Bonk
Persbericht

Voorverkoop van Borroe Finance krijgt gunst van investeerders, terwijl BONK en Helium niet zo aantrekkelijk zijn te midden van onzekere marktomstandigheden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de vluchtige cryptowereld zijn Bonk (BONK) en Helium (HNT) niet zo aantrekkelijk als voorheen. BONK en HNT testen belangrijke steunzones opnieuw. Ondertussen trekt Borroe Finance ($ROE) de interesse van investeerders met zijn ongelooflijke voorverkooprun. Laten we meer te weten komen over deze top-altcoins: $ROE, BONK en HNT.

$ROE Tokens Kopen

De voorverkoop van Borroe Finance trekt grote belangstelling van investeerders

Borroe Finance heeft in de voorverkoopfase de aandacht getrokken van investeerders. Het bevindt zich momenteel in de laatste fase en heeft meer dan $3,46 miljoen opgehaald door meer dan 270 miljoen tokens te verkopen. Er zijn nog maar 165 miljoen tokens over om te verkopen voor $0,02 in fase 5-voorverkoop.

De prijs van $ROE-tokens zal bij lancering op beurzen $0,025 zijn. Dit biedt een onmiddellijke winst van 25% voor huidige investeerders en tot 150% voor vroege $ROE-investeerders. Borroe Finance wil een revolutie teweegbrengen in de zakelijke financiering van Web3.

Borroe Finance maakt gebruik van blockchain, AI-aangedreven risicobeoordeling en slimme contracten om efficiënte fondsenwerving aan te bieden. Het komt tegemoet aan de cashflowbehoeften van een bedrijf en maakt het mogelijk om NFT’s te slaan en te verkopen die toekomstige inkomstenstromen vertegenwoordigen. Op deze manier krijgen bedrijven sneller toegang tot kapitaal.

Experts zeggen dat $ROE op het punt staat traditionele financieringsmodellen te ontwrichten met tokenisatie en AI in blockchain. Borroe Finance creëert een Peer-to-Peer-marktplaats voor het soepel verkopen van NFT’s. Deskundigen adviseren om HODL $ROE-tokens te kopen, terwijl Borroe Finance een rechtvaardig en efficiënt financieel ecosysteem voor de Web3-gemeenschap creëert.

$ROE Tokens Kopen

Telegram Bot BONKbot vestigt nieuw record

Op 18 maart 2024 bereikte de Solana Telegram-bot–BONKbot een nieuw recordhoogte per dag van $251,3 miljoen. Het registreerde ook de hoogste dagelijkse vergoedingen ooit, in totaal $1,3 miljoen. Deze mijlpaal duidt op opmerkelijke activiteit en betrokkenheid in het Solana-ecosysteem.

Bovendien handelde BONK eind maart rond de $0,000025, met een crypto-marktkapitalisatie van 1,6 miljard. BONK heeft de afgelopen maand een groei doorgemaakt van ruim 120%. Bovendien is de open rente sinds de eerste week van maart met 60% gedaald, wat betekent dat beleggers winst nemen.

Bovendien laten technische indicatoren zoals de Aroon Down-lijn, die op 85% staat, en de CMF van -0,03 een toenemend bearish momentum zien. De RSI van BONK staat op 48, wat duidt op een afname van de vraag. Beleggers zijn dus op zoek naar betere altcoins zoals $ROE.

Helium Wallet ondersteunt alle Solana-tokens

Sinds 21 maart ondersteunt de Helium-portemonnee alle Solana-tokens. Het is nu een uitgebreide tool voor het beheren van verschillende activa op de Solana-blockchain. Dit elimineert de noodzaak voor meerdere portemonnees om Solana-tokens te beheren en aan te passen.

Eind maart handelde HNT rond de $6,60, een daling van 20% in de afgelopen maand. Experts zeggen dat HNT een neutraal momentum vertoont en binnenkort de $5,00-zone opnieuw zou kunnen testen. Ze merkten ook een daling op in het handelsvolume en het sentiment voor helium.

De sociale statistieken van Helium zijn echter in opkomst. De RSI en MACD presteren ook ondermaats, wat wijst op verdere dalingen voor HNT. HNT-investeerders maken zich zorgen over de situatie. Als Helium niet boven de steunzone van $6,20 kan blijven, zal HNT binnenkort rond de $5,50 handelen.

Als Helium de weerstand van $6,85 doorbreekt, zal HNT medio 2024 rond de $7,50 handelen. Te midden hiervan voelen Helium-investeerders zich aangetrokken tot deze nieuwe blockchain ICO-$ROE vanwege zijn veelbelovende rendementen.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.