Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Waarom een Bitcoin van $100.000 onvermijdelijk is

We bevinden ons midden in de grootste geld-overstroming in de geschiedenis van de mensheid.


Een vloedgolf aan geld

In de afgelopen zeven maanden heeft de Fed gemiddeld $15 miljard per dag bijgedrukt. Dat is 7,9 maal de snelheid waarmee de Fed gemiddeld geld bij drukte in het vorige decennium (2010-2020), 15,6 maal het decennium daarvoor (2000-2010) en 30,5 maal het decennium tien jaar daarvoor (1990-2000). 

En het ergste is, de Federal Reserve is niet de enige die een enorme vloedgolf aan geld de wereld in pompt. Eigenlijk elke centrale bank ter wereld doet dit.

Het goede nieuws is dat we een redmiddel hebben waar iedereen die zich zorgen maakt over de economie in kan stappen. Dit redmiddel is de Bitcoin. Terwijl anderen verdrinken in de vloed van valuta, zal de Bitcoin de wereldeconomie kunnen redden. Het enige probleem is dan 99,9 procent van de mensen niet weet dat de economie op knappen staat.

Het goede nieuws is dat de Bitcoin elke dag bekender wordt en meer hulp krijgt. Zo heeft PayPal aangekondigd de munt aan te gaan bieden aan 300 miljoen gebruikers en zelfs JP Morgan erkende dat dit een grote stap voorwaarts is voor de Bitcoin. Ook andere grote bedrijven zoals MicroStrategy en Square beginnen geld in bitcoin te stoppen.

Het mooie hieraan is: Hoe meer mensen Bitcoin kopen, hoe sterker en veerkrachtiger de munt wordt. De toekomst ziet er dus positief uit voor de grootste digitale munt ter wereld.

 

Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Waarom kan de Bitcoin $100.000 waard worden?

Analisten bestempelen een marktkapitalisatie van $2 biljoen, of wel $100.000 per Bitcoin, als doel. Dit doel is gebaseerd op het feit dat Bitcoin zijn marktaandeel als waardeopslag vergroot van 2% vandaag naar 17% in 2024 (ervan uitgaande dat goud zijn huidige marktkapitalisatie van $12,5 biljoen behoudt).

Eerder leek een prijs van honderdduizend dollar een utopie, maar als je realistisch gaat kijken dan bezit de Bitcoin veel voordelen ten opzichte van goud. Als de acceptatie zo snel blijft groeien als we nu zien zal BTC steeds populairder worden als waardeopslag en zal de prijs blijven stijgen. Een Bitcoin koers van $100.000 lijkt dus met de dag realistischer te worden.

 

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten