VS meest actief op Crypto Twitter, Venezuela meest negatief

 
 

Uit een recent onderzoek blijkt dat bijna 40% van alle tweets omtrent Bitcoin afkomstig zijn vanuit de Verenigde Staten (VS). In Venezuela zijn ze het meest negatief over de Bitcoin (BTC).


Infrastructuurprovider The TIE

The TIE is een infrastructuurprovider en heeft onlangs onderzoek gedaan naar cryptocurrency gerelateerde berichten op het social media platform Twitter. Uit dit onderzoek blijkt dat 38.9% van alle berichten die wereldwijd op het platform worden geplaatst afkomstig zijn vanuit de VS. Hierna komen de meeste tweets over de Bitcoin vanuit het Verenigd Koninkrijk, met 10.5%.


De top vijf

De vijf landen die het meest actief zijn op Twitter omtrent cryptocurrency zijn allereerst de Verenigde Staten, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk, Canada, Turkije en tot slot India.


Meest positief en meest negatief

De landen die het meest positief zijn over cryptocurrency zijn Peru, Maleisië, Indonesië, Vietnam en Italië. Deze landen omarmen cryptocurrency en zijn hier erg over te spreken.

Het land dat het meest negatief over cryptocurrency is, dat is Venezuela. 62% van de tweets die gaan over cryptocurrency uit dit land zijn negatief. De controversiële cryptomunt de Petro bevindt zich in dit land. Hierna volgen Mexico, Estland, Brazilië en Ierland.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken