ontwikkeling kunnen beïnvloeden en de toekomst van het ecosysteem vorm kunnen geven. ScapesMania verbindt Web2 en Web3, en het is een win-winsituatie voor alle betrokkenen!

ScapesMania is actief binnen de enorme casual gaming-industrie die volgens Statista in 2027 omhoog zal schieten naar 19,12 miljard dollar en is klaar om van deze groei te profiteren. De huidige bull run, aangewakkerd door de sterke stijging van Bitcoin, suggereert dat het nieuwe altcoin-seizoen voor de deur staat, waarbij gamingtokens voorop lopen.

De timing van de aanbieding van ScapesMania is perfect, en er is geen beter moment om aan boord te springen en uw $MANIA-tokens te bemachtigen.

Wat zit er in voor houders?

Nu ScapesMania in een stroomversnelling komt, is dit wat $MANIA-gebruikers te wachten staan:

  • Evenwichtige tokenomics met Cliff en Vesting: deze mechanismen helpen de stabiliteit te garanderen door het evenwicht tussen vraag en aanbod in stand te houden.
  • DAO-governance: Houders kunnen de ontwikkeling van ecosystemen beïnvloeden door over cruciale beslissingen te stemmen.
  • Stakingprogramma: Leden kunnen tokens inzetten voor extra beloningen.
  • Uitbreiding van tokenhulpprogramma’s: In tegenstelling tot mememunten die afhankelijk zijn van hypes, valt $MANIA op met een uitzonderlijk hulpprogramma dat kan worden uitgebreid met nieuwe projecten die aan het ecosysteem worden toegevoegd. Het token zal fungeren als de in-game valuta in het pilot-gamingproject, geeft houders stemrecht in de zich ontwikkelende DAO en stelt hen in staat staking- en gemeenschapsbeloningen te scoren.
  • Geverifieerde veiligheid: het slimme contract van ScapesMania is gecontroleerd en heeft groen licht gekregen van BlockSafu, waardoor de betrouwbaarheid en veiligheid ervan zijn gegarandeerd.

Hoe eerder u $MANIA-houder wordt, hoe beter uw voorwaarden kunnen zijn.

Toekomstvisie en vooruitzichten

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen met succes zijn behaald, richt ScapesMania zijn zinnen op een veelbelovende toekomst. Hier is een glimp van wat ons te wachten staat:
Het team richt zich nu op productontwikkeling, samenwerking met ervaren game-ontwikkelaars en het cultiveren van een interne talentenpool. Het project gaat verder met elke voltooide mijlpaal. Als u nu niet meedoet, kan dit tot spijt leiden als u uit de eerste hand getuige bent van de groei van het project.

Onder leiding van hun visionaire CEO test en verfijnt het team voortdurend ideeën om ervoor te zorgen dat ze perfect aansluiten bij de doelgroep.

Met een solide marketingstrategie voor post-listing breidt ScapesMania zijn outreach-inspanningen uit en verfijnt hij zijn tactieken, waarbij hij met elke stap nieuwe hoogten bereikt. Een voorverkoop van meer dan $ 6.000.000, meer dan 18.400 houders, een gemeenschap met meer dan 60.000 leden en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75.000 spreken boekdelen over de marketingvaardigheid van het team.

Gemeenschapsopwinding

De cryptogemeenschap gonst van de gesprekken over ScapesMania op populaire platforms. Mensen willen zich graag aansluiten, omdat ze resoneren met de visie ervan en een actieve rol willen spelen. Zelfs whales letten op, met stortingen die al meer dan $20.000 bedragen.

Het is duidelijk dat dit succes niet haalbaar zou zijn zonder zo’n toegewijde gemeenschap. Het ScapesMania-team is zijn supporters oprecht dankbaar voor deze eerste impuls. En onthoud: dit is nog maar het begin: er staat nog veel meer te wachten!

Terwijl ScapesMania steun krijgt van erkende opinieleiders, dient elke positieve recensie als een pijnlijke herinnering voor degenen die aan de zijlijn staan: zij lopen iets mis.

Bekijk wat ScapesMania-supporters te zeggen hebben.

Met zijn indrukwekkende PancakeSwap-debuut en innovatief gameconcept staat ScapesMania in de schijnwerpers. Mis uw kans niet om deel uit te maken van de opwinding.

Na de notering heeft de munt een stabiele prijs behouden en solide initiële steun gekregen. Een golf van nieuwe eigenaren duidt op een sterk geloof in het potentieel ervan op de lange termijn.

De prijsrichting zal waarschijnlijk afhangen van de kracht van de gemeenschap, de ontwikkelingsvoortgang en effectieve marketingstrategieën. Dit project blinkt uit op elk van deze gebieden en biedt spannende perspectieven voor de toekomst.

Wacht niet langer – ontvang vandaag nog uw $MANIA-tokens op PancakeSwap. Sluit je nu aan bij ScapesMania en ga mee op de golf van casual gaming-groei!

Doe mee aan de actie – Grijp vandaag nog $MANIA!

Port3 Network (PORT3): pionier in de sociale datarevolutie

Port3 Network (PORT3) loopt voorop bij het transformeren van het sociale medialandschap door de kloof tussen Web 2.0- en Web3-technologieën te overbruggen. Met zijn innovatieve aanpak voor het decentraliseren van sociale gegevens wil Port3 Network (PORT3) de uitdagingen van datalekken, inbreuk op de privacy en inhoudscontrole aanpakken waar de huidige sociale-mediaplatforms mee kampen. Door gebruik te maken van blockchain-technologie biedt Port3 Network (PORT3) een oplossing die de privacy verbetert en gebruikersparticipatie beloont.

De unieke waardepropositie van het netwerk en de focus op een gedecentraliseerde sociale datalaag vormen een overtuigend argument voor potentiële groei. Het nut van het token binnen het ecosysteem, inclusief beheer en toegang tot premiumfuncties, onderstreept het potentieel voor waardering naarmate het platform aan populariteit wint.

Het succes van Port3 Network (PORT3) hangt af van zijn vermogen om sociale gegevens effectief te standaardiseren en te aggregeren, waardoor een naadloze overgang van traditionele sociale-mediaplatforms naar een gedecentraliseerd model wordt bevorderd. Uitdagingen zijn onder meer het bereiken van een brede acceptatie en het navigeren door het regelgevingslandschap van gegevensprivacy. Met meer dan 4,5 miljoen gebruikers en aanzienlijke partnerschappen is Port3 Network (PORT3) echter goed gepositioneerd om het voortouw te nemen in de decentralisatie van sociale media.

Hashflow (HFT): DeFi-handel opnieuw definiëren met Hashflow 2.0

Hashflow (HFT) heeft Hashflow 2.0 geïntroduceerd, een aanzienlijke upgrade gericht op het verbeteren van de gedecentraliseerde financiële (DeFi) handelservaring. Met functies zoals op intentie gebaseerde slimme orderrouting en native cross-chain swaps belooft Hashflow 2.0 verbeterde handelsefficiëntie, betere prijzen en een gebruiksvriendelijke interface. Deze upgrade positioneert Hashflow (HFT) als een concurrerende speler in de DeFi-ruimte en biedt een aantrekkelijk alternatief voor traditionele gedecentraliseerde beurzen (DEX’s).

De lancering van Hashflow 2.0 heeft waarschijnlijk bijgedragen aan een positief sentiment rond Hashflow (HFT), wat wijst op potentieel voor prijsstijging. De innovatieve kenmerken van het platform en de focus op cross-chain functionaliteit zullen naar verwachting meer gebruikers en liquiditeit aantrekken, waardoor de waarde van Hashflow mogelijk omhoog gaat. (HFT).

De toekomst van Hashflow (HFT) ziet er veelbelovend uit, waarbij Hashflow 2.0 de weg vrijmaakt voor groei. Het vermogen van het platform om efficiënte, cross-chain handel aan te bieden zonder concessies te doen aan de veiligheid of gebruikerservaring zou ertoe kunnen leiden dat het een aanzienlijk deel van de DeFi-markt zou veroveren. Hashflow (HFT) moet echter blijven innoveren en zijn aanbod uitbreiden om zijn concurrentievoordeel in een snel evoluerend DeFi-landschap te behouden.

Blur (BLUR): Leid de NFT-marktplaats met strategische bewegingen

Blur (BLUR) heeft zijn positie op de NFT-markt verstevigd door middel van strategische ontgrendeling van tokens en een focus op professionele contentmakers. Met bijna 50 miljoen Blur-tokens (BLUR) die onlangs zijn ontgrendeld, heeft het platform een enorme stijging in interesse en handelsvolume gezien, wat gevestigde exploitanten als OpenSea uitdaagt. De Blur-aanpak (BLUR) heeft de NFT-markt nieuwe energie gegeven, wat wijst op een sterk vertrouwen van investeerders in het bedrijfsmodel en de toekomstperspectieven.

Na de ontgrendeling van de tokens heeft de prijs van Blur (BLUR) een opmerkelijke stijging gekend en handelt momenteel rond de $0,67 met een stijging van 16% na ontgrendeling. Dit positieve momentum weerspiegelt de reactie van de markt op de strategische initiatieven van Blur (BLUR) en het potentieel ervan om de NFT-handelsruimte te domineren.

Blur (BLUR) is klaar voor verdere groei terwijl het blijft innoveren en marktaandeel blijft veroveren in het NFT-domein. Het vermogen van het platform om professionele contentmakers aan te trekken en concurrentievoordelen te bieden ten opzichte van traditionele marktplaatsen is een goed voorteken voor de toekomst. Het beheersen van de impact van de voortdurende ontgrendeling van tokens op de prijsvolatiliteit zal echter cruciaal zijn voor het handhaven van het opwaartse traject.

Conclusie

In het dynamische landschap van de cryptocurrency-markt richten slimme marktspelers hun aandacht op opkomende tokens die niet alleen veerkracht beloven, maar ook een aanzienlijk groeipotentieel te midden van de schommelingen van de bredere markt. ScapesMania onderscheidt zich als slimme keuzes voor 2024 en biedt unieke waarde door successen uit het verleden, een volledig betrokken community, innovatieve functies en een perfecte positionering binnen een bloeiende markt.

Website: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.